Na koga to Tuta galami?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na koga to Tuta galami?
Jao Tute nece da odgovori.
Nerealno koliko su svi intelektualno deficitarni.
Tuta nas vodi na EP.
Krezavost i farmerke uske kao tajice do pola lista se primijete na temi zaista.
Dobri su golgeter i vuchevich ostali su odron.
Oni su samo nesto pismeniji pa djeluju normalnije.
Dino Hotic, Milan Djuric i Haris Hajradinovic su zasluzili poziv ali oni su trn u oko za neki iz Saveza...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 12:18hurem je napisao/la: ↑25 mar 2022, 08:56Otkud snaga? Ma samo copy-paste.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 23:12
Kako ti se da i gdje nalazis energiju da toliko branis Peteva?
Nije za sve kriv ali da te Finska onako raskanta sa sve crvenim kartonom Boga mi je on kriv.
Pocinje covjek 3-5-2 formaciju sa Civicem kao trecim stoperom i bez drugog napadaca. Iako su se i Demirovic i Prevljak dokazali da mogu igrati pored Dzeke i to protiv jakih/jacih od protivnika od Finske.
Nego, de nam jos jednom pojasni kako je Ziljkic bolji i vise zasluzio potiv od Hotica?![]()
Kaze forma je bitna. Pa gdje mu je sada Hotic? Mada jel bice argument da nije opet bitan.![]()
Rekao sam odmah, sve sto je dobro uradio u prvih 6 utakmica upropastio je protiv Finske i to isključivo pogrešnom postavkom. Mislim da je i sam toga svjestan ali sada je kasno naravno.
Ukrajina na B.Polju je mjerilo ničega i to ce svako objektivan kazati. Dala se prilika drugim igračima bez ikakvog rezultatskog imperativa, pritiska.
***Lično mi se mnogo toga svidjelo u tih prvih 6 utakmica, mnogo vise nego pod palicom Bajevica, Robija pa i Mese koji je imao 5x jaču ekipu.***
Jednostavno želim vidjeti da li je Finska bila incident ili će se to i dalje ponavljati..a imat ćemo u junu 4 utakmice da to uvidimo.
S dr.strane i igrači mu daju podršku a to ne moze biti slučajno.
Također, svaki spisak je bolji od prethodnog. Poziva one koje treba a rješava se onih koji su višak. Svjestan sam da imaju tu uvijek 2,3+ menadzerska igraca ali ih kulturno stavi ispod crte i nikada nisu igrali bitnu ulogu u bitnim utakmicama.
Sto se tice Ziljkica ja nikada nisam rekao da je dotični bolji od Hotica, naprotiv. Ako je iko nekada prizivao Hotica to sam bio ja.
Cinjenica je da i sada zaslužuje poziv ispred Menala ali ovaj je s 2 gola kupio sebi jos vremena. Da li je mogao pozvati obojicu? - moguce.
@vuchevic, nisam placen. Da sam bogdom, katastrofalne greške protiv Finske se ne bi desile.
Edit: da je pametan pa da namoli Viscu da se vrati...bio bi mu idealan za 352 formaciju.
Ja se slazem da je napravio neke dobre stvari, kao npr prelazak na odbranu sa 3, ali to je i pola foruma govorilo da treba. Mislim, bilo je ocigledno da treba. Opet pohvale za to jer ipak on donosi odluke, ali da je izvukao maximum- to sigurno nije.
Ta formacija nekako i ima smisla kada igracs sa 2 napadaca, ako je jedan od njih Dzeko. Mozda da je on drugaciji tip i ne bi trebao drugi, ali sa njim treba.
Ziljkic ne moze u bilo kojim okolnostima biti ispred Hotica .Dino je trebao biti pozvan i za ovo okupljanje.
Jednostavno moze se reci da su nam ofanzivno orjenstisani igraci deficitarno zanimanje. Zato je trebao biti tu. Mozda cak i Hiros.
Visca moze da glumi uvrijeđenu mladu, samo sebi steti.
Tu poziciju mogu pokriti i Demirovic, Menalo, pa i Duljevic. Ni Smajo nije los, mada je on vise zamjena za Dzeku, nego za pozicije drugog napadaca.
Kakve gluposti ti pišeš, nevjerovatno... Zašto su trn u oku, živ bio?Harise je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:47Dino Hotic, Milan Djuric i Haris Hajradinovic su zasluzili poziv ali oni su trn u oko za neki iz Saveza...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 12:18hurem je napisao/la: ↑25 mar 2022, 08:56
Otkud snaga? Ma samo copy-paste.
Rekao sam odmah, sve sto je dobro uradio u prvih 6 utakmica upropastio je protiv Finske i to isključivo pogrešnom postavkom. Mislim da je i sam toga svjestan ali sada je kasno naravno.
Ukrajina na B.Polju je mjerilo ničega i to ce svako objektivan kazati. Dala se prilika drugim igračima bez ikakvog rezultatskog imperativa, pritiska.
***Lično mi se mnogo toga svidjelo u tih prvih 6 utakmica, mnogo vise nego pod palicom Bajevica, Robija pa i Mese koji je imao 5x jaču ekipu.***
Jednostavno želim vidjeti da li je Finska bila incident ili će se to i dalje ponavljati..a imat ćemo u junu 4 utakmice da to uvidimo.
S dr.strane i igrači mu daju podršku a to ne moze biti slučajno.
Također, svaki spisak je bolji od prethodnog. Poziva one koje treba a rješava se onih koji su višak. Svjestan sam da imaju tu uvijek 2,3+ menadzerska igraca ali ih kulturno stavi ispod crte i nikada nisu igrali bitnu ulogu u bitnim utakmicama.
Sto se tice Ziljkica ja nikada nisam rekao da je dotični bolji od Hotica, naprotiv. Ako je iko nekada prizivao Hotica to sam bio ja.
Cinjenica je da i sada zaslužuje poziv ispred Menala ali ovaj je s 2 gola kupio sebi jos vremena. Da li je mogao pozvati obojicu? - moguce.
@vuchevic, nisam placen. Da sam bogdom, katastrofalne greške protiv Finske se ne bi desile.
Edit: da je pametan pa da namoli Viscu da se vrati...bio bi mu idealan za 352 formaciju.
Ja se slazem da je napravio neke dobre stvari, kao npr prelazak na odbranu sa 3, ali to je i pola foruma govorilo da treba. Mislim, bilo je ocigledno da treba. Opet pohvale za to jer ipak on donosi odluke, ali da je izvukao maximum- to sigurno nije.
Ta formacija nekako i ima smisla kada igracs sa 2 napadaca, ako je jedan od njih Dzeko. Mozda da je on drugaciji tip i ne bi trebao drugi, ali sa njim treba.
Ziljkic ne moze u bilo kojim okolnostima biti ispred Hotica .Dino je trebao biti pozvan i za ovo okupljanje.
Jednostavno moze se reci da su nam ofanzivno orjenstisani igraci deficitarno zanimanje. Zato je trebao biti tu. Mozda cak i Hiros.
Tu poziciju mogu pokriti i Demirovic, Menalo, pa i Duljevic. Ni Smajo nije los, mada je on vise zamjena za Dzeku, nego za pozicije drugog napadaca.
Je.bi seMoodyHank je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:52Kakve gluposti ti pišeš, nevjerovatno... Zašto su trn u oku, živ bio?Harise je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:47Dino Hotic, Milan Djuric i Haris Hajradinovic su zasluzili poziv ali oni su trn u oko za neki iz Saveza...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 12:18
Ustani i reci gospodin Ivaylo Petev bauštelski gurbete
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.