Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

torrenteS
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la torrenteS » 03 feb 2011, 22:22

Ponos Torina je napisao/la:
torrenteS je napisao/la:aham. a ovaj video iznad, jel´ zeko igrao od pocetka il´ je uveden u drugom poluvremenu?
od prve do zadnje igrao i to odlicno kao i do prije povrede
aham. hvala na trudu i odgovoru ;)

safete odlazi :!: :lol:

sajo mi bas nikako nije jasan :?
prvo se kutarisao naseg ponajboljeg beka jahica, a evo izgleda da sad ignorise i zeca iako smo potanki na tim krilnim pozicijama. na hajr. nadam se da ce safet jos jednom razmisliti i pozvati ova dva vrlo vazna igraca.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 22:24

Zeca nece naknadno pozvati, jer nemoze izvaditi vizu, kao i Nadarevic. U Turskoj je zatvorena do 09. Februara.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 feb 2011, 22:25

logicno bi bilo da pozove zeca sad kad je otpao dzeko za mec protiv c-tima meksika..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 feb 2011, 22:25

Bolje da je Zec u Dinamo otisao bojim se da ce u Turskoj dugo ostati i na.ebati,bar je iz Dinama posle jedne sezone mogao skociti daleko....ovako do Turske nije lose ali kako iz Turske pobjeci.... :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 feb 2011, 22:25

e moj seceru,trebaju se prodati drugi igraci preko repke. Ko hebe uspeh repke dok su njima dzepovi puni
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 22:27

majestic24 je napisao/la:e moj seceru,trebaju se prodati drugi igraci preko repke. Ko hebe uspeh repke dok su njima dzepovi puni
A ja sta je ''drugih'' igraca u PM.Da ce faliti koji na kraju i za standardnih 11.Ko koga ovdje handri :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 03 feb 2011, 22:38

majestic24 je napisao/la:e moj seceru,trebaju se prodati drugi igraci preko repke. Ko hebe uspeh repke dok su njima dzepovi puni
to ti je nasa surova realnost.
evo interesantnog podatka za one koji su u stanju provjeriti, postavljati pitanja...objaviti ;)
mirzi mesicu(ruku na srce, nije kalibar za repku) su trazili odredjenu sumu da zaigra za reprezentaciju(mlada je u pitanju, kako me pamcenje sluzi). to je bilo u onom vaktu kada je kikao za francuze.
ovo je direktno iz mirzinih usta a nikako ´cula-kazala´.
harishp je napisao/la:A ja sta je novih igraca u PM.
a sta je s novim bekom, buducim dortmundovcem :?
zasto on ima prednost u odnosu na jahica koji je daleko kvalitetniji igrac?
el ima ko zivi???

nihco

Post Postao/la nihco » 03 feb 2011, 22:39

ne bbude li imao probleme s povredama, zec bi ogao imati dobru karijeru. uz pjanu ,igrac s najboljim predispozicijama. brzina, dribling, sut........ i nama bi bio vrlo vazan s obzirom da nemamo trkace
Sent from my Commodore 64

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 feb 2011, 22:40

nihco je napisao/la:ne bbude li imao probleme s povredama, zec bi ogao imati dobru karijeru. uz pjanu ,igrac s najboljim predispozicijama. brzina, dribling, sut........ i nama bi bio vrlo vazan s obzirom da nemamo trkace
Slazem se. Sto vise trkaca, to bolje ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 feb 2011, 22:43

Svaka cast, jedan je zabio, a drugi tako reci pripremio.
Jos samo da se nadaje golova i proda sto brze iz ove lige.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 22:45

torrenteS je napisao/la:
to ti je nasa surova realnost.
evo interesantnog podatka za one koji su u stanju provjeriti, postavljati pitanja...objaviti ;)
mirzi mesicu(ruku na srce, nije kalibar za repku) su trazili odredjenu sumu da zaigra za reprezentaciju(mlada je u pitanju, kako me pamcenje sluzi). to je bilo u onom vaktu kada je kikao za francuze.
ovo je direktno iz mirzinih usta a nikako ´cula-kazala´.
harishp je napisao/la:A ja sta je novih igraca u PM.
a sta je s novim bekom, buducim dortmundovcem :?
Zasto on ima prednost u odnosu na jahica koji je daleko kvalitetniji igrac?
Ponekad su i mnogo kvalitetniji igraci odstranjeni.Od hiljadu razloga jedan moze biti i plaho dug jezik.
taj isti nije cestito se olovo ni osusilo na stampi i na papiru da nije pozvan a ovaj se vec poceo ibretiti iscudzavati i davati intervju a sto bas on nije pozvan.
Kod nekih lani,vrata su ti zauvijek zatvorena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 03 feb 2011, 22:51

Principatus je napisao/la:Svaka cast, jedan je zabio, a drugi tako reci pripremio.
Jos samo da se nadaje golova i proda sto brze iz ove lige.
ima ondje trke i duela, bas pratim na tvsa njihov kup, nije to toliko lose.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 feb 2011, 22:59

Nemogu davati korektnu ocjenu za kvalitet turske lige, jer sam do sada malo od njih gledao. A to sto sam vidio je bilo lose uz to dosta grubo. I gledao sam jos kako je Wolfsburg Besiktas usred Istanbula otresao. Ali kazem: ne poznajem tu ligu.

Kako god, sto brze predje u Bundesligu to bolje. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Interisimo
Kontakt:

Post Postao/la Interisimo » 03 feb 2011, 23:05

Za mene je bolji od Ibisevica kako god...samo kad vidim kad Ibisevic pokusava 'biciklo' mrak mi na oci padne...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 03 feb 2011, 23:06

nihco je napisao/la:Ima ondje trke i duela, bas pratim na tvsa njihov kup, nije to toliko lose.
Kad je sljedeca utakmica Gencelbirgija, ako nije problem posjetite raju ovako na temama igraca da kad imaju prenosi na TVu
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

nihco

Post Postao/la nihco » 03 feb 2011, 23:07

Principatus je napisao/la:Nemogu davati korektnu ocjenu za kvalitet turske lige, jer sam do sada malo od njih gledao. A to sto sam vidio je bilo lose uz to dosta grubo. I gledao sam jos kako je Wolfsburg Besiktas usred Istanbula otresao. Ali kazem: ne poznajem tu ligu.

Kako god, sto brze predje u Bundesligu to bolje. :)
ni ja nesto pretjerano ali mio se cini da su igraci , fizickii takticki , spremni.

nihco

Post Postao/la nihco » 03 feb 2011, 23:11

seha je napisao/la:
nihco je napisao/la:Ima ondje trke i duela, bas pratim na tvsa njihov kup, nije to toliko lose.
Kad je sljedeca utakmica Gencelbirgija, ako nije problem posjetite raju ovako na temama igraca da kad imaju prenosi na TVu
raja iz sarajeva mogiu gledati turski kup a kantonalnoj tv. srijeda i cetvrtak u 7. GB se plasirao u dalje pa ce biti.......

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 feb 2011, 23:50

nihco je napisao/la:
seha je napisao/la:
raja iz sarajeva mogiu gledati turski kup a kantonalnoj tv. srijeda i cetvrtak u 7. GB se plasirao u dalje pa ce biti.......
Mogu svi gledati jer se TVSA emituje i putem satelita Turksat 42E u nekodiranom obliku FTA.
FREQ: 12729
POL: V
SR: 30000
FEC: 5/6
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 04 feb 2011, 15:18

harishp je napisao/la:Ponekad su i mnogo kvalitetniji igraci odstranjeni.Od hiljadu razloga jedan moze biti i plaho dug jezik.
taj isti nije cestito se olovo ni osusilo na stampi i na papiru da nije pozvan a ovaj se vec poceo ibretiti iscudzavati i davati intervju a sto bas on nije pozvan.
dobro, nije ti ovo klupski fudbal pa da mozes tjerati i dovoditi kako hoces, a ni safer nije feliks magat pa da za godinu i nesto promjeni 40-ak igraca ;)
ipak tom ´problemu´ treba malo mudrije pristupiti, s vise osjecaja, diplomatije... pogotovo ako na toj poziciji nemas adekvatnu zamjenu ;)

nego, zivo me zanima kako ce se razvijati situacija u slucaju ´zec´ 8-)
momak ima sve: brzinu, tehniku, eksplozivnost, solidan sut...
u njemu vidim novog farfana i nadam se da ce ga ´snimiti´ njemacki skauti koji su, blago receno, spavali tako da je ovaj super-talenat presao u tursku, a ne u njemacku kao sto smo ocekivali mi, forumski strucnjaci 8-)
el ima ko zivi???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2011, 15:50

torrenteS je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ponekad su i mnogo kvalitetniji igraci odstranjeni.Od hiljadu razloga jedan moze biti i plaho dug jezik.
dobro, nije ti ovo klupski fudbal pa da mozes tjerati i dovoditi kako hoces, a ni safer nije feliks magat pa da za godinu i nesto promjeni 40-ak igraca ;)
ipak tom ´problemu´ treba malo mudrije pristupiti, s vise osjecaja, diplomatije... pogotovo ako na toj poziciji nemas adekvatnu zamjenu ;)

nego, zivo me zanima kako ce se razvijati situacija u slucaju ´zec´ 8-)
momak ima sve: brzinu, tehniku, eksplozivnost, solidan sut...
u njemu vidim novog farfana i nadam se da ce ga ´snimiti´ njemacki skauti koji su, blago receno, spavali tako da je ovaj super-talenat presao u tursku, a ne u njemacku kao sto smo ocekivali mi, forumski strucnjaci 8-)
Da je igrao makar u U-21 kocka kocka kockica.sad bi ''makar''bio standardan u Mainzu.
Ovako nam valja ''precicom'' preko Ceske,Turske.Poljske,Koreje itd.
P.S Neki su nam selektori znali i uduplati tu 40,ti to sad haman ustao pa krmeljav. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.