Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Kifi kifi stari lopove, ali ipak VAR
Kakav simulator
jos slavi

Kakav simulator

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Škriniar voli više zagrliti igrača nego hljeba jest'. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E yebi se Ikone 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Inter je ekipa skupina luzera, nemaju taj šampionski mentalitet poput Milana.
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
A moj Ikone.....
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E moj Simeone, da sam na njegovom mjestu nebih se mogao od sramote pojaviti pred novinarima. U ovakoj konkurenciji izgubiti titulu. Apsolutna neznalica. Mislim nije još gotovo, možda na kraju i dođe do titule, ali sigurno neće biti njegovim zaslugama, može ga samo spasiti konkurencija ako bude još više kiksavala u ključnim utakmicama.
Znači 85. minut, rezultat 1-1, igrači Fiorentine iznose loptu od golmana preko stopera a jedino ih pritiskaju Correa i Sanchez, pa ja ne znam tko je tu lud, ili trener koji ne zna reći igračima da moraju raditi presing i ići na sve ili ništa ili igrači koji ga ne slušaju.
Znači 85. minut, rezultat 1-1, igrači Fiorentine iznose loptu od golmana preko stopera a jedino ih pritiskaju Correa i Sanchez, pa ja ne znam tko je tu lud, ili trener koji ne zna reći igračima da moraju raditi presing i ići na sve ili ništa ili igrači koji ga ne slušaju.
To cemo ispod stola da zavrsimo

Steta promasaja Ikonea, ali nije ni ovo lose
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da igramo protiv Napolija noćas, bio bi uvjeren u pobjedu. Ovako Kaljari, bit će gusto. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tutankamon1905
- Kontakt:
meepo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:02Vi jos niste svjesni kakav je trener Inzhagi i da on nije ni 20% kao Conte. Sa ekipom tipa Lazio ne da nema kvaliteta itekako ga ima on nije bio ni blizu 4 pozicije, tokom sezone cesto skidao gaće protivniku a izmjene su mu boze sacuvaj (to ste već osjetili vidim).

Šta je smiješno ? Inter nema igrača poput Girouda i Ibrahimovića koji su osvojili sve živo, a realno i kvalitetom bi se Giroud ušetao u prvih XI Interatutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:00![]()
![]()
Inace, bravo Simeone, bravo Inter. Nadam se da je top 4 bar siguran

A dobro Interu je i dalje bitno da su ispred juventusa, oni ostale ne gledaju, kazu ako su ispred njih oni su prvi

Na kraju ce biti ispod

-
- Kontakt:
Inter dosta toga prosuo, sami su si krivi. Vidjet ćemo sada Milan. Ja Juve ne otpisujem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobiće oni Juventus za 2 sedmice. Allegri je utegnuo odbranu, to stoji. Ali više sreće nego znanja ih prati već par mečeva. Gdje iz dvije ili tri prilike dođu do pobjede, dok se protivnik pošteno ispromašivaa.
Eh sad da vidimo kakve su glave kod Piolijevih pulena i od cega su satkane. Vrijeme je da Leao zabije.
Bit ce xRomagnoli13 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:06Dobiće oni Juventus za 2 sedmice. Allegri je utegnuo odbranu, to stoji. Ali više sreće nego znanja ih prati već par mečeva. Gdje iz dvije ili tri prilike dođu do pobjede, dok se protivnik pošteno ispromašivaa.
Mene su iz naseg copora najvise napadali, a haman se boje ljudi istine. Svaki izbor trenera sa karakterom bi bio bolji od Inzaghija i to sam tvrdio, a onda kad je sezona pocela vadili ljudi kojekakve tabele, govorili kako bolje igramo.meepo je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:00meepo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:02Vi jos niste svjesni kakav je trener Inzhagi i da on nije ni 20% kao Conte. Sa ekipom tipa Lazio ne da nema kvaliteta itekako ga ima on nije bio ni blizu 4 pozicije, tokom sezone cesto skidao gaće protivniku a izmjene su mu boze sacuvaj (to ste već osjetili vidim).![]()
Samo opet govorim, Mart, niz pobjeda i odbrana.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.