FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajde poslije špica (Hadžić) i veznjaka iz inostranstva (Gürbüz), da donesem još jednu lijepu vijest. Žižović najvjerovatnije odlazi na pauzi! 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Imas od mene sto pozelis, ako je istinasimonknows je napisao/la: ↑17 mar 2022, 20:01Ajde poslije špica (Hadžić) i veznjaka iz inostranstva (Gürbüz), da donesem još jednu lijepu vijest. Žižović najvjerovatnije odlazi na pauzi!![]()

Volim tebe, više od sebe
simonknows je napisao/la: ↑17 mar 2022, 20:01Ajde poslije špica (Hadžić) i veznjaka iz inostranstva (Gürbüz), da donesem još jednu lijepu vijest. Žižović najvjerovatnije odlazi na pauzi!![]()

Putuj igumane.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
simonknows je napisao/la: ↑17 mar 2022, 20:01Ajde poslije špica (Hadžić) i veznjaka iz inostranstva (Gürbüz), da donesem još jednu lijepu vijest. Žižović najvjerovatnije odlazi na pauzi!![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Treba Vojvodu dovesti,jedino on moze razdrmati svlacionicu a mislim da je trenutno slobodan.
Ja sam inače za njega, ali nemoj sad, jer bi se previše stvari poklapalo sa sezonom 2011/12. kad nas na silu izbaciše iz lige.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedan od drazih igraca (ne tuzlaka) koji su igrali u Slobodi, al isto tako mozda i najantipaticnijih trenera koji nas je vodio.
Jednostavno mislim da njegov trenerski i pedagosko-psiholoski kvalitet je vrlo slab.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Vojvoda koji preuzme klub koji se bori za titulu na polusezoni, koji dobije još par pojačanja, i na kraju zamalo ispadne iz lige...
A drugo, već se zna i nasljednik, samo da Žižović ode.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Može ime u pp?simonknows je napisao/la: ↑18 mar 2022, 17:11Vojvoda koji preuzme klub koji se bori za titulu na polusezoni, koji dobije još par pojačanja, i na kraju zamalo ispadne iz lige...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa ko je nasljednik, Grado, Jaha?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- marseille_unique
- Kontakt:
Ne vidim koji trener moze izvuci toliko vise iz ove ekipe nego bilo koji prosjecni trener tipa Zizovica.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Toni Karacic ili Spaha, nemojte vise sranja sa Gradom, Jahom i ostalima
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jedan od njih dvojice ce i biti sss.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 08:55Toni Karacic ili Spaha, nemojte vise sranja sa Gradom, Jahom i ostalima
075
Ovdje su 4 nabrojanaTzBulevar87 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 10:30Jedan od njih dvojice ce i biti sss.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 08:55Toni Karacic ili Spaha, nemojte vise sranja sa Gradom, Jahom i ostalima

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne znam po čemu vam je Spaha dobar izbor, pa ni sa juniorima ne može ništa da napravi.
Spaha se evo 2 ili 3 godina zaredom bori za titulu sa juniorima, a svake godine drugaciji igraci. Jedino sto je covjek trazi da on sam bira sastav i dovodi igrace koji bi godili njegovom timu uglavnom da mu se niko ne mijesa u njegov pos'o, ali eto kod nas je to haman problem.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Bilo bi neozbiljno u ovakvoj situaciji i sa ovakvom ekipom pokusavatii sa trenerima pocetnicima, nama reba provjeren i iskusan trener, trener sa rezultatima....nikakve Spahe, Grade, Jahe....nek se prvo negdje dokazu pa onda Sloboda. Koji je to rezultat Zizivic imao prije Slobode, dovedi trenera kakvog treba ili nikakvog....
🔴⚫️
ma nema veze može Šećer, nebitno koji, grado nek pokrije papirima, al bez dodate plate, a gradi keš za rentanje licence
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.