Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nafakaški? Imali 200 utakmica bez poraza..3 pobjede u grupi bez primljenog gola..do finala svakog oducili od nogometa, samo Spanjolska bila bolja prvo poluvrijeme.. Ne znam zasto se pokusava predstavit Italiju kao losu/sretnu il sta vec..Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 22:55Nafakaski uzeli Euro i onda umjesto da tad urade dobru čistku, daju se državljanstva igračima tipa J.Pedro, koji je cijelu karijeru ništa do ponekad dobar igrač.![]()
Dollarumma dokazana klocina kikserska.
Mislim da se Mancini povrijedio, bar po reakciji nakon izlaska.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 23:11Ali ubacivati Chiellinia na 0-0, to samo može zaluđeni Italijan
Čak i da jeste povreda. U tim momentima kad ideš na sve ili ništa, igraj sa stoperom manje, ubaci nekog drugog. Uostalom dovoljno je vidjeti da su Florenzi i Chiellini uopste pozvani, da bi puno toga bilo jasno.Padovan je napisao/la: ↑24 mar 2022, 23:13Mislim da se Mancini povrijedio, bar po reakciji nakon izlaska.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 23:11Ali ubacivati Chiellinia na 0-0, to samo može zaluđeni Italijan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.