Ocekivano. Ono odlaganje je neki znak bio.
Zanima me koliko smo mu nudili za produzenje? Ako je tacno 7 miliona i bonusi mi je sasvim ok cifra zbog stalnih povreda. Podrzavam upravu sto nisu htjeli vise dati
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ocekivano. Ono odlaganje je neki znak bio.
Većina piše samo da nešto napiše. Opasna amnezija je o Sarrijevoj sezone imati lijepo mišljenje. Šteta Pirla što su ga potrošili bez da je stekao iskustva prethodno, mogli smo imati trenera na duže staze da je išlo postepeno...
Moraš razumjeti, to su ljudi koji su stajali na stranu interovog isprdka Adanija protiv Allegrija. Nije do Sarrija, do toga je što organski ne mogu Allegrija i što ne mogu podnijeti da 'bilo ko može što je Max uradio, samo ga otjeraj ima da letimo' moto nije uspioPadovan je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:42Zanimljivo da neko ima lijepo mišljenje o sezoni sa Sarrijem i kao da je bio podigao neki nivo, uspio ja nametnuti ******* , nije da je imao mnogo materijala, ali dobijali smo na silu bez neke igre, uz to veoma odvratna pojava pored klupe, uz rušenje renomea kluba anagazovanjem istog, ko god u pozitivnom smislu spominje tog čovjeka, kada je u pitanju Juventus![]()
Ja sve kontao da je bilo do Ronalda...Italia je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:14Dragi dino nije Allegri kriv za 4. mjesto, vec oni koji su otjerali Allegrija uvjeravajuci nas sve da trebamo ici ka modernom fudbalu. Evo nam rezultata modernog fudbala. Dragi dino.
Dino druze Allegri je trener koji je vezao 5 titula prvaka zaredom. Nije on neko ko nas uvjerava da je 4. mjesto dobro. Dino druze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.