Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????
Hvala.miky_hz je napisao/la:Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????
OkDevil je napisao/la:Hvala.miky_hz je napisao/la:Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????![]()
@Fk Sarajevo vrati se nekih 10-15 strana unazad naci ces..
Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
Sve neki povratnici,izbjeglice, pa nije rat ljudi ?!
nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
Ma ne dirajte mi brata @padobrancamma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
brate drago mi je da tako mislis eheh i ja sam unazad 2 stranice isto to pisao heheheAlen Škoro je napisao/la:Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
haha sumnjiv mi je nesta ..BegAx je napisao/la:Ma ne dirajte mi brata @padobrancamma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
![]()
Pa ja nije Hordas,Pitar jemma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
Maksa nece takodjer...Mirza je rekao da mu nije potreban. Zbog toga vise i ne trenira sa ekipomAlen Škoro je napisao/la:Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
Pitaj ga slobodno,vidi sta ce ti reci,nije ni tamo med i mlijeko kako je mislio da ga cekaMegamon je napisao/la:Nece se Jaha vratiti
hahaha nek bude takoAldinn je napisao/la:Pa ja nije Hordas,Pitar jemma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
,ma dobar je,samo ima malo cudan smisao za humor
Odose nasi puleni sutra akoBogda u Antaliju,nek im je sa srecom
Znam ja sve te info, ali ne znam da li pokusavas nekog da opravdavas, al presmijesno je sta se sa Sarajevom radi, pa hocemo li mi ikad vidjeti nekog novog u ekipi,neko osvjezenje? Nadam se da shvatas o cemu pricamBegAx je napisao/la: Maksa nece takodjer...Mirza je rekao da mu nije potreban. Zbog toga vise i ne trenira sa ekipom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.