U pravu si, moja greška.
Hoću da kažem da 'joj sve zna.' Dribling, brzina, korak, lucidnost ali - plivadon. Njegov video CV je posebna priča, k'o da Ibrahimovića gledaš.
U pravu si, moja greška.
kokuzima je uvijek tesko
Ma zezam se,helem upravu si sto se njega tice...pokretljiv je bas za svoju visinu.SudoHusika je napisao/la: ↑21 mar 2022, 09:53U pravu si, moja greška.
Hoću da kažem da 'joj sve zna.' Dribling, brzina, korak, lucidnost ali - plivadon. Njegov video CV je posebna priča, k'o da Ibrahimovića gledaš.
Rodi dedo svoga unuka.dejavu je napisao/la: ↑21 mar 2022, 08:23majstore tebi opstina moze srediti samo stadion u tojsicimafks74 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 08:17Ne isplati se ulagati, kada ga opština sredi kao što su Grbavicu onda ćemo preuzeti stadion.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:39
Docekat cemo je, al bogme vi ne docekaste stadion od marku, jos je gradski u pm![]()
HvalaRiziko je napisao/la: ↑21 mar 2022, 10:11Svaka čast Željezničaru, i Mulaliću i prije svega ovoj staroj gardi igrača, Štilić, Bekrić, Cocalić, Kosorić...
U ovakvoj siituaicji dosta raje na tribinama, u borbi za evropu iako je možda ovo najtanji roster njihov u poslednjih 15ak godinaa.
Ako im uleti taj američki investitor eto njih one tamo sezone u borbi za titulu.
Doduše, liga je otanjila, ali to ne minimalizuje njihov dobar plasaman.
Ne znam da li će se izboriti evropu, i kolika će dugovanja nabrati, ali dobro ovo oni hendaju zasad.
Kucaj bh liga live
Majke ti jesi dobar sa glavom?
Ima vezeAntipolitika3 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 18:10Majke ti jesi dobar sa glavom?
Kakve veze ovo ima sa nasom ligom a isto si neki dan stavljao i hrvatski derbi?
Mislim znam da si neozbiljan forumas kao i vecina nas ali sta to ovo znaci?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.