Gori mala svaka cast

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Gori mala svaka cast
Bas imas niske kriterije
Potpuno se slazem. Ovo sam i ranije pisao, ti menadzeri u pokusaju fakticki grade svoje karijeru preko Anela, umjesto da ima pravu agenciju koja je vec etablirana, i koja ce njega pogurati.ReX je napisao/la: ↑21 mar 2022, 10:19Ne postoji rijec koja moze opisati ovaj debilizam od transfera, posudbe sta fucking vec, koji mu je sredio Rosenberg (i Safari).
Ako Anel ima imalo pameti u svojoj glavi morat ce poceti da misli malo i na sebe i sta je najbolje za njega. A to je definitivno da se rijesi ovih ubleha sto prije to moguce. I da Rosenberg je u istini ubleha koji nakon zavrsetka karijere i starta svoje agencije nije uspio vise od toga da sredi najperspektivnijem fudbaleru u Svedskoj posudbu u najgoru ekipu Ligue 1. Bravo majstore. Nadam se da je sazrio kao igrac i covjek i da ce ga sve ovo malo opametiti sto se tice van terena, jer ako bude i u buducnosti stavio svoju karijeru u ruke njima onda sve pada u vodu.
Bice svakako interesantno vidjeti sta ce se desiti u narednom periodu. Jedina pozitivna stvar u cijelom ovom sivilu je sto se maknuo iz Allsvenskan i sto igra u solidnoj ligi protiv raznorani svijetski igraca i dobit ce dosta na iskustvu. Citajuci ove statisticke portale i slicno uvijek je medju najbolim u ekipi (za vikend bio top 2 opet u timu). Ostalo je sve nula i nadam se da nece uticati puno na samopouzdanju.
Mi, u nasem slucaju, diskutujemo o luksus problemu, s obzirom da 99% nasih igraca ne mogu ni do Bordeaux. Uvjek treba gledati iz perspektive, Mujakic nije mogao da igra u 2. Belgijskoj ligi, a Serbecic nije mogao u prosjecnoj ekipi u Norveskoj.
Adnan Kovacevic, Numan Kurdic, onaj stoper iz Gorice sto je isto tako zalutao....you name it. Isti nacin kako su nas htjeli da ubjede da je Civic u rangu Kolasinca
Majstore otac si mu. Regulisi ga umjesto sto kukas na forumu. Nek **** menadzera i nek **** onu romkinju. Treba vratit karijeru na pravi put dok ne bude prekasno.SUZAVAC je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:54Nista bar spasite anela koji glas dajte za njega ovde https://www.webgirondins.com/actualite- ... ier-115054 znao sam ja da ce ga poslat klubu koji sam se ja svadzo sa njegovim agentom on je mogo atalantu otic psv i Reims Nece da slusaju ni klub malmö ni taj smrad njegov agent markus
Justin je napisao/la: ↑21 mar 2022, 12:26Majstore otac si mu. Regulisi ga umjesto sto kukas na forumu. Nek **** menadzera i nek **** onu romkinju. Treba vratit karijeru na pravi put dok ne bude prekasno.SUZAVAC je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:54Nista bar spasite anela koji glas dajte za njega ovde https://www.webgirondins.com/actualite- ... ier-115054 znao sam ja da ce ga poslat klubu koji sam se ja svadzo sa njegovim agentom on je mogo atalantu otic psv i Reims Nece da slusaju ni klub malmö ni taj smrad njegov agent markus
Mogao bi se i on vratit ubrzo u rodnu Svedsku kao drug mu.
odbranili su se, clean sheet sa igracem manje
Bolje igrac manje nego Anel u sastavu.
bolji su danas dosta od ovog metza, ako nastave ovako do kraja, morali bi i taj clermont npr prestici bez problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.