Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Meni nije uopšte sporan intervju. Neka se još jednom fino čuje stanovište Rusije prema BiH, na širem eteru. Ebe mi se za Senada i njegovo vođenje emisije, hrpa gluposti koje je ovaj izgovorio treba daleko da odu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta se desava u Ukkrajini? Ama bas nikakvih vijesti.
Jedino sto sam procitao je izjava Lavrova da zapad ne smije poslati S-300 sisteme u Ukrajinu, jer navodno posiljka je spremna?
Jedino sto sam procitao je izjava Lavrova da zapad ne smije poslati S-300 sisteme u Ukrajinu, jer navodno posiljka je spremna?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ambasadori Rusije u Nizozemskoj ili Irskoj pričaju isto kao i ambasador Rusije u BiH. Svi su oni dobili iste upute.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni meni, čak mi je drago što ga zovu. Neko lijepo ponovi da ga što više građana čuje, možda neko nije upoznat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu nasi gradjani poznati kao najbistriji ljudi na svijetu. Bojim se da mu ne povjeruju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Blizanci iz Krivog Roga sigurnost sa mamom pronašli u Sarajevu.

To ti je isto kao da je sad dozvoljen nastup ruskim sportistima i da oni normalno svugdje istaknu slovo Z.
Ono kao neka svijet vidi kakvi su.
Za tim nema apsolutno nikakve potrebe i svako dozvoljavanje bilo kakvog medijskog prostora Rusima i njihovoj propagandi je teski zlocin.
I onda neko opravdava davanje medijskog prostora ovom...

Sta ovo znaci neka NATO kaze nesto Lukasenku? 

The #Ukrainian Armed Forces regained control of more than 30 settlements near #Kyiv, and in some directions managed to push back the enemy troops by 70 km from the capital
pazi ti "pregovora" kaže blizu smo dogovora oko neutralnog statusa Ukrajine, a oko regija DNR i LNR narod ima pravo da odluči kako želi živjeti. Znači uzimam sve a ne dam ti ništa 

Nek mi kolektiv rekne da ja ovo sanjam hahahahhahahahahaZamislite da BiH postane članica NATO-a i Bruxelles odluči da u BiH postavi nuklearne rakete okrenute prema Moskvi? Šta mora Rusija?'' kaže Kalabuhov
41:34
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to, samo propaganda i te neke zamisli. Tako im je valjda lakše pravdati to što rade da ubjede sebe u nešto.
Ko zna šta će sutra izvaliti, kakvi degenerici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakva bolest hahah, a NATO im na pragu svo vrijeme. Kad barem lazes, lazi da ima smisla
Veci su nasi debili sto ne samo sute na prijetnje ovog bolesnika.
Senad je žešća debilčina postao sto se tice novinarstva, a to potvrđuje i ovo plaćeno gostovanje.
Mene sramota bilo kad ga je Senad pitao "Hoće li Rusija napast Bosnu?", a zna i sam kako bi to funkcionisalo...
Mene sramota bilo kad ga je Senad pitao "Hoće li Rusija napast Bosnu?", a zna i sam kako bi to funkcionisalo...
Kada vidim kako se EU ponasa prema Rusiji (a i generalno, prvenstveno prema nama) tacno mi ne bi bilo zao, cak stavise volio bih, da ih Rusi sve sravne sa zemljom. U prvom redu poganu Njemacku.
- bavariapivo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.