Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hahhah ukrao si mi post,,,Zeko je legenda,,,,nece se on dugo zadrzati a i ovice dobro zaraditi na njemu,,Za_raju je napisao/la:A majko moja ja koliko klasa Zec bjezi svima ovima to je nevjerovatno,Zeko dragi pa ti mozes igrati gdje hoces koji te djavo odvede u Tursku![]()
Nebitno za ovaj gol i za asistenciju corav vidi da kad on dirne loptu kao da je Messi za ove ostale igrace.
Mislim da Ibisevic,Muslimovic,Avdic itd nemaju sta traziti pored ovakvog Zeke i u formi Dzeke...![]()
Moras ti na guz*u ako nemozes na usta prokomentarisatiharishp je napisao/la:Opet ti se kao i obicno ne da samo slabo cini,vec pricinjava.Za_raju je napisao/la:Mescini da je to onaj Susicev pulen kojeg je htio nama u repku dovestiharishp je napisao/la:Ljepsi autogol nego Zekin.koja je ono ohrdina iz zuto crnih.Covjek bi rekao Fenerbahce.
![]()
![]()
Isto kao da si uporedio Eru Ojdanica i tog na avataru.![]()
p.s cuj sta ga je to prizvalo u Tursku.Pa plata mu je ko i Vahi haman godisnja,eto sta ga prizvalo.
Ja vjerujem da hoce,poznavajuci mogucnosti njegove,uz naporan radi i sve ostalo sta ide uz to uvjeren sam da ce doci do vrhunca ..sony_91 je napisao/la:Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovoraahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
http://www.transfermarkt.de/en/default/ ... R1_24.htmlahmic je napisao/la:Ja vjerujem da hoce,poznavajuci mogucnosti njegove,uz naporan radi i sve ostalo sta ide uz to uvjeren sam da ce doci do vrhunca ..sony_91 je napisao/la:Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovoraahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
Turska liga je dobra,jedna dobra utakmica protiv Fenera,Besiktasa ili Galate i tu je ,s nama..
Nase je da pratimo i bodrimo i ko zna,mozda i repka uskoro . . .
http://en.wikipedia.org/wiki/Bucasporharishp je napisao/la:Ma jok cuj moj @za raju moj je Bob Marley sa cigarom u zvaljama![]()
inace tako malehan a muljas .Mozda je jedino tog stopera brko htio dovesti, ko zna.Pa pomjesao
Nego sad ce zeko u Fenerbahce ili Galatu pa onda ko' Baljic u Real.
Marley ako kontas na Edisa Bahtijeravica ili Bahtirouglooooouuuuuualalalaa.Jeste u tom je timu na posudbi.Za_raju je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Bucasporharishp je napisao/la:Ma jok cuj moj @za raju moj je Bob Marley sa cigarom u zvaljama![]()
inace tako malehan a muljas .Mozda je jedino tog stopera brko htio dovesti, ko zna.Pa pomjesao
Nego sad ce zeko u Fenerbahce ili Galatu pa onda ko' Baljic u Real.
Evo vidi ko je veceras zeki bio na megdanu neki Deniz...
A bog te cuo za za takvo predvidzanje karijere a ako covjek nastavi igrati onim tempom vrlo je moguce...
Zato sto se tek oporavio od povrede i nije spreman za reprezentacijutorrenteS je napisao/la:nisam u toku, pa ako bi mi neko rek´o zasto zeko nije na spisku?
od prve do zadnje igrao i to odlicno kao i do prije povredetorrenteS je napisao/la:aham. a ovaj video iznad, jel´ zeko igrao od pocetka il´ je uveden u drugom poluvremenu?
Zavisi odakle brojis prvu.Ako je od 46 minute ''prva'' onda je od prvePonos Torina je napisao/la:od prve do zadnje igrao i to odlicno kao i do prije povredetorrenteS je napisao/la:aham. a ovaj video iznad, jel´ zeko igrao od pocetka il´ je uveden u drugom poluvremenu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.