Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da je Bilbiji falilo strpljenja za poziv u A reprezentaciju.
Prije par godina, a više puta je brbljao i direktno prozivao selektora, je sebi zatvorio vrata reprezentacije zbog svog jezika.
Moguće da ima i dr.razloga ali se tada još dalo naslutiti da se on može slikati s repkom.
Iako bez daljnjeg zaslužio je poziv u nekoliko navrata kada su se zvali PLBiH igraci, pogotovo prosirenom spisku...frajer je jedan od najboljih u PLBiH ikad.
Zrinjski je strasno dominantan ove sezone i nisam uopće iznenađen, najprije zbog Jakirovica. Nadati se da ce napokon napraviti iskorak i u Europi jer imaju sve preduslove za to.
Prije par godina, a više puta je brbljao i direktno prozivao selektora, je sebi zatvorio vrata reprezentacije zbog svog jezika.
Moguće da ima i dr.razloga ali se tada još dalo naslutiti da se on može slikati s repkom.
Iako bez daljnjeg zaslužio je poziv u nekoliko navrata kada su se zvali PLBiH igraci, pogotovo prosirenom spisku...frajer je jedan od najboljih u PLBiH ikad.
Zrinjski je strasno dominantan ove sezone i nisam uopće iznenađen, najprije zbog Jakirovica. Nadati se da ce napokon napraviti iskorak i u Europi jer imaju sve preduslove za to.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dobrodošli Rođeni, pokažite kako se civilizirani ljudi ponašaju na tribinama, bez čupanja stolica, bacanje baklji među ljude, utrčavanje na teren. P.S. ljudi smo, nismo pitari
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Grbavica je, mora..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Danas ocekujem X na lavoru i da krene prica. Ali citiraj te me molim vas. Evo sto ne dolazimo Mirvicu, lose igramo..lose ulaganje itd Znaci nastavak lose igre...derbi izgubili,Borac X, Sloboda X, Posusje X.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nema Pitara na temi
Ko fol otisli na utakmicu

Ko fol otisli na utakmicu

Ma realno šta je čovjek zabio samo 24 gola u sezoni, dok ne dođe do minimalno 40 golova, ne treba ga zvati. Zuka, pala cijena Čatakoviću, ne znam jesi li primijetio?

- tutankamon1905
- Kontakt:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi pricamo od igracu koji ima 31 godina i igra u BiH.
Dzeko
Demirovic
Prevljak
Djuric
Bajic
Kodro
Turkes
Koljic
svi su daleko bolji od njega. imas igraca ko Hodzic, Mulahusejnovic, Mesanovic koji imaju bolji CV van BiH nego on. ne kazem da su bolj od njega ali su van BiH nesto "napravili"
Bibilja
Srbija 43 Utakmice 2 gola
Hrvatska 9 Utakmice 0 gola
Dzeko
Demirovic
Prevljak
Djuric
Bajic
Kodro
Turkes
Koljic
svi su daleko bolji od njega. imas igraca ko Hodzic, Mulahusejnovic, Mesanovic koji imaju bolji CV van BiH nego on. ne kazem da su bolj od njega ali su van BiH nesto "napravili"
Bibilja
Srbija 43 Utakmice 2 gola
Hrvatska 9 Utakmice 0 gola
Ne kontate zar ispadat', pa niste bas toliko loši
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Realno gledati, za reprezentaciju trebaju igrati igrači u najboljoj formi, Bilbija je to zaslužio, više nego Demirović i Menalo. A druga stvar što nije želio da se vrati u Borac ove sezone, pa Vici nije pravo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hoće mo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dzeko, Prevljak, Koljić, Demirović, Đurić, Kodro...tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 11:10BiH reprezentacija, puna kvaliteta da ubjedljivo najbolji igrac bilo koje lige u svijetu nema mjesta bar na klupi. De Zuka ne se*i
Njega treba mozda pozvati samo kao nagradu za ono sta radi u PL BiH, ali kvalitet za reprezentaciju nema. Čak ni za klupu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bila je i prijateljska protiv SAD ako se ne varam, pa su igrali Krpic i Lukic
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ljudi ne budite smjesni u reprezentaciji vazda moraju bit 3-4 igraca iz lige nek budu 20-24 igraci,al moraju se vrtit tu i uc u utakmicama protiv Malte i ostalih velikana.
Apsolutna nepravda prema Bilbiji. Bez obzira sto ga ne mogu ocima vidjeti

- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.