Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
To što nešto nije valjalo kod nekog ranije, ne znači da kod ovoga treba prihvatiti. Mada ja nešto ne pamtim da je bilo gorih poziva od Pirića i kod jednog selektora još od vremena Sliškovića, volio bih da me neko ispravi ako griješim.
Sušić je pozivao Tina Sušića i to je žestoka prevara, ali Tino iz tog vremena i ovaj klovn što se pretvara da je golman su nebo i zemlja. To s Tinom je i nešto kraće trajalo, doduše isključivo jer je Sušić brzo nogu dobio. Meni je to jedan od najodvratnijih poziva u historiji reprezentacije, a ovo mi je eto gore i od toga. Kod Tina je postojala jedna trunka dileme, jedna mrva mogućnosti da stvarno postane reprezentativni kalibar. Kod ovog ne postoji ništa.
S druge strane, i pozivi koje je Prosinečki upućivao Sariću se ne mogu s ovim porediti, on je relativno dobro odradio ulogu u reprezentaciji i nikad nije bio toliko problematičan. Mislim žalosno da je počesto djelovao bolje od Pjanića.
Bajević je svašta izvrtio, to je odvratan period reprezentacije, ali tu nije bilo kriterija i nikakvog privida sistema. Radio je ko je šta htio. I normalno, svima je to smetalo. Mora i ovo smetati, taman da je 584. igrač reprezentacije Kenan Pirić, on je dokaz da je selektor žestoko potkupljiv. Ako neko izvadi milion eura i baci na stol, hoće li nam u nekoj odlučujućoj utakmici zaigrati neki invalid koji ne može hodati?
Sušić je pozivao Tina Sušića i to je žestoka prevara, ali Tino iz tog vremena i ovaj klovn što se pretvara da je golman su nebo i zemlja. To s Tinom je i nešto kraće trajalo, doduše isključivo jer je Sušić brzo nogu dobio. Meni je to jedan od najodvratnijih poziva u historiji reprezentacije, a ovo mi je eto gore i od toga. Kod Tina je postojala jedna trunka dileme, jedna mrva mogućnosti da stvarno postane reprezentativni kalibar. Kod ovog ne postoji ništa.
S druge strane, i pozivi koje je Prosinečki upućivao Sariću se ne mogu s ovim porediti, on je relativno dobro odradio ulogu u reprezentaciji i nikad nije bio toliko problematičan. Mislim žalosno da je počesto djelovao bolje od Pjanića.
Bajević je svašta izvrtio, to je odvratan period reprezentacije, ali tu nije bilo kriterija i nikakvog privida sistema. Radio je ko je šta htio. I normalno, svima je to smetalo. Mora i ovo smetati, taman da je 584. igrač reprezentacije Kenan Pirić, on je dokaz da je selektor žestoko potkupljiv. Ako neko izvadi milion eura i baci na stol, hoće li nam u nekoj odlučujućoj utakmici zaigrati neki invalid koji ne može hodati?
Tako Je doktore. Mi velika manjina smo protiv Peteva. Mada ne znam odakle tebi statistika da je manjina protiv ublehaša ali dobro.
Znaci treba da nam bude normalno sto mu menadžeri kroje spisak.
Pa zato i jesmo u qrcu kao država jer nam je sve nenormalno zapravo normalno.
Znaci treba da nam bude normalno sto mu menadžeri kroje spisak.
Pa zato i jesmo u qrcu kao država jer nam je sve nenormalno zapravo normalno.
Odlazi romino
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Jbt opet cirkus i rasprava oko igraca koji nece ni igrat...
Ja mu jedino zamjeram ovog milicevica, prvo jer nije mlad drugo jer dok je imao ilakve sanse da igra hrvatsku nije htio da cuje za nas...sto puta govorite menadzerski pozivi...evo konacno docekasmo jedan..medjutim nece vjerovatno ni minute dobit.
Sto se tice peteva zao mi je sto selektor uz ovakav savez...jer iskreno mislim da mu nijedan prijasnji selektoe nije ni blizu...
Sve vam je zelje ispostovao i kad se ispostavilo da nemamo inestu, robena, ronalda koji cekaju poziv onda se usuti raja...
Samo nek se obrce...DAJ XY OCM UBIO BI...dodje lik..
1. utakmica " Ma nije los vidi se znanje nije imal ni vremena"
2. utakmica (pojedini vec negoduju) "Ma isplivace kvalitet vidi se da je SKOLOVAN(sta god to znacilo)
3.utakmica (drvlje i kamenje)
4.utakmica (Nije vise intersantan jer sad "vecina" ima novog messija za kojeg se.ru selektoru sto fa nije pozvao)
Evo volio bi da cujem ta imena koja su ostala bez poziva kroz ove godinu dviju na ustrub "menadzerskih igraca"...hajrovic? Vrancic? begovic?....i sta bi nam tacno ti igraci donijeli?
Ja mu jedino zamjeram ovog milicevica, prvo jer nije mlad drugo jer dok je imao ilakve sanse da igra hrvatsku nije htio da cuje za nas...sto puta govorite menadzerski pozivi...evo konacno docekasmo jedan..medjutim nece vjerovatno ni minute dobit.
Sto se tice peteva zao mi je sto selektor uz ovakav savez...jer iskreno mislim da mu nijedan prijasnji selektoe nije ni blizu...
Sve vam je zelje ispostovao i kad se ispostavilo da nemamo inestu, robena, ronalda koji cekaju poziv onda se usuti raja...
Samo nek se obrce...DAJ XY OCM UBIO BI...dodje lik..
1. utakmica " Ma nije los vidi se znanje nije imal ni vremena"
2. utakmica (pojedini vec negoduju) "Ma isplivace kvalitet vidi se da je SKOLOVAN(sta god to znacilo)
3.utakmica (drvlje i kamenje)
4.utakmica (Nije vise intersantan jer sad "vecina" ima novog messija za kojeg se.ru selektoru sto fa nije pozvao)
Evo volio bi da cujem ta imena koja su ostala bez poziva kroz ove godinu dviju na ustrub "menadzerskih igraca"...hajrovic? Vrancic? begovic?....i sta bi nam tacno ti igraci donijeli?
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Muhamed Begagić jedini član Izvršnog odbora koji nije glasao za Peteva

Rodjeni su pitarske picke!
Nije slucajnost da su samo krezubi baustelci protiv Peteva.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

4 legende hvala za sve

Nije slucajnost da nam fudbal ovako cvjeta i da je u silovitom usponu kada ga vodi Petev na celu sa svjetski poznatim facama.
Od kako je dosao Petev, uistinu smo postali poznati i prepoznatljivi u svijetu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Aha, inače smo do sad bili sila i prepoznatljivi u svijetu pa je onda došao Petev i sve to uništio. Sram ga bilo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne moze svako izgubit kod kuce kod Finske 1-3. imas igraca vise blizu 60 min i dobijes 2 gola. zvanicno najgori selektor svih vremena.
Ako si skucenih vidika i gledaš samo statistiku onda je to tako.
Ako uzmes u obzir sve čimbenike (a to je nekima tesko) onda dodjes do zaključka da je jedan od boljih koji nas je vodio.
Sta se gleda ? gleda se rezultat ne kraju. jest bolje igrati dobro i izgubiti ili a srecom dobiti 1-0? ja ne znam kad je nasa ekipa imala 1 igraca vise u dobila 2 gola.
Sto je on jedan od "boljih"?
Sto je on jedan od "boljih"?
- Beduin
- Kontakt:
Samo cijepaj Petrove, nece tebi bosanci i hercegovci govoriti da pozoves Hotica. Ti si selektor i rezultat je na tvojoj stravi, a ne mi koji kupimo pisljivu kartu i bezveze galamimo i dlanovima lupkamo po tribinama. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa eto vam sad,napunite BP do vrha. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Koliko je ovo cudoviste od zene odvratno, tesko je opisati slovima.
A Tuta ko Tuta. Radi najbolje svoj posao sto bi rekli pojedini forumasi.

@igrajlopte 🐦
Treba kockara bez iskustva postaviti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 10:36Aha, inače smo do sad bili sila i prepoznatljivi u svijetu pa je onda došao Petev i sve to uništio. Sram ga bilo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svaka cast, upravo si potvrdio trenutno stanje vecine Bosanaca i Hercegovaca.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 10:36Aha, inače smo do sad bili sila i prepoznatljivi u svijetu pa je onda došao Petev i sve to uništio. Sram ga bilo.
Nije bilo bolje ni prije SDA, ako ode Dodik doci ce gori, pozivali su se i gori od Pirica i tako u nedogled...
Ko ebe napredak, vazno je ucestvovat.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983 i 27 gostiju.