Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 22:48

legenda reala je napisao/la:
fera je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ma dovoljno vam je dovesti Younga i jednog odbranbenog igrača i mislim da je dovoljno , ne trebate sad pretrpavati tim igračima ,a pitanje je imate li i para za toliko igrača

ma ne može niko znati ko je kriv i ko laže Tores,Mascherano,Carol
ma bjezi ti si me razocarao igras protiv liverpoola juce na kladionici :D

ferhatoviću ,nisam ja ono uplatio nikako samo alfu zajebavo ,pa budala zna da ono neće proći ,ja sam reko 0-2 gola i remi ,na poluvremenu je dobro izgledalo
nikad liverpool ne stavljaj na listic :D ni u zajebanciji :D
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 22:49

Jesam ja pisao Ardi danas u pola 3 na forumu mu napisao mu COME TO LIVERPOOL WE LOVE YOU YNWA selam from bosnia :lol:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 feb 2011, 22:51

slika

Pazi autora clanka :o
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 feb 2011, 22:56

fera je napisao/la:

ferhatoviću ,nisam ja ono uplatio nikako samo alfu zajebavo ,pa budala zna da ono neće proći ,ja sam reko 0-2 gola i remi ,na poluvremenu je dobro izgledalo

dobro može li Chelsea- Liverpool X2

jel fera (a ja nisam skonto koje ti je prezime ,a fera bilo vrlo lagano)

vidim dobili ste pojačanje iz Goražda na forumu (sad ko bi mogo ovdje navijati za Liverpol ,vamo svi navijaju za Barsu ,Mančester i Real poneko za Bayern )
Za Liverpol znam nekoliko navijača ali ovih stariji ,a od naše generacije slabo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 23:00

fera je napisao/la:

dobro može li Chelsea- Liverpool X2

jel fera (a ja nisam skonto koje ti je prezime ,a fera bilo vrlo lagano)

vidim dobili ste pojačanje iz Goražda na forumu (sad ko bi mogo ovdje navijati za Liverpol ,vamo svi navijaju za Barsu ,Mančester i Real poneko za Bayern )
Za Liverpol znam nekoliko navijača ali ovih stariji ,a od naše generacije slabo
nemoj sad o prognozama da pricamo do pocetka utakmice sam u fazi laznog pesimizma :D
You are someone else I am still right here

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 feb 2011, 23:06

fera je napisao/la:
VELA je napisao/la:Jel' ko pisao danas onome Ardi Turanu. :?:
ahahahah onaj torres da kila je pisao valjda :D

ovdje se apsolutno slazem sa carragherom. probably the best scouser in the world :D
slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 feb 2011, 23:19

Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta je El nino uradio, jos hoce da zabije cccc ... Ali mislim da ce se lose provesti u Chelskiu, pogotovo dok Drogba igra... A bome Surez bi mogao biti pun pogodak, i siguran sam da ce se i Carrol veoma dobro uklopiti. El nino je ispo pravi supak, ali kako god svaka cast za upravu super su odradili posao. Mislim moglo je bolje ali jbg opet super su igrace doveli sa velikim potencijalom... Samo da jos onaj LUCAS ispadne iz prve postave ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra za Najveci engleski klub svih vremena u prvoj postavi ...
BvB Echte Liebe !!!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 23:23

Damir_BvB je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta je El nino uradio, jos hoce da zabije cccc ... Ali mislim da ce se lose provesti u Chelskiu, pogotovo dok Drogba igra... A bome Surez bi mogao biti pun pogodak, i siguran sam da ce se i Carrol veoma dobro uklopiti. El nino je ispo pravi supak, ali kako god svaka cast za upravu super su odradili posao. Mislim moglo je bolje ali jbg opet super su igrace doveli sa velikim potencijalom... Samo da jos onaj LUCAS ispadne iz prve postave ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra za Najveci engleski klub svih vremena u prvoj postavi ...
Tako je treba Poulsen da igra, kojem je pregled igre u napadu kao sasi a u odbrani kao dejanu maticu ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 23:24

Bez vrijeđanja Brazilskog lava !!

Mene samo živog zanima da li nas @Phill prati, volio bih da napišem barem nešto, jedno slovo, tačku,
zarez, nedostaje mi ! :cry: :)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 feb 2011, 23:27

Red Assassin je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta je El nino uradio, jos hoce da zabije cccc ... Ali mislim da ce se lose provesti u Chelskiu, pogotovo dok Drogba igra... A bome Surez bi mogao biti pun pogodak, i siguran sam da ce se i Carrol veoma dobro uklopiti. El nino je ispo pravi supak, ali kako god svaka cast za upravu super su odradili posao. Mislim moglo je bolje ali jbg opet super su igrace doveli sa velikim potencijalom... Samo da jos onaj LUCAS ispadne iz prve postave ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra za Najveci engleski klub svih vremena u prvoj postavi ...
Tako je treba Poulsen da igra, kojem je pregled igre u napadu kao sasi a u odbrani kao dejanu maticu ;)
KO je spomeno Poulsena jadan ne bio sta je s tobom bas si DUPLI MATIC ti haman ne vidis citat, ja sam rekao da Lucas ne moze igrat ako Redsi misle sta osvojit on nema mjesta, i nemoj mi dodavat nesto sto nisam rekao kakav crni Poulsen moze se tu lijepo rjesenje nac i vjeruj mi od naredne sezone LUCAS sigurno nece igrat u prvoj !
BvB Echte Liebe !!!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 03 feb 2011, 23:33

Prvo treba naci lijevog beka i krilo, a Lucasov napredak se vidi iz sezone u sezonu...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 feb 2011, 23:39

ILoveLFC je napisao/la:Prvo treba naci lijevog beka i krilo, a Lucasov napredak se vidi iz sezone u sezonu...
E moj druze da on igra u Wiganu ok treba ga cekat neka napreduje, ali **** te on igra u LFC svaki dan je na treningu sa Gerrardom i stalno igra u prvoj i napreduje mic po mic, pa tako bi napredovo svaki igrac sta ti je ba, nije mi jasno zasto ga svi hvalite i nedate na njeg nidje veze lik je bezze igrac dobar za klupe ili za wigana ili blackburna jbg...
BvB Echte Liebe !!!

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 03 feb 2011, 23:42

Damir_BvB je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Prvo treba naci lijevog beka i krilo, a Lucasov napredak se vidi iz sezone u sezonu...
E moj druze da on igra u Wiganu ok treba ga cekat neka napreduje, ali **** te on igra u LFC svaki dan je na treningu sa Gerrardom i stalno igra u prvoj i napreduje mic po mic, pa tako bi napredovo svaki igrac sta ti je ba, nije mi jasno zasto ga svi hvalite i nedate na njeg nidje veze lik je bezze igrac dobar za klupe ili za wigana ili blackburna jbg...
Lucas nije kapacitet za Liverpool, odnosno ne bi bio u "nekim normalnim vremenima". Medjutim, kakvih ima u timu on je igracina, treba nam biti jasno zadnjih godinu-dvije su Liverpoolom "zagospodarili" totalni fudbalski laici, da ne nabrajam sad. Lucas je prihvatljiv igrac, medjutim ne sumnjam da bi svima nama draze bilo kada bi na njegovoj poziciji imali nekog igraca svjetske klase, no zasad imamo njega i sta je-tu je.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 feb 2011, 23:42

Slazem se kao da nije iz Brazila:)Ali eto.Dolaze nam bolja vremena.
Ljudi sto rade na pijaci u brazilu znaju sa loptom kao on.(ali ima momak zasad borbenost i voljan je da napreduje)
"You'll Never Walk Alone"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 23:45

Na poziciji Lucasa dobro bi nam dosao Charlie Adam kakve samo duge lopte salje :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 feb 2011, 23:46

Damir_BvB je napisao/la:
Hvalimo ga zato sto je prve dvije sezone bio obicni kloc, al' eto doslo mu iz guzice u glavu pa je pokazao ogroman napredak. Znas kako se tesko brazilci navikavaju na engleski fubal on se tek ove sezone navikao. U brazilskoj ligi u Gremiju je igrao iza napadaca a benitez mu je dao ulogu destruktivca trebalo je vremena da se navikne. 4-5 igraca iz prve postave treba izbaciti pa tek Lucasa :)
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 23:49

Mozeli neko da kaze kako da uplaoudujem sliku i da bude u postu ili video :D

Tek sam se juce priclanio neznam ni ja sve ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 23:53

Damir_BvB je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:
KO je spomeno Poulsena jadan ne bio sta je s tobom bas si DUPLI MATIC ti haman ne vidis citat, ja sam rekao da Lucas ne moze igrat ako Redsi misle sta osvojit on nema mjesta, i nemoj mi dodavat nesto sto nisam rekao kakav crni Poulsen moze se tu lijepo rjesenje nac i vjeruj mi od naredne sezone LUCAS sigurno nece igrat u prvoj !
Izgleda slabo kapiras stvari.. Al et super ti je to inache.. Ja sam ironicno rekao da Poulsen treba da igra..

Ma ako Lucas ne zna sa loptom onda je Kuyt nasprem njega za invalidskih kolica..

Lucas je ove sezone po ocjenama hiljada ljudi koji objektivno gledaju tekme daleko ispred Gerrarda, zajedno sa meirelesom.. Njih 2ca ove sezone su jedino svjetlo u svom crnilu al izgleda da neki ljudi ne gledaju stvari sa iste strane kao ja i neki ljudi.. Cak je i za reprezentaciju pozvan Lucas zahvaljujuci dobrim partijama al et neki do ne vide ili ne zele da vide..

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 feb 2011, 00:01

@ Red Assassin

E moj jarane pa ti veze stvarno nemas napadas Kuyta branis Lucasa, bravo majstore ti si strucnjak. Kuyt je care moj igracina, a LUCAS je za mene obicno smece i bruka je sto igra, a pusti ti svoje ocjene sto ocjenjuju neki debili, jos spominjes Gerrarda, Gerrard je za njeg sa jednom nogom DOKTOR ! A pogledaj ko sve igra za Brazil pa ce ti bit jasno, a izmedju ostalog i Brazil je zabiljezio strasne rezultate, kad je jedan Brazil spao na Lucasa Leiv-u jbg onda al stvarno bgm. I mozete vi pricati sta hocete al svima ce vam bit drago kad se tu dovede kakav bilo igrac jer gori od Lucasa bit ne moze, al hajde kako god necu da se svadjam svako ima svoje misljenje moje je da Lucas nije i ne smije igrat u prvoj u najvecem engleskom klubu ...
BvB Echte Liebe !!!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 04 feb 2011, 00:05

Damir_BvB je napisao/la:@ Red Assassin

E moj jarane pa ti veze stvarno nemas napadas Kuyta branis Lucasa, bravo majstore ti si strucnjak. Kuyt je care moj igracina, a LUCAS je za mene obicno smece i bruka je sto igra, a pusti ti svoje ocjene sto ocjenjuju neki debili, jos spominjes Gerrarda, Gerrard je za njeg sa jednom nogom DOKTOR ! A pogledaj ko sve igra za Brazil pa ce ti bit jasno, a izmedju ostalog i Brazil je zabiljezio strasne rezultate, kad je jedan Brazil spao na Lucasa Leiv-u jbg onda al stvarno bgm. I mozete vi pricati sta hocete al svima ce vam bit drago kad se tu dovede kakav bilo igrac jer gori od Lucasa bit ne moze, al hajde kako god necu da se svadjam svako ima svoje misljenje moje je da Lucas nije i ne smije igrat u prvoj u najvecem engleskom klubu ...
Majka mu stara statistike ne lazu. Nekoliko puta je bio igrac utakmice od strane navijaca na oficijenoj stranici kluba 8-) 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, HariTz, LiverpoolREDS i 28 gostiju.