Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Pozdrav imam PS3 i na njemu neka Fifa 19 dali se može kao i na računaru ubaciti neki mod sa novim transferima i grafikom,il dali ima neko sigurnu stranicu da skinem Fifa 22 za ovu konzolu jer bojim se sa svakakvih stranica to skidati jer sam x puta se dokopao virusa raznih.Hvala unaprijed
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Tesko na konzolama. PC ima dosta modova za 19 i nizeKEC je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:10Pozdrav imam PS3 i na njemu neka Fifa 19 dali se može kao i na računaru ubaciti neki mod sa novim transferima i grafikom,il dali ima neko sigurnu stranicu da skinem Fifa 22 za ovu konzolu jer bojim se sa svakakvih stranica to skidati jer sam x puta se dokopao virusa raznih.Hvala unaprijed
Najbolje da jailbreak konzolu i skines zadnju FIFA, ali opet nema modova jbg. PS3 nema FIFA 22

Da pocnemo...
NostalGija.
Far cry 6 je besplatan za konzole preko vikenda

Ja imao ovaj Paket Standard Edition na Wishlisti stoji cijena €34,99 ne bih ni primjetio da je za PS5 besplatno da nisi napisao
100% sportski i krajnje opušten potpis
Samo za vikend ti je free kao da ga testiras
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
A šteta onda, nemam vreman za vikend
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma i da imam, za Far Cry mi tradicionalno treba mjesec bar 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma svakako qrcu ne valja.
Pa nece ga dijeliti dzabe sigurno, a izasao prije par mjeseci. Ovo da te malo navuku.
Pa nece ga dijeliti dzabe sigurno, a izasao prije par mjeseci. Ovo da te malo navuku.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nije se ni meni svidio nesto aman, za ovih 2 sata sto sam odigro.
Pretpostavljam standardna reciklaža kao i obično, samo nove mape i skinovi 

Meni nijedan Far Cry nije valjao.
Od Ubisofta ni Assassin's creed osim Odiseje, i donekle Originsa. Valhallu nisam jos igrao, a oni s pocetka su katastrofa.
Od Ubisofta ni Assassin's creed osim Odiseje, i donekle Originsa. Valhallu nisam jos igrao, a oni s pocetka su katastrofa.
Meni je trica nešto posebno, što se da vidjeti u po potpisu 

- RollingPaper
- Kontakt:
Besplatan CoD Vanguard za konzole i PC na 2 sedmice, ali samo multiplayer.
https://www.dexerto.com/call-of-duty/ca ... l-1701516/
https://www.dexerto.com/call-of-duty/ca ... l-1701516/
Čuj multiplayer
Evo pare da ga ne skidam 

-
- Kontakt:
Danas mi istice PS+, a zanima me sada, koliko sam ja shvatio, ako se uzme PS Now od godinu dana, on se u pretvara u PS+ Premium kada izadje tamo na ljeto?