e o tome ja pričam ,on u ekipi od jednom ima četri zadnja vezna (Bary,Yaya,De Jong,Kompany koji igra na štoperu ,a inače je zadnji vezni)ovo ne vodi ni čemuMonolog je napisao/la:Ima tu nekih drugih stvari. Recimo da su se loša igra i rezultati potrefili sa Džekinim dolaskom. Dakle, s te strane navijači City-ja mogu reći kako je on kriv zbog ovoga, onoga ili šta ti ja znam. Mogu, al' to ne znači da su u pravu.
Tevez ih je i doveo ovdje gdje jesu. Na stranu njegova sebičnost koja iz utakmice u utakmicu sve više dolazi do izražaja, no momak IMA apsolutno pravo na to. Dobro, sada će mnogi reći da bi bilo koji igrač zabio tol'ko golova da sve lopte idu na njega. Naravno da ne bi, mogu sada nabrojati barem 10-ak igrača koji su manje zabili, a od njih se očekuje da budu pointeri. Njihov vezni red je nikakav, te je i Tevez zbog istog onakav. Pa sam se mora vratiti kako bi osjetio loptu, te zbog toga i on slabije proigrava suigrače. On je tip igrača koji voli imati loptu u posjedu, dakle nije igrač koji čeka priliku koju bi kasnije pretvorio u gol. Daleko od toga. Dakle, dokle god Mancini igra sa 3 klasična defanzivna vezna, dotle će Tevez biti sebičan, a to će gušiti Džeku. Jednostavno.
Dakle, još jedan igrač koji zna proigrati napadače, al' da je i trkač u istom trenutku(recimo Arteta, dakle može i asistirati i trčati k'o lud) i sve će se to posložiti. Naravno, prelazni rok je završen, tako da nam ostaje nada da će do ljeta i Džeko i Mancini shvatiti ove stvari, te da će učiniti nešto po tom pitanju.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Barry nije klasicni defanzivni vezni.. On je kreator igre Citija, i po mom misljenju daleko najbitniji igrac..
Realno boji je kreator igre Kenan Handzic od nejga ,stim sto je ovaj Bosnjo , a taj mlakonja je šatro ponos Engleske i naravno kao i 90% Engleskih igraca precjenjen !L_blancos je napisao/la:Barry nije klasicni defanzivni vezni.. On je kreator igre Citija, i po mom misljenju daleko najbitniji igrac..
Jos samo nedostaje da im je Barry kreator i da festa moze poceti.L_blancos je napisao/la:Barry nije klasicni defanzivni vezni.. On je kreator igre Citija, i po mom misljenju daleko najbitniji igrac..

Barry kreacije u zivotu nije video,on je po meni precenjen igrac samo tako,ima lepu dugu loptu i pregled igre,ali pasovi a narocito zadnji pasovi su mu ocajni,on bi trebao da bude neka spona izmedju zadnjeg i prednjeg veznog ali previse luta po terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Taj Barry je ka.rina ! Misimovic je izmislio fudbal za njega.
- NoName
- Kontakt:
Nevjerovatno je umijeće menagementa MCFC u kršenju novca da bi se dobilo jedno veliko ništa. Neka mi niko ne objašnjava kako je Tevez dobar (čak ni Monolog ili Devil
), zarad toga da bi on postigao broj golova koji je postigao, on konstantno uništava igru Citya. Jedva čekam još da se vrati, inače veoma darežljivi, Baloteli i da onda nastane cirkus. Neorganizovanije ekipe nikad ne vidjeh.
Mislim, fkt je budalaština u jednoj ekipi, koja hoće da se bori za titule, igraju jedan Milner ili Barry, Viera, pa čak i Yaya. Nemaju oni taj kvalitet ni blizu da bi mogli biti nosioci igre jedne ekipe koja je prvak a upravo se od njih to očekuje. Šlag na tortu je Mancini, koji mi je drag jer je Edina odveo u Englesku, ali koji ipak nikako ne zna da posloži ekipu. Isto je bilo i prije nego je Edin došao, uvijek su to bili ho-ruk golovi, isto je i danas.
Nadati se da će izdržati u TOP4 do ljeta, da će prodati 1/2 ekipe i dovesti timske igrače kao i trenera koji to može složiti kvalitetno, tek tada mogu da se nadaju nečemu.

Mislim, fkt je budalaština u jednoj ekipi, koja hoće da se bori za titule, igraju jedan Milner ili Barry, Viera, pa čak i Yaya. Nemaju oni taj kvalitet ni blizu da bi mogli biti nosioci igre jedne ekipe koja je prvak a upravo se od njih to očekuje. Šlag na tortu je Mancini, koji mi je drag jer je Edina odveo u Englesku, ali koji ipak nikako ne zna da posloži ekipu. Isto je bilo i prije nego je Edin došao, uvijek su to bili ho-ruk golovi, isto je i danas.
Nadati se da će izdržati u TOP4 do ljeta, da će prodati 1/2 ekipe i dovesti timske igrače kao i trenera koji to može složiti kvalitetno, tek tada mogu da se nadaju nečemu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Slazem se NoName
Evo gledam intervju Mancinija prije tekme sa WBA. Lik isti Baka, samo govori Aj thinkz

Evo gledam intervju Mancinija prije tekme sa WBA. Lik isti Baka, samo govori Aj thinkz

I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Nemoj gledatLudLo 2 je napisao/la:I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.

RIP SALE VILENJAK
LudLo 2 je napisao/la:I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.
BHT moze prenositi utakmice koje su Subotom u terminu 17h.I to samo jednu.Cim City ne bude igrao u tom terminu neces ga ni gledati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.
BHT moze prenositi utakmice koje su Subotom u terminu 17h.I to samo jednu.Cim City ne bude igrao u tom terminu neces ga ni gledati.

Gdje smo ono prekjuce gledali City.
- red devil88
- Kontakt:
I to sto kazes sad treba njih gledati protiv svakih levata a Dzeko ni zbrda dola da sta uradi!LudLo 2 je napisao/la:I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.
Glory Glory Man United !!! 

Bilal je napisao/la:123456 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:I ovaj BHT jede g.ovna ,ne moraju svake sedmice prenositi City,ajde ona prva tekma i nekako i ja sam je gledao zbog Ede ,ali sad svake sedmice njih,a on dobije loptu 5 puta u toku tekme ,smorise ljudi sa Sitijem.
BHT moze prenositi utakmice koje su Subotom u terminu 17h.I to samo jednu.Cim City ne bude igrao u tom terminu neces ga ni gledati.![]()
koliko znam nije bila prvenstvena utakmica

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ne brate to je bila SS.ba liga jbt.123456 je napisao/la:Bilal je napisao/la:123456 je napisao/la:
BHT moze prenositi utakmice koje su Subotom u terminu 17h.I to samo jednu.Cim City ne bude igrao u tom terminu neces ga ni gledati.![]()
koliko znam nije bila prvenstvena utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Inace gledali smo je na Sport Klubu.

Posto nemam SK (HS
)znam da iz PL BHT moze prenositi samo jednu utakmicu i to u terminu Subota u 17h.To je SK i BHT dogovor koliko znam.Znaci kad god City igra Subotom u 17h mozemo ocekivati da ce BHT bas nji prenositii.A jos ako Dzeksona krene ................ 

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nije 17 nego 16h123456 je napisao/la:Posto nemam SK (HS)znam da iz PL BHT moze prenositi samo jednu utakmicu i to u terminu Subota u 17h.To je SK i BHT dogovor koliko znam.Znaci kad god City igra Subotom u 17h mozemo ocekivati da ce BHT bas nji prenositii.A jos ako Dzeksona krene ................

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Nije 17 nego 16h123456 je napisao/la:Posto nemam SK (HS)znam da iz PL BHT moze prenositi samo jednu utakmicu i to u terminu Subota u 17h.To je SK i BHT dogovor koliko znam.Znaci kad god City igra Subotom u 17h mozemo ocekivati da ce BHT bas nji prenositii.A jos ako Dzeksona krene ................
Pardonisem se

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma City nema nikakvu igru to smo svi vec skontali, njih neko treba natjerati da trce ali ocigledno to niko ne radi, ljudi su staticni i sa tim nista ne mogu da postignu, sta mislite sta Barca radi sa onim pasovima za vrijeme tekme, jednostavno postize da igraci protivnicke ekipe postanu statitcni i da onda iskoriste nekoliko kvalitetnih utrcavanja da proguraju lopte a imaju ljude koji mogu to da urade. ( a ima i ih i City 100%, mozda nema 3-4 ali ima dva sigurno)
City jednostavno ne zna tako igrati jer su oni staticni i u napadu i u odbrani, tavez daje loptu samo onim ljudima koji ce je njemu vratiti za 3 sekunde dok on malo protrci.
Mozda cak Baloteli bude i bolje funkcionisao sa Edinom nego Tavez, naravno u trenucima kad Tavez ne bude na terenu a sto ce biti ja vejrujem veoma rijetko.
Tako tesko da ce se sta promjeniti u igri City-a, ocekivao sam od Yaye vise sto se tice organizacije igre ili bar igre prema naprijed ali sad mi je jasno zasto ga je Barca prodala iako je u Barci bio puno bolji valjda se i on utopio u ovo sivilo City-a u veznom redu
City jednostavno ne zna tako igrati jer su oni staticni i u napadu i u odbrani, tavez daje loptu samo onim ljudima koji ce je njemu vratiti za 3 sekunde dok on malo protrci.
Mozda cak Baloteli bude i bolje funkcionisao sa Edinom nego Tavez, naravno u trenucima kad Tavez ne bude na terenu a sto ce biti ja vejrujem veoma rijetko.
Tako tesko da ce se sta promjeniti u igri City-a, ocekivao sam od Yaye vise sto se tice organizacije igre ili bar igre prema naprijed ali sad mi je jasno zasto ga je Barca prodala iako je u Barci bio puno bolji valjda se i on utopio u ovo sivilo City-a u veznom redu
Mes Que Un Club
Zasto od Yaye?amertiger je napisao/la:Ma City nema nikakvu igru to smo svi vec skontali, njih neko treba natjerati da trce ali ocigledno to niko ne radi, ljudi su staticni i sa tim nista ne mogu da postignu, sta mislite sta Barca radi sa onim pasovima za vrijeme tekme, jednostavno postize da igraci protivnicke ekipe postanu statitcni i da onda iskoriste nekoliko kvalitetnih utrcavanja da proguraju lopte a imaju ljude koji mogu to da urade. ( a ima i ih i City 100%, mozda nema 3-4 ali ima dva sigurno)

Ja sam nekidan napisao da je za mene Yaya trenutno jedan od najboljih zadnjih sveta,i opasni je po gol od vecine ostalih veznjaka

Ma Yaya je ko defanzivni igrac bolji organizator od svih njihovih organizatora igre, a i zna zabit kad, al' samo kad Dzeko asistira. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 7 gostiju.