Moze ovo

Nije lošeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 22:30Moze ovo![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:49Evo ja kao dobri komsija zelim vam da osvojiti kup BiH da napokon nekakav pehar dignete a da nije iz BiMga.
Da nam svima ljeto bude u gradu ugodno![]()
Problem je sto nisam "dobri "komsijaCroCop je napisao/la: ↑20 mar 2022, 07:55Dobro jutro svima.
Zrinjski je najbolji, vi niste![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:49Evo ja kao dobri komsija zelim vam da osvojiti kup BiH da napokon nekakav pehar dignete a da nije iz BiMga.
Da nam svima ljeto bude u gradu ugodno![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 08:57Pozva mirvic navijace na utakmicu pola foruma se uvrijedi![]()
do smrti odani
Svi na Koševo!
![]()
![]()
![]()
![]()
Jadni Pitari
Moraju pod obavezno danas na utakmicu
Strasno
MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:58Ma nista. I jesmo nivo Vrbanjuse.
Cestitke Stili zbog nagrade koja je puno bitnija od zeljine utakmice. Utakmica svake hefte, a nagrada jednom u zivotu. Ha ja..
Laž + nepismenostDanas igra jedini Mostarski klub .
PatetikaKlub tradicije , prkosa i ponosa .
Laž100 godina bez prestanka .
Sve gore navedenogolem si lezVe , a bogami i ljoZe
Problem mu se u 21.stoljecu javiti video linkom da zahvali na nagradi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 mar 2022, 09:01A zamisli tog amaterizma,igras jednu od bitniji utakmica ovog proljeca,dodje najbolji igrac i kaze ti "Yebo vas odo ja na neku svecanost "![]()
![]()
Drugi put da ih lik yebe i igra kad hoce i kad mu se igra![]()
![]()
Lewandowski jucer nije ni pomislio otici na to,vec je ostao,odigrao utakmicu i zabio 2 komada sto i dolikuje profesionalcu i profesionalnom klubu![]()
Ma to samo ima kod nasi kona i nigdje drugoAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 09:17Problem mu se u 21.stoljecu javiti video linkom da zahvali na nagradi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 mar 2022, 09:01A zamisli tog amaterizma,igras jednu od bitniji utakmica ovog proljeca,dodje najbolji igrac i kaze ti "Yebo vas odo ja na neku svecanost "![]()
![]()
Drugi put da ih lik yebe i igra kad hoce i kad mu se igra![]()
![]()
Lewandowski jucer nije ni pomislio otici na to,vec je ostao,odigrao utakmicu i zabio 2 komada sto i dolikuje profesionalcu i profesionalnom klubu![]()
![]()
![]()
Stilic je pravi primjer kako se "voli"domaci klub![]()
![]()
Da sam trener ili navijac kluba otjerao bi ga sa noge na nogu![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921, TribuneEst i 42 gosta.