more bit da nijealfarouqaminu je napisao/la:ma ozbiljan samhodža je napisao/la:e jbg alfa![]()
uozbilji se malo![]()
da nije jan torp?![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
more bit da nijealfarouqaminu je napisao/la:ma ozbiljan samhodža je napisao/la:e jbg alfa![]()
uozbilji se malo![]()
da nije jan torp?![]()
ja se sjecam da sam gledao neku utrku i jedan ostao bas mozda i krug iza ostalih i ja kontam ko je ovaj debil ne moze meda kad ono neki nas.hodža je napisao/la:zna li neko kako se zove onaj lik, iz neke "egzotične" zemlje, što mu je na Olimpijadi trebala godina da prepliva 100 metara ????
de si besposlicarulegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
ma ne buraz nije krstic najbolji centar teletovic je bolji od njega sto se tice centara u nbalegenda reala je napisao/la:šta ima kako ide ,jel to pratiš NBA ,e tamam da mi odgovoriš ono za Krstića
pa daj šta se*reš ozbiljno te pitam ,kakvo je tvoje mišljenje ja znam da se ti razumiješ u taj NBA (ja koji ne pratim ne mogu da vjerujem da on može biti u top 3)alfarouqaminu je napisao/la:ma ne buraz nije krstic najbolji centar teletovic je bolji od njega sto se tice centara u nbalegenda reala je napisao/la:šta ima kako ide ,jel to pratiš NBA ,e tamam da mi odgovoriš ono za Krstića![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:pa daj šta se*reš ozbiljno te pitam ,kakvo je tvoje mišljenje ja znam da se ti razumiješ u taj NBA (ja koji ne pratim ne mogu da vjerujem da on može biti u top 3)alfarouqaminu je napisao/la:ma ne buraz nije krstic najbolji centar teletovic je bolji od njega sto se tice centara u nbalegenda reala je napisao/la:šta ima kako ide ,jel to pratiš NBA ,e tamam da mi odgovoriš ono za Krstića![]()
![]()
I još jedan dokaz da nemaš pojma Teletović nije centar![]()
alfarouqaminu je napisao/la:
izvini a ko je rekao da je top 3?
e pa to pitaj njegalegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:
ma neki ,tamo na temi evropsko prvenstvo u litvaniji 2011![]()
znači ti se slažeš da je u top 3 ,nabroj mi koja su to dvojica bolja od njega kad je u top 3 ,a koji su lošiji,slabo ti ja to pratim
što nisi stavio prognozu NBA za večeras ,da narod uplati![]()
pa reci mi jeli u top 3 ili je u top5 ili top 10 ili top 20alfarouqaminu je napisao/la:e pa to pitaj njegalegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:
ma neki ,tamo na temi evropsko prvenstvo u litvaniji 2011![]()
znači ti se slažeš da je u top 3 ,nabroj mi koja su to dvojica bolja od njega kad je u top 3 ,a koji su lošiji,slabo ti ja to pratim
što nisi stavio prognozu NBA za večeras ,da narod uplati![]()
![]()
ma pitaj njega, sigurno se bolje razume od mene u evropsku kosarku jer je pisao za evropsko prvenstvolegenda reala je napisao/la:
pa reci mi jeli u top 3 ili je u top5 ili top 10 ili top 20![]()
![]()
ja samo tebi vjerujem za NBA(i Ruletu)
pa ti il si lud il se praviš lud ,fino ti kažem čovjek je rekao da je u top 3 centra u NBA ,kontašalfarouqaminu je napisao/la:ma pitaj njega, sigurno se bolje razume od mene u evropsku kosarku jer je pisao za evropsko prvenstvolegenda reala je napisao/la:
![]()
![]()
pa ti pitaj njegalegenda reala je napisao/la:pa ti il si lud il se praviš lud ,fino ti kažem čovjek je rekao da je u top 3 centra u NBA ,kontašalfarouqaminu je napisao/la:ma pitaj njega, sigurno se bolje razume od mene u evropsku kosarku jer je pisao za evropsko prvenstvolegenda reala je napisao/la:
![]()
![]()
dobro nemam pojma kada si ti najpametniji,da ti nije mozda paja brat?legenda reala je napisao/la:ma je*bi se ,i ja budala pitam tebe ,a ti nemaš pojma![]()
polubrat ,nije brat ,pa paja bolje zna od tebealfarouqaminu je napisao/la:dobro nemam pojma kada si ti najpametniji,da ti nije mozda paja brat?legenda reala je napisao/la:ma je*bi se ,i ja budala pitam tebe ,a ti nemaš pojma![]()
legenda reala je napisao/la:polubrat ,nije brat ,pa paja bolje zna od tebealfarouqaminu je napisao/la:dobro nemam pojma kada si ti najpametniji,da ti nije mozda paja brat?legenda reala je napisao/la:ma je*bi se ,i ja budala pitam tebe ,a ti nemaš pojma![]()
![]()
pa ja te fino pitam ,a ti me zajebaješ ,fino reci ne znam ,ja sam "objektivni" srbin i nama je sve naše najbolje i kraj priče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.