Ja se sjecam onog šta je, tu je, da se zvao?
Bio je neki lik što je sve redom pobjeđivao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako sam negdje procitao, ovi svi bilbordi su u vlasnistvu neke agencije iz banja luke. Pa eto 2 i 2 su 4, a prema popisu iz 2013 u zenici zivi 2300 srba. Ako su spali na to da sabiru glasove gdje stignu, znaj da gori pod nogama i da ce na sve nacine pobijediti. U njih je gore pranje mozga nego u nas.
Da sam znao, da si iz Cazina, javio bih ti kada sam navraćao prošlog mjeseca tamo...Otelo je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:53U Cazinu
Morao prevedenu diplomu iz srednje škole skenirati i u pdf prebaciti. Nakupilo se dosta strana, ali opet mi previše
Dobio sam fiskalni račun, ako ništa drugo![]()
Kod koga je toOtelo je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:53U Cazinu
Morao prevedenu diplomu iz srednje škole skenirati i u pdf prebaciti. Nakupilo se dosta strana, ali opet mi previše
Dobio sam fiskalni račun, ako ništa drugo![]()
Naredni put zovibavariapivo je napisao/la: ↑22 mar 2022, 22:35
Da sam znao, da si iz Cazina, javio bih ti kada sam navraćao prošlog mjeseca tamo...
Pa brate on je za hr trziste, bas kao i Bojan za Srbe.Bundesliga je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:46Ali ovo ofirno navijanje komentatora je jadno. Sta si ti navijac ili komentator.
Ma znam da je. I tako ne bi trebali navijati vec biti koliko toliko objektivni za obe ekipe. Ne takmice se Hrvatska i Srbija.forgempp je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:47Pa brate on je za hr trziste, bas kao i Bojan za Srbe.Bundesliga je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:46Ali ovo ofirno navijanje komentatora je jadno. Sta si ti navijac ili komentator.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.