Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 20:09

reds je napisao/la:Maloprije čitam da će Wenger uraditi sve kako bi doveo Hazarda na ljeto.Vjerovatno se namjerava riješiti Arshavina,a dovesti mladog Belgijanca.
Jest onaj Wenger prava lisica, prosuo pricu kako zeli Belgijanca ali nece da kvari planove Lila za titulom tako da ce pricati o njemu kada klub bude zainteresovan da ga proda.. ii Hazard je izjavio da bi se mogao vidjeti u arsenalu jer su poznati po mladim igracima ali ako se mi nedaj boze plasiramo u ligu prvaka moci cemo svasta dovest..
Moze i Arda Turan ja se nebih ljutio :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 20:09

Bosco je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la: @ Bosco

Što 'Za razliku od Carrolla'. Mislim da svi trebamo sačekati momka da istrči na teren pa da onda prodiskutujemo
o eventualnom (ne)doprinosu Liverpoolu. :)
Prije svega zato što je Suarez veliki majstor u odnosu na Carrolla, ima mnogo bolju tehniku, pregled igre i brži je. Ali i Carroll naravno ima svojih prednosti nad Suarezom. Smatram da će biti idealan napadački par njih dvojica, ali ipak ne mogu nikako da se oduzmem utisku da je Carroll debelo preplaćen. Npr. RVP koji je mnogo bolji napadač od Andyaje plaćen 3 miliona funti, Nasri nekih 16 miliona. Doduše jest da okolnosti nisu išle Liveerpoolu na ruku, ali svejedno je debelo preplaćen.
pa jest placen vise nego sto trenutno vrijedi ali mlad je igrac i englez sto mu dodatno dize vrijednost i uskoro ce biti i prvi napadac engleske dok ga jos malo dalglish poduci. a uz sve to glavna stvar je da je morao biti kupljen jedan sjajan napadac koji bi zadovoljio apetite navijaca nakon torresovog odlaska zadnjeg dana prelaznog roka
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 20:12

slika

Kad je Torres odlazio posljednji dan iz sale sam rekao da sam ga vidio sa civarama kako odlazi sa melwooda da ostvari svoj san da postane irget.. Medjutim sad sam skontao sto ce mu civare :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 feb 2011, 20:18

Treba Pastore-a dovesti. 8-)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 20:21

nummaLFCŽ je napisao/la:Treba Pastore-a dovesti. 8-)
100 miliona mu je cijena. :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 feb 2011, 20:24

Ne treba nam Pastore.Preskup je,a imamo dovoljno igrača na njegovoj poziciji.
FK Pjetlovi

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 feb 2011, 20:25

Pastore je novi Gerrard :D
Caroll je preplacen, mozda i Suarez ..
Vecina igraca danas je preplaceno, to je s****
Fudbal postaje biznis.. Nekad se za najbolje igrace placalo maximum 20 mil, a sad je sve preko preseravanje..
Realne cijene su npr Ozil 6 mil, Afelay 3 mil, Khedira 13 mil itd..
Jbm ti biznis..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 feb 2011, 20:28

Red Assassin je napisao/la:slika

Kad je Torres odlazio posljednji dan iz sale sam rekao da sam ga vidio sa civarama kako odlazi sa melwooda da ostvari svoj san da postane irget.. Medjutim sad sam skontao sto ce mu civare :D

Odlicna slika :lol: :lol: :lol:

Ma kakav Pastore,onaj ga cijeni kao da daje 100 golova po sezoni i ima 200 asistencija,kakav on.....
Nama trebaju prije svega normalni igraci i borci na terenu,kome se nevrti samo novac po glavi nego oni koji uzivaju u fudbalu,koji daju sve od sebe za svoj tim!

Cuj Pastore novi Gerrard :lol: :lol: :lol: :lol: zemljo otvori se.... :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 feb 2011, 20:29

Pa ima li ista gore nego kada navijaci Reala pocinju pricati o preplacenim nogometasima :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 feb 2011, 20:30

Ma ima da deremo Chelsea :D
YNWA!

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 feb 2011, 20:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:
100 miliona mu je cijena. :lol:
Hahahaha znam, ja samo kazem da ga treba dovesti. :D

Ne fkt, valjao bi nam N'zogbia, Hazard, Taiwo, Coentrao, mozda cak i Gervinho ili Ever Banega na ljeto. I ja polazem nade u Shelvey-a, momak mi se samo tako svidja i mislim da ce se kroz par godina razviti u igracini...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 20:35

Taiwo, Showcross, Young i Hazard. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 03 feb 2011, 20:36

Ne treba nam Pastore, na ljeto dovesti finog lijevog beka i krilo. E onda se mozemo vratiti u LP, bez problema, s tim da King ostane. 8-)

Liverpool are hoping to beat off the challenge of Tottenham, Arsenal and Manchester United to sign Werder Bremen winger Marko Marin.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 feb 2011, 20:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:Taiwo, Showcross, Young i Hazard. :)
Samo umjesto Showcrossa Cahill i to je to. :P
FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 feb 2011, 20:44

Jedna ogromna ispravka, Carrol je rođen 06.01.1989. i tek je napunio 22 godine. Ne mogu da se sjetim ko je to napisao, ali on nije rođen u februaru nego u januaru.
Ja mislim da Carrol nije preplaćen.
35 miliona funti je velika cifra, ali njegove godine vrijede 5 miliona funti, to što je englez je dodatnih 5 miliona funti, njegovih 11 golova vrijedi barem 10 miliona funti. Njegov skok, igra glavom, građenje, stabilnost u duelima, visina vrijede dodatnih 5 miliona funti. To je tih njegovih 25 miliona funti. Eh sad, ako se uzme u obzir glad da je on dijete Newcastla i da nije želio otići iz Newcastla ( kako je on to sam izjavljivao ), te nejgov san da bude novi Shirer to se plaća dodatnih 5 miliona funti. Na kraju ne preostane mi nego da spomenem uvijek gladnog vlasnika koji je svoju glad zadovoljio sa dodatnih 5 miliona funti dobjemo ukupnu sumu od 35 miliona funti ;)
No, krenula je jedna druga priča. Kladionice su počele primati velike količine uplate na specijalno klađenje, da će Carragher biti prvi igrač koji će faulirati Torresa :-D
Dalje, biće neznatnih promjena u timu Carra i Suarez će u prvih 11 a Kyrgi i Aurelio idu na klupu, najvjerovatnije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 20:44

reds je napisao/la:
il mexes besplatno :D
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 feb 2011, 20:45

Rizah je napisao/la:Jedna ogromna ispravka, Carrol je rođen 06.01.1989. i tek je napunio 22 godine. Ne mogu da se sjetim ko je to napisao, ali on nije rođen u februaru nego u januaru.
Ja mislim da Carrol nije preplaćen.
35 miliona funti je velika cifra, ali njegove godine vrijede 5 miliona funti, to što je englez je dodatnih 5 miliona funti, njegovih 11 golova vrijedi barem 10 miliona funti. Njegov skok, igra glavom, građenje, stabilnost u duelima, visina vrijede dodatnih 5 miliona funti. To je tih njegovih 25 miliona funti. Eh sad, ako se uzme u obzir glad da je on dijete Newcastla i da nije želio otići iz Newcastla ( kako je on to sam izjavljivao ), te nejgov san da bude novi Shirer to se plaća dodatnih 5 miliona funti. Na kraju ne preostane mi nego da spomenem uvijek gladnog vlasnika koji je svoju glad zadovoljio sa dodatnih 5 miliona funti dobjemo ukupnu sumu od 35 miliona funti ;)
No, krenula je jedna druga priča. Kladionice su počele primati velike količine uplate na specijalno klađenje, da će Carragher biti prvi igrač koji će faulirati Torresa :-D
Dalje, biće neznatnih promjena u timu Carra i Suarez će u prvih 11 a Kyrgi i Aurelio idu na klupu, najvjerovatnije.
Slazem se,Pogled u buducnost i nije tako skup! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 20:47

Mislim kako Torres nece biti problem buduci da ga svi znaju, godinama trenira sa igracima poput caragera,aggera i skrtela.. Znaju oni ko ga najbolje zaustavlja pa ce ga vjerovatno taj neko i cuvati..

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 feb 2011, 20:48

ILoveLFC je napisao/la:Ne treba nam Pastore, na ljeto dovesti finog lijevog beka i krilo. E onda se mozemo vratiti u LP, bez problema, s tim da King ostane. 8-)

Liverpool are hoping to beat off the challenge of Tottenham, Arsenal and Manchester United to sign Werder Bremen winger Marko Marin.
Meni je Marin samo tako odvratan. :/ Al ne sumnjam da bi nam dobro dosao, a mozda bi ga i zagotivio s vremenom :D Svidja mi se sto je ljevak...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 feb 2011, 20:51

fera je napisao/la:
reds je napisao/la:
il mexes besplatno :D
Pa i Cahill i Taiwo besplatno. :P
Red Assassin je napisao/la:Mislim kako Torres nece biti problem buduci da ga svi znaju, godinama trenira sa igracima poput caragera,aggera i skrtela.. Znaju oni ko ga najbolje zaustavlja pa ce ga vjerovatno taj neko i cuvati..
Ja sam siguran da će Carra čuvati Torresa,a Skrtel Drogbu. :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.