90% igraca Reala je preplaceno i stojim iza toga..LFC_LAVOV je napisao/la:Pa ima li ista gore nego kada navijaci Reala pocinju pricati o preplacenim nogometasima
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- Red Assassin
- Kontakt:
Prvo brazil je zabiljezio slabe rezultate a lucasa nije ni bilo oni tek sada prave novu generaciju fudbalera koju ce ciniti izmedjuostalog igrci poput lucasa koji su radilice i koji igraju i bez lopte..Damir_BvB je napisao/la:@ Red Assassin
E moj jarane pa ti veze stvarno nemas napadas Kuyta branis Lucasa, bravo majstore ti si strucnjak. Kuyt je care moj igracina, a LUCAS je za mene obicno smece i bruka je sto igra, a pusti ti svoje ocjene sto ocjenjuju neki debili, jos spominjes Gerrarda, Gerrard je za njeg sa jednom nogom DOKTOR ! A pogledaj ko sve igra za Brazil pa ce ti bit jasno, a izmedju ostalog i Brazil je zabiljezio strasne rezultate, kad je jedan Brazil spao na Lucasa Leiv-u jbg onda al stvarno bgm. I mozete vi pricati sta hocete al svima ce vam bit drago kad se tu dovede kakav bilo igrac jer gori od Lucasa bit ne moze, al hajde kako god necu da se svadjam svako ima svoje misljenje moje je da Lucas nije i ne smije igrat u prvoj u najvecem engleskom klubu ...
Ako i nazvao 60% svih navijaca liveproola na svijetu koji su ove sezone 3-4 puta lucasa ocjenili najboljim igracem utakmice a 10tak puta je bio medju prva 3 onda ti imas neki problem sa shvatanjem realnosti..
I ja kuyta napdam i mislim da nije kalibar za liverpoola ali svjestan sam svih njegovih kvaliteta i priznam da ih ima.. Nikada nisam rekao da je otpad vec samo realno kazem da ne moze igrati na krilu jer nije prodoran i brz i nema centarsut za krila nit ball control takodjer je i mator, isto kao sto su Caragerovi dani otkucali ali drag mi je igrac samo kazem realno..
Red Assassin je napisao/la:Prvo brazil je zabiljezio slabe rezultate a lucasa nije ni bilo oni tek sada prave novu generaciju fudbalera koju ce ciniti izmedjuostalog igrci poput lucasa koji su radilice i koji igraju i bez lopte..Damir_BvB je napisao/la:@ Red Assassin
E moj jarane pa ti veze stvarno nemas napadas Kuyta branis Lucasa, bravo majstore ti si strucnjak. Kuyt je care moj igracina, a LUCAS je za mene obicno smece i bruka je sto igra, a pusti ti svoje ocjene sto ocjenjuju neki debili, jos spominjes Gerrarda, Gerrard je za njeg sa jednom nogom DOKTOR ! A pogledaj ko sve igra za Brazil pa ce ti bit jasno, a izmedju ostalog i Brazil je zabiljezio strasne rezultate, kad je jedan Brazil spao na Lucasa Leiv-u jbg onda al stvarno bgm. I mozete vi pricati sta hocete al svima ce vam bit drago kad se tu dovede kakav bilo igrac jer gori od Lucasa bit ne moze, al hajde kako god necu da se svadjam svako ima svoje misljenje moje je da Lucas nije i ne smije igrat u prvoj u najvecem engleskom klubu ...
Ako i nazvao 60% svih navijaca liveproola na svijetu koji su ove sezone 3-4 puta lucasa ocjenili najboljim igracem utakmice a 10tak puta je bio medju prva 3 onda ti imas neki problem sa shvatanjem realnosti..
I ja kuyta napdam i mislim da nije kalibar za liverpoola ali svjestan sam svih njegovih kvaliteta i priznam da ih ima.. Nikada nisam rekao da je otpad vec samo realno kazem da ne moze igrati na krilu jer nije prodoran i brz i nema centarsut za krila nit ball control takodjer je i mator, isto kao sto su Caragerovi dani otkucali ali drag mi je igrac samo kazem realno..
Da se mi ne bi dzaba svadjali i prepirali ovdje ti tvrdis svoje ja svoje i necemo se nikad slozit, ja cu lijepo rec hebes im mater svima i lucasu i kuytu i torresu i svima, vazno je da mi navijamo za redse i da smo uz njih... A ko igra sad boze moj svako ima svoje miljenike neko voli crno neko bijelo neko zuto, tako isto ti volis Lucasa, ja Caraghera i Reinu i da ne nabrajam dalje ha ya ... Hebo ba svadju i raspravljanje mozemo do sutra tako da ti meni nadjes cinjenice gdje je Lucas dobar a ja tebi gdje je los i tak sve u krug. Hajmo se mi radovat derbiju protiv plavaca gdje cemo abd izvuc povoljan rezultat i Torresu slomit nogu ABD !
BvB Echte Liebe !!!
Ovo je najjače do sada 
I jedna radosna http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ition.html
Long live the King.

I jedna radosna http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ition.html
Long live the King.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 04 feb 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
To mi radiDamir_BvB je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Prvo brazil je zabiljezio slabe rezultate a lucasa nije ni bilo oni tek sada prave novu generaciju fudbalera koju ce ciniti izmedjuostalog igrci poput lucasa koji su radilice i koji igraju i bez lopte..Damir_BvB je napisao/la:@ Red Assassin
Da se mi ne bi dzaba svadjali i prepirali ovdje ti tvrdis svoje ja svoje i necemo se nikad slozit, ja cu lijepo rec hebes im mater svima i lucasu i kuytu i torresu i svima, vazno je da mi navijamo za redse i da smo uz njih... A ko igra sad boze moj svako ima svoje miljenike neko voli crno neko bijelo neko zuto, tako isto ti volis Lucasa, ja Caraghera i Reinu i da ne nabrajam dalje ha ya ... Hebo ba svadju i raspravljanje mozemo do sutra tako da ti meni nadjes cinjenice gdje je Lucas dobar a ja tebi gdje je los i tak sve u krug. Hajmo se mi radovat derbiju protiv plavaca gdje cemo abd izvuc povoljan rezultat i Torresu slomit nogu ABD !

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
popravio se lucas to je cinjenica. ne volim kad se kuyt vrijeđa jer on je najborbeniji igrac u klubu.
kod lucasa je problem sto je cesto previse predvidljiv jer najcesce bira najlaksa rjesenja i dodaje samo najblizem igracu i to protivnici cesto procitaju. dobar je kad se opusti onda moze poslati i dobre duge lopte. a na njegovu defanzivnu stranu nemam prigovora ove sezone a borbenost mu je isto na visokom nivou i zbog toga ga navijaci sve vise pocinju cijeniti. ako trazimo zamjenu za njega onda bi adam bio dobro rjesenje cak mozda i aquilani(jako upitno i hoce li se vratiti i koliko bi dobro igrao tu) ako ostane posebno u onoj formaciji sa 3 stopera kad igramo i tu mozemo koristiti deep-lying playmakera sto lucas sigurno nije. po meni bi solidna rjesnja za tu poziciju pored vec spomenutih bili defour i veloso
kod lucasa je problem sto je cesto previse predvidljiv jer najcesce bira najlaksa rjesenja i dodaje samo najblizem igracu i to protivnici cesto procitaju. dobar je kad se opusti onda moze poslati i dobre duge lopte. a na njegovu defanzivnu stranu nemam prigovora ove sezone a borbenost mu je isto na visokom nivou i zbog toga ga navijaci sve vise pocinju cijeniti. ako trazimo zamjenu za njega onda bi adam bio dobro rjesenje cak mozda i aquilani(jako upitno i hoce li se vratiti i koliko bi dobro igrao tu) ako ostane posebno u onoj formaciji sa 3 stopera kad igramo i tu mozemo koristiti deep-lying playmakera sto lucas sigurno nije. po meni bi solidna rjesnja za tu poziciju pored vec spomenutih bili defour i veloso
You are someone else I am still right here
- legenda reala
- Kontakt:
fera je napisao/la:popravio se lucas to je cinjenica. ne volim kad se kuyt vrijeđa jer on je najborbeniji igrac u klubu.
Liverpool ne može dobiti za vikend ,mislim da nemaju ama baš nikakvi šansi (ovo protiv Stoka je bila sreća)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naucna fantastika, ali ako moze neka x uzmu dosta!legenda reala je napisao/la:fera je napisao/la:popravio se lucas to je cinjenica. ne volim kad se kuyt vrijeđa jer on je najborbeniji igrac u klubu.
Liverpool ne može dobiti za vikend ,mislim da nemaju ama baš nikakvi šansi (ovo protiv Stoka je bila sreća)![]()
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Red Assassin
- Kontakt:
I prosli put nije bilo nikakvih sansi i pobjeda je bila naucna fantastika al rezultat je bio 2-0..
Mi bi i nerjesenim bili zadovoljni mada me zigaju sandzije sto jedino moze da znaci da ce rezultat biti 1-2 za nas abd.
Mi bi i nerjesenim bili zadovoljni mada me zigaju sandzije sto jedino moze da znaci da ce rezultat biti 1-2 za nas abd.
Liverpool goalkeeper Jose Reina could follow compatriot Fernando Torres out of Anfield as Manchester United prepare a bid for the 28-year-old Spaniard with Edwin van der Sar retiring at the end of the season.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Tesko ostvarivo, ali nikad se ne zna. Reina kada bi dosao bio bi idealna zamjena za VDS ili Adler!ILoveLFC je napisao/la:Liverpool goalkeeper Jose Reina could follow compatriot Fernando Torres out of Anfield as Manchester United prepare a bid for the 28-year-old Spaniard with Edwin van der Sar retiring at the end of the season.
There is only one United!!!!
ja se nadam da cemo izgubiti pa da chelsea ostane u utrci za tituluhaxonja je napisao/la:Tesko ostvarivo, ali nikad se ne zna. Reina kada bi dosao bio bi idealna zamjena za VDS ili Adler!ILoveLFC je napisao/la:Liverpool goalkeeper Jose Reina could follow compatriot Fernando Torres out of Anfield as Manchester United prepare a bid for the 28-year-old Spaniard with Edwin van der Sar retiring at the end of the season.

- red devil88
- Kontakt:
Haha samo se ti nadaj ali znas sta na kraju ove sezone slijedi 19fera je napisao/la:ja se nadam da cemo izgubiti pa da chelsea ostane u utrci za tituluhaxonja je napisao/la:Tesko ostvarivo, ali nikad se ne zna. Reina kada bi dosao bio bi idealna zamjena za VDS ili Adler!ILoveLFC je napisao/la:Liverpool goalkeeper Jose Reina could follow compatriot Fernando Torres out of Anfield as Manchester United prepare a bid for the 28-year-old Spaniard with Edwin van der Sar retiring at the end of the season.![]()
![]()

Glory Glory Man United !!! 

ma iskreno boli mene neka stvar i za manchester i za chelsea... ocigledno na ovom forumu nekad nije dovoljno ni 3 reda smajlija da neki skontaju da nisi ozbiljan...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
fera je napisao/la:ma iskreno boli mene neka stvar i za manchester i za chelsea... ocigledno na ovom forumu nekad nije dovoljno ni 3 reda smajlija da neki skontaju da nisi ozbiljan...

__
Zainteresovani smo za Matea iz Villareala ( Stoper, 22 godine ). Ne znam do kada ima ugovor i kolika mu je
cijena ali Villareal prima malo golova, mora da je djelomično i do njega.

al pazi na pocetnoj strani portala 4 vijesti o vezane za liverpoolOTNYS_YNWA je napisao/la:fera je napisao/la:ma iskreno boli mene neka stvar i za manchester i za chelsea... ocigledno na ovom forumu nekad nije dovoljno ni 3 reda smajlija da neki skontaju da nisi ozbiljan...![]()
__
Zainteresovani smo za Matea iz Villareala ( Stoper, 22 godine ). Ne znam do kada ima ugovor i kolika mu je
cijena ali Villareal prima malo golova, mora da je djelomično i do njega.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da. Baš je neobično vidjeti. Ima se može se. 

- el pistolero
- Kontakt:
nadm se da na ljeto jos dolazi Éver Maximiliano David Banega fantastican igrac sredine terena. trebaju nam jos neki npr Arda Turan(the turkish magician) ili jos bolje Givanildo Vieira de Souza(Hulk)i Alexis Alejandro Sánchez Sánchez (El Niño Maravilla) 

Onda da ja započnem sa pričom o prodaji Reine
jedino ga se tako možemo riješiti
Prodati Reainu za 25 do 30 miliona funti a dovesti Begovića za 10 miliona, a onda pare od prodaje Reine i pare od Aque, El Zarra i Degena uložiti u Hulka
Taiwo, Hulk i Hazzard ta tri igrača dovesti to bi bilo šlag na tortu
Moramo polahko redukovati broj godina igrača, a mislim da je Maxi presjedio na klupi protiv Stoka samo da bi El Pistolero imao sa kim razgovarati

Prodati Reainu za 25 do 30 miliona funti a dovesti Begovića za 10 miliona, a onda pare od prodaje Reine i pare od Aque, El Zarra i Degena uložiti u Hulka

Taiwo, Hulk i Hazzard ta tri igrača dovesti to bi bilo šlag na tortu

Moramo polahko redukovati broj godina igrača, a mislim da je Maxi presjedio na klupi protiv Stoka samo da bi El Pistolero imao sa kim razgovarati

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- el pistolero
- Kontakt:
Making his point: Mascherano criticised Liverpool for the way they handled the sale of Torres Barcelona midfielder Javier Mascherano has criticised former club Liverpool for the way they handled his departure last summer and striker Fernando Torres' exit on Monday. The Argentina international described as 'sad' the manner in which players had to leave a club they had served well. Following Torres' ?50million transfer to Chelsea on deadline day the Spaniard has been **** for his comments suggesting he is much better off at Stamford Bridge than he was at Anfield. 'I was not surprised about what happened with Fernando,' Mascherano is quoted on espn.co.uk as telling a press conference today. 'When I left Liverpool, it looked as if I killed someone. It is sad that the people who did something important with the club have to leave by the back door. 'It is sad that the press and the club try to convince people that it is all the player's fault when the reality is that Liverpool didn't show the interest in keeping us in the club. 'The most important players didn't leave the club well. 'I spoke with Fernando and I said to him that he doesn't have to be worried because he did his best for the club. Pastures new: Torres joined Chelsea on transfer deadline-day 'Even though he didn't win any trophies, he was a very important player and helped this club all the time.' Mascherano's views are, however, slightly ironic considering he was offered a new contract by then Liverpool manager Rafael Benitez last April but stalled on signing it. Four months later, after it became apparent he did not want to remain on Merseyside, he eventually secured a ?22million move to Barcelona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.