FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dal i Hebib popisase forumske fudbalske strucnjake. 

Ide u ponedjeljak objava koja dvojica ostaju do 2026. Dal' i Hebibovic. Ne izbaci ih bog poslije ove utakmice
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prvi put ove sezone postižemo više od dva gola 
Uu jesu i popisali, poserem im se u usta obojici, dok nisi dali golove mali se nafulo a hebib patuljak nije pasa pogodio.
Zbog njih necemo u evropu, dobili smo bitku ali ne i rat.
Zbog njih necemo u evropu, dobili smo bitku ali ne i rat.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pitat ću te poslije jačih utakmica i na kraju sezone ćeš ti brisati suze zajedno sa njima što nećemo u Evropu
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ljudi, ne mogu reci da nesto previse pratim ali cini mi se da kad god nesto ispratim, ovaj Dupovac pocrveni. Je l' lud lik, koji mu je ****?! Avramovski...sjecam ga se iz Zvezde. Dosao kao veliki talenat, velika ocekivanja. Jos
romanticna pozicija, desetka, bas se puno ocekivalo. Zvezda veliki klub, nemas puno vremena, il' si bos il' si hadzija. Nije nista napravio, nije neku ni sansu dobio. Ali i danas se spominje kao neko ko je mogao vise napraviti. Moje neko licno misljenje je da je on dobar igrac i da bi, ako ostane duze, mogao postati jedan od omiljenijih likova u novijoj istoriji kluba. Čak sam siguran da ce biti jedan od najboljih u ligi, tu nema dileme. Ja mu, u svakom slucaju, zelim puno srece.
romanticna pozicija, desetka, bas se puno ocekivalo. Zvezda veliki klub, nemas puno vremena, il' si bos il' si hadzija. Nije nista napravio, nije neku ni sansu dobio. Ali i danas se spominje kao neko ko je mogao vise napraviti. Moje neko licno misljenje je da je on dobar igrac i da bi, ako ostane duze, mogao postati jedan od omiljenijih likova u novijoj istoriji kluba. Čak sam siguran da ce biti jedan od najboljih u ligi, tu nema dileme. Ja mu, u svakom slucaju, zelim puno srece.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Nadam se da Dupovac vise nece bit u prvih 11
Podrska Dalu, za hebibovica netreba podrska covjek je uvjek bio za tanku 3 sto je dovoljno da bude medju 14 igraca..
Vico izrezirao ako nista rezultatski nemoze nakrhaj zuti i crveni kartona..
Podrska Dalu, za hebibovica netreba podrska covjek je uvjek bio za tanku 3 sto je dovoljno da bude medju 14 igraca..
Vico izrezirao ako nista rezultatski nemoze nakrhaj zuti i crveni kartona..
-
- Kontakt:
Bravoooo Sarajevo bravoooo. Ko ne vidi napredak u odnosu na jesen nema veze o fudbalu. Jedino smo derby podbacili ostalo sve dobro, protiv Borca i danas vrlo dobro.
Mah pusti debile, ovo posusje do neki dan igralo 3 ligu, nema ko ih nije nabijao, i fol nase "zvijezdice" razvaljuju Reala.. puuu yebem ih usta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nadam se da je Glupovcu ovo zadnja utakmica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Odlicna igra.
Utakmicu dobijamo strijelcima iz sredine, presingom, i nakon crvenog.
Varesanovic dolazi u sve bolju i bolju formu.
Utakmicu dobijamo strijelcima iz sredine, presingom, i nakon crvenog.
Varesanovic dolazi u sve bolju i bolju formu.
Jedno poluvrijeme kako treba i odma se popisao, pokenjao, ubio qrcem po celu... Zato nam i jeste ovako !
Svaka cast za prvo poluvrijeme, Dupovca nogirati !!!
Svaka cast za prvo poluvrijeme, Dupovca nogirati !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nije jos nista gotovo. Moramo pametno drugo poluvrijeme.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: James1987, Lecler, nedimmmm1337 i 25 gostiju.