FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Tračnicama historije: Željo na današnji dan protiv Wolverhamptonaelvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:13Lijepa pamet.tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:10Evo tebi Slobodan Janjuš- ČOBO.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:22
Ovo je tema FK Tuzla City a ne Slobode, brisi te slike, ako te puca nostalgija imas temu Slobode.
![]()
15.04.1970.
Željezničar – Wolverhampton 0:1 Prijateljska utakmica
https://fkzeljeznicar.ba/tracnicama-his ... asa/41343/
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 mar 2022, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pazi ove mećavine balja, zajebava te čovjek da si željkanov navijač.
A što i jesi, realno.

A što i jesi, realno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
A jesi vidio što te čovjek kara, a ti i ne znaš.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma mece ga da valja, ima znanje, nema sta. Samo ga zeza jedna stvar, kako predje sa Slobode na TC, kakav ste mu zapis nasvrljali?Sky9 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:35A jesi vidio što te čovjek kara, a ti i ne znaš.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ko god da je našvrljao, hvala mu.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:39Ma mece ga da valja, ima znanje, nema sta. Samo ga zeza jedna stvar, kako predje sa Slobode na TC, kakav ste mu zapis nasvrljali?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dabogda mu se ruka uvrnulaSky9 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:55Ko god da je našvrljao, hvala mu.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:39Ma mece ga da valja, ima znanje, nema sta. Samo ga zeza jedna stvar, kako predje sa Slobode na TC, kakav ste mu zapis nasvrljali?

-
- Kontakt:
U utorak u 11 ćemo saznati protivnika u polufinalu.
Po glavi mi se vrte razne kombinacije.
Najviše bih se radovao kada bi mi osvojili kup svakako.
Koga bi volio u polufinalu? Igman, Velež pa tek onda Sarajevo.
Ako ne osvojimo mi volio bih da uzme Sarajevo i da ostanu iza nas na tabeli. Ne zbog toga jer nešto ih nešto volim nego sto bi onda opasnost vrebala tek od 5. na tabeli kojem za sada ozbiljno bodovno bježimo.
U slucaju da ne budemo ni mi ni oni tj da kup uzme Velež ili pak Igman 4. na tabeli je neko kome trebamo bjezati. Sada je to Sarajevo a oni polako dižu formu pa će to biti ozbiljna trka do kraja.
Ako ne osvojimo mi volio bih da uzme Sarajevo i da ostanu iza nas na tabeli. Ne zbog toga jer nešto ih nešto volim nego sto bi onda opasnost vrebala tek od 5. na tabeli kojem za sada ozbiljno bodovno bježimo.
U slucaju da ne budemo ni mi ni oni tj da kup uzme Velež ili pak Igman 4. na tabeli je neko kome trebamo bjezati. Sada je to Sarajevo a oni polako dižu formu pa će to biti ozbiljna trka do kraja.
Iz razloga koje ste naveli bilo bi dobro da izvučemo Igman ili Velež pa ako prođemo u finale sa Sarajevom pa ujedno aktiviramo i četvrto mjesto.Najgora varijanta da dobijemo Sarajevo a kako nas ide to će se i desiti, zato treba jako u prvenstvu a kup ako šta bude odlično ako ne ima drugo ili treće mjestoPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 mar 2022, 12:01U utorak u 11 ćemo saznati protivnika u polufinalu.
elvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:56Dabogda mu se ruka uvrnulaSky9 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:55Ko god da je našvrljao, hvala mu.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:39
Ma mece ga da valja, ima znanje, nema sta. Samo ga zeza jedna stvar, kako predje sa Slobode na TC, kakav ste mu zapis nasvrljali?![]()

FSBiH raspisao tender za 12 hibridnih terena
24.03.2022. / 10:59
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine raspisao je međunarodni tender za izgradnju dvanaest hibridnih terena.
To je veoma važan korak za snažniji razvoj bh. fudbala.
Njihovim stavljanjem u funkciju bit će povećan kvalitet ligaških takmičenja, reprezentacija će imati bolje uvjete za rad i pripreme, a što je najvažnije, mladi igrači veću šansu za napredovanje.
Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, izjavio je da se radi o historijskom koraku, na koji se dugo čekalo.
- I pored složenih i teških uvjeta, uz uložen veliki trud i napor, konačno smo došli u priliku da raspišemo ovaj međunarodni tender. Smatramo to našom velikom pobjedom u interesu fudbala. Ovaj projekat je od kapitalne važnosti i jedinstven u ovom dijelu Evrope - rekao je Zeljković.
On je također naglasio da je ovo ključni pokazatelj da rukovodstvo Saveza stoji iza svojih riječi. Ovdje nije kraj značajnih ulaganja, u najavi su i drugi važni projekti.
Koliko će sve trajati, na kojim stadionima će prvo krenuti radovi po okončanju procedure i kada bi fudbaleri mogli zaigrati na hibridima, iz FSBiH nisu saopćili.
Ranije se moglo čuti da su među prioritetima stadion Tušanj u Tuzli, Gradski stadion u Banjoj Luci i stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru. Iz Veleža su nedavno otkrili i da je stadion Rođeni na toj listi.
Na jednom od sastanaka u Tuzli poručeno je da će vrijednost radova na Tušnju koštati više od dva miliona KM.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rekonstrukcija travnjaka na Tušnju koštat će više od dva miliona KM, evo koliko novca je osigurao grad Tuzla
31.12.2021. / 09:08
Travnjak stadiona Tušanj trebao bi u 2022. godini biti potpuno rekonstruisan.
Planirano je da teren koji koriste premijerligaši Sloboda i Tuzla City dobije moderni hibridni travnjak sa ugrađenim grijačima.
U budžetu grada Tuzla za 2022. godinu za ove namjene planirano je 500.000 KM.
Kompletna rekonstrukcija travnjaka koštat će oko 2,2 miliona KM, a Fudbalski savez BiH za ovaj projekat dobio je podršku UEFA-e.
Nedavno je nakon sastanka Nihada Hodžića, eksperta za infrastrukturu FSBiH, s Jasminom Imamovićem, gradonačelnikom Tuzle, predsjednikom Slobode Elmirom Šećerbegovićem i prvim čovjekom Tuzla Cityja Azmirom Husićem, poručeno da će radovi prvo početi u Tuzli.
Poslije toga je planiran rad na stadionima u Banjoj Luci i Mostaru.
24.03.2022. / 10:59
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine raspisao je međunarodni tender za izgradnju dvanaest hibridnih terena.
To je veoma važan korak za snažniji razvoj bh. fudbala.
Njihovim stavljanjem u funkciju bit će povećan kvalitet ligaških takmičenja, reprezentacija će imati bolje uvjete za rad i pripreme, a što je najvažnije, mladi igrači veću šansu za napredovanje.
Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, izjavio je da se radi o historijskom koraku, na koji se dugo čekalo.
- I pored složenih i teških uvjeta, uz uložen veliki trud i napor, konačno smo došli u priliku da raspišemo ovaj međunarodni tender. Smatramo to našom velikom pobjedom u interesu fudbala. Ovaj projekat je od kapitalne važnosti i jedinstven u ovom dijelu Evrope - rekao je Zeljković.
On je također naglasio da je ovo ključni pokazatelj da rukovodstvo Saveza stoji iza svojih riječi. Ovdje nije kraj značajnih ulaganja, u najavi su i drugi važni projekti.
Koliko će sve trajati, na kojim stadionima će prvo krenuti radovi po okončanju procedure i kada bi fudbaleri mogli zaigrati na hibridima, iz FSBiH nisu saopćili.
Ranije se moglo čuti da su među prioritetima stadion Tušanj u Tuzli, Gradski stadion u Banjoj Luci i stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru. Iz Veleža su nedavno otkrili i da je stadion Rođeni na toj listi.
Na jednom od sastanaka u Tuzli poručeno je da će vrijednost radova na Tušnju koštati više od dva miliona KM.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rekonstrukcija travnjaka na Tušnju koštat će više od dva miliona KM, evo koliko novca je osigurao grad Tuzla
31.12.2021. / 09:08
Travnjak stadiona Tušanj trebao bi u 2022. godini biti potpuno rekonstruisan.
Planirano je da teren koji koriste premijerligaši Sloboda i Tuzla City dobije moderni hibridni travnjak sa ugrađenim grijačima.
U budžetu grada Tuzla za 2022. godinu za ove namjene planirano je 500.000 KM.
Kompletna rekonstrukcija travnjaka koštat će oko 2,2 miliona KM, a Fudbalski savez BiH za ovaj projekat dobio je podršku UEFA-e.
Nedavno je nakon sastanka Nihada Hodžića, eksperta za infrastrukturu FSBiH, s Jasminom Imamovićem, gradonačelnikom Tuzle, predsjednikom Slobode Elmirom Šećerbegovićem i prvim čovjekom Tuzla Cityja Azmirom Husićem, poručeno da će radovi prvo početi u Tuzli.
Poslije toga je planiran rad na stadionima u Banjoj Luci i Mostaru.
LAKE TI RANE JUNAČE ,NEBOJŠA GAVRIĆ .

-
- Kontakt:
Poznat domaćin finalne utakmice Kupa BiH
Održana sjednica Izvršnog odbora NFSBiH
Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Vice Zeljkovića održana 12. sjednica Izvršnog odbora, navodi se u zvaničnom sajtu NS/FS BiH.
24.03.22. 18:21
H. Zilić
Odlučeno je da se utakmica finala KUP-a BiH igra dana 19.05.2022. godine u 17:00 sati na stadionu „Bilino polje“ u Zenici.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
32.kolo pl Bih 22.05.2022
33.kolo pl Bih 29.05.2022
Poslije finala igraju se još 2 kola.
--------------------------------------------------------------------------
U sezoni 2020/21 finale Kupa je odigrano 26. maj 2021.
32.kolo pl Bih 23.05.2021
33.kolo pl bih 30.05.2021
Poslije finala igrano još 1.kolo.
------------------------------------------------------------------------------
24.kolo..NK ZRINJSKI - FK TUZLA CITY
25........FK TUZLA CITY - FK RADNIK
26........FK TUZLA CITY - FK BORAC
27........FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY
28........FK TUZLA CITY - FK ŽELEZNIČAR
29........ NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY
30........FK TUZLA CITY - FK GORKI
31........FK VELEŽ - FK TUZLA CITY
32........FK TUZLA CITY - NK POSUŠJE
33........FK LEOTAR - FK TUZLA CITY
Održana sjednica Izvršnog odbora NFSBiH
Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Vice Zeljkovića održana 12. sjednica Izvršnog odbora, navodi se u zvaničnom sajtu NS/FS BiH.
24.03.22. 18:21
H. Zilić
Odlučeno je da se utakmica finala KUP-a BiH igra dana 19.05.2022. godine u 17:00 sati na stadionu „Bilino polje“ u Zenici.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
32.kolo pl Bih 22.05.2022
33.kolo pl Bih 29.05.2022
Poslije finala igraju se još 2 kola.
--------------------------------------------------------------------------
U sezoni 2020/21 finale Kupa je odigrano 26. maj 2021.
32.kolo pl Bih 23.05.2021
33.kolo pl bih 30.05.2021
Poslije finala igrano još 1.kolo.
------------------------------------------------------------------------------
24.kolo..NK ZRINJSKI - FK TUZLA CITY
25........FK TUZLA CITY - FK RADNIK
26........FK TUZLA CITY - FK BORAC
27........FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY
28........FK TUZLA CITY - FK ŽELEZNIČAR
29........ NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY
30........FK TUZLA CITY - FK GORKI
31........FK VELEŽ - FK TUZLA CITY
32........FK TUZLA CITY - NK POSUŠJE
33........FK LEOTAR - FK TUZLA CITY
Gaučosi ,idemo dalje

Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo
-
- Kontakt:
Ja glavom garantujem da moze igrati u klubovima lige petice, covjek je majstor, ali jednostavno malo sudije malo tereni uticu na njegov doprinos. Mozemo biti sretni i zadovoljni sto je u nasim redovima.Beledija je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:49Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo
To je podatak za "Ginisa".Beledija je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:49Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo

Beledija je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:49Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo
Za sad je dobio kapitensku što je znak poštovanja prema njemu i njegovoj igri i ponašanju uopšte.
- Kad bi ga pustili da bude glavni kreator u napadu a Gavrića zakovati uz Karjaša.
Ali, na žalost tu dolazimo do nedodirljivog hodača.
Imaš li te podatke o prekršajima za i protiv za Mehinovića?
Otići će Doffo na ljeto prvim vozom kao što je otjeran i Brkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.