Lorenzo nije imao tu povredu, ali Luca koji je vec kod vas jeste.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Da, upravo sam to htio reci, da je ovaj nas vec lezao to.
A sto se tice zaniola, ne znam, ali ja bas nestonne vjerujem u te reinkarnacije karijera nakon te povrede, pogotovo ofanzivaca, koji trce, koji svjesno ulaze u duele, koji driblaju itd.
Bilo bi to povoljno podmladjivanje i osvjezavanje ekipe, nema govora.
Juventus have decided to replace Dybala with Zaniolo. [Gazzetta]
Inter are offering Dybala a contract worth €7m/yr. [Gazzetta]
Juventus did everything not to renew the contract with Dybala. [La Stampa]
Juventus will accelerate to sign Zaniolo and are also thinking about Raspadori. [La Stampa
Inter are offering Dybala a contract worth €7m/yr. [Gazzetta]
Juventus did everything not to renew the contract with Dybala. [La Stampa]
Juventus will accelerate to sign Zaniolo and are also thinking about Raspadori. [La Stampa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidim mnogo nepoznavanja materije po netu, pogotovo oko intervjua Arrivabenea gdje su iz konteksta izvukli rečenicu gdje kaže da je Vlahovic centar projekta pa da je kao zbog toga Dybali dat izlaz. Tačno je da on jeste centar projekta, ali ovo s Dybalom je odlučeno još s prethodnom garniturom koja je shvatila da on ne može predvoditi ekipu te da Juventus mora da traži pravu devetku oko koje će graditi. Zato je bila na stolu trampa Dybala-Lukaku. Da je to prošlo već bi se u tom smjeru išlo, a Vlahovic ne bi imao potrebu doci.
Dakle, kreira se atmosfera gdje će Juventus igrati 4-3-3, trenutno je to moguće s Morata-Vlahovic-Chiesa te druge varijacije, a pogotovo ako Zaniolo dođe pa bude opcija i 4-3-1-2.
Dybala je jednostavno taktički problem, a povrede su samo iskristalisale situaciju.
Pored toga, mora se reci da je na kraju ispao kao i većina fudbalera - gladan novca. Da je bio hrabar trebao je prihvatiti manju platu i bonuse pa da radi za iste. Predugo se čekao, vječiti talenat, to je i repka pokazala.
Vjerovatno igrač za Španije jer sa svojim fizikalijama bi u EPL-u tesko mogao, jedino u nekom kontekstu - Arsenal, tamo bi mogao, nikako u teskaske ekipe.
Dakle, kreira se atmosfera gdje će Juventus igrati 4-3-3, trenutno je to moguće s Morata-Vlahovic-Chiesa te druge varijacije, a pogotovo ako Zaniolo dođe pa bude opcija i 4-3-1-2.
Dybala je jednostavno taktički problem, a povrede su samo iskristalisale situaciju.
Pored toga, mora se reci da je na kraju ispao kao i većina fudbalera - gladan novca. Da je bio hrabar trebao je prihvatiti manju platu i bonuse pa da radi za iste. Predugo se čekao, vječiti talenat, to je i repka pokazala.
Vjerovatno igrač za Španije jer sa svojim fizikalijama bi u EPL-u tesko mogao, jedino u nekom kontekstu - Arsenal, tamo bi mogao, nikako u teskaske ekipe.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Allegri’s dream signing to replace Dybala is Mo Salah
?? CorSera
Sve se nesto spominje Salah..
Ako smo mogli Ronalda ….
?? CorSera
Sve se nesto spominje Salah..

Ako smo mogli Ronalda ….

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Za Salaha ne vrijedi rizikovati kao za Ronalda... iako je salah velika ubojica od igraca jednostavno njegov forte je brzina a ulazi u 30 te godine, a platu koju navodno trazi od liverpoola je 350+k sedmicno (doduse to je bruto ali je opet ogromna plata i niko u Juventusutrenutno nema ni blizu toliko iako bi salahovi porezi u Italiji bili bas povoljni za Juventus ali opet to je previse para).... za ronalda je vrijedilo cisto marketinga jer Juventus nije bio ni blizu top kluba po pracenju a sa njim je bio top 3... doduse on nije bio samo doveden zbog marketinga ali jbg tako je ispalo kako je ispalo... a realno popularnost salaha i najpopularnije osobe na društvenim mrežama uopce ne treba ni komparirati...
Neozbiljno je to citirati.
Ovjde smo neki pisali da se treba dovesti jos dok je u Fiorentini bio, sada je to smijesna prica.
Ovjde smo neki pisali da se treba dovesti jos dok je u Fiorentini bio, sada je to smijesna prica.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Oprostio Agnelliju? Elkann i Arrivabene guraju Agnellija na stranu?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kad u svijetu sve miruje u nas gori u klubu. Arrivabene uzeo bas ogroman zalogaj, njih dvojica su dugo godina prijatelji, ja samo cekam kad ce Nedveda maknuti u stranu. Odluku u vezi Dybale ocigledno je donio Arrivabene, mnogo toga se mjenjaju u pristupu, a to nam je prije svega bilo jako potrebno.IlCapitano je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:18
Oprostio Agnelliju? Elkann i Arrivabene guraju Agnellija na stranu?
Max Allegri
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Balotelizacija...poodmakla faza...
- IlCapitano
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ugovor s Raiolom je bukvalno pakt sa djavolom, nije slucajnost da mu vecina boljih igraca ima probleme s glavom.
Meni su samo smijesna prizivanja Pogbe, a u isto vrijeme radovanja odlasku Dybale. Ne znam jel ko od forumskih punoglavaca gledao Pogbu u zadnje 4 godine? On ne da je igrao lose, nego se igracki u potpunosti promijenio. Tesko da ce se ikad vratiti Pogba iz Juventusovog perioda, taj igrac se izgubio davno...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hajd da i ti nekad nesto pametno kazes.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Slažem se. Bolje risikirati s nekim mlađim, poput onog Gravenberch iz Ajaxa i sl.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 mar 2022, 07:55Meni su samo smijesna prizivanja Pogbe, a u isto vrijeme radovanja odlasku Dybale. Ne znam jel ko od forumskih punoglavaca gledao Pogbu u zadnje 4 godine? On ne da je igrao lose, nego se igracki u potpunosti promijenio. Tesko da ce se ikad vratiti Pogba iz Juventusovog perioda, taj igrac se izgubio davno...
Ali s druge strane, došao bi kao free agent, i ako bi smanjio potraživanja, zašto ne (samo pitanje koliko bi Raiola tražio na ruke).
Radio je već s Maxom, sumnjam da bi trebalo dugo da se uklopi. Upgrade veliki u odnosu na (ovakvog) Rabiota svakako.
Zadnja izmjena: Voland, dana/u 23 mar 2022, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nama u principu treba samo jedan kreativan veznjak koji moze preuzeti odgovornost i kreirati. Za trkacki i dio balansa imamo Locatellija i Mckenniea koji su za mene top igraci.
Isto tako mislim da je teski promasaj dovodjenje Zakarie, iako ce vrijeme najbolje pokazati.
Isto tako mislim da je teski promasaj dovodjenje Zakarie, iako ce vrijeme najbolje pokazati.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zakaria je low cost opcija. Realno, nismo još ni vidjeli šta može. Ako se i pokaže kao flop, neće ga biti teško proslijediti dalje.
BuffonGigi je napisao/la: ↑23 mar 2022, 09:50Nama u principu treba samo jedan kreativan veznjak koji moze preuzeti odgovornost i kreirati. Za trkacki i dio balansa imamo Locatellija i Mckenniea koji su za mene top igraci.
Sve tačno. Samo se postavlja pitanje ko je taj kreativni veznjak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.