Hvala ti, savez je objavio ovaj broj a naši su u izvještaju napisali da je bilo 500. I ja mislim da je realnija naša cifra ali eto ovo je zvanično.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:36Sretan rodjendan. Dobro ste napunili Tusanj, bilo je vas vise od 350 iz Sarajeva, jesi siguran da je ovaj broj dobar.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Poznate kazne za sarajevske klubove nakon nereda na derbiju
FK Željezničar i FK Sarajevo snosit će velike sankcije zbog nereda na utakmici koja je odigrana na Grbavici.
Navijači Željezničara i Sarajeva sukobili su se na travnjaku stadiona, a potom su koristili pirotehnička sredstva tokom susreta.
Na sjednici Disciplinske komisije N/FS BiH donesene su odluke o kaznama za oba tima, a kako nam je potvrđeno kazne su slijedeće:
- FK Željezničar je kažnjen zatvaranjem južne tribine za jednu domaću utakmicu, te 9.000 KM novčane kazne zbog svega što se dešavalo tokom utakmice.
- FK Sarajevo se kažnjava sa 10.000 KM novčane kazne, ali i zabranom gostovanja navijača Sarajeva na naredna dva susreta, koja Bordo tim igra na gostujućim terenima u BiH.
Klubovi imaju pravo žalbe na ove odluke, ali ostaje da se vidi da li će iskoristiti to pravo.
FK Željezničar i FK Sarajevo snosit će velike sankcije zbog nereda na utakmici koja je odigrana na Grbavici.
Navijači Željezničara i Sarajeva sukobili su se na travnjaku stadiona, a potom su koristili pirotehnička sredstva tokom susreta.
Na sjednici Disciplinske komisije N/FS BiH donesene su odluke o kaznama za oba tima, a kako nam je potvrđeno kazne su slijedeće:
- FK Željezničar je kažnjen zatvaranjem južne tribine za jednu domaću utakmicu, te 9.000 KM novčane kazne zbog svega što se dešavalo tokom utakmice.
- FK Sarajevo se kažnjava sa 10.000 KM novčane kazne, ali i zabranom gostovanja navijača Sarajeva na naredna dva susreta, koja Bordo tim igra na gostujućim terenima u BiH.
Klubovi imaju pravo žalbe na ove odluke, ali ostaje da se vidi da li će iskoristiti to pravo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja iz svog dzepa izdvajam za ove kazne
I gosp.Mirvic isto iz svog dzepa izdvaja tesko stecene dolare na Americkom asfaltu
GOLEM SI SVRAKINDOLAC
I gosp.Mirvic isto iz svog dzepa izdvaja tesko stecene dolare na Americkom asfaltu
GOLEM SI SVRAKINDOLAC
Redovno se umanjuje posjeta na Tušnju. Ne znam zbog čega, ali tako je. Svaku utakmicu sam bio na Tušnju, pa znam o čemu govorim...MortemHz je napisao/la: ↑18 mar 2022, 07:55Hvala ti, savez je objavio ovaj broj a naši su u izvještaju napisali da je bilo 500. I ja mislim da je realnija naša cifra ali eto ovo je zvanično.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:36Sretan rodjendan. Dobro ste napunili Tusanj, bilo je vas vise od 350 iz Sarajeva, jesi siguran da je ovaj broj dobar.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Tristan
- Kontakt:
Pa ni u PL niste bili nesto po posjeti, ako izuzmemo utakmice sa Sarajevom i Zeljeznicarom. Ako nema euforije redovno je bio trocifren broj gledalaca i to vikendom, poslednjih par sezona u PL.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Shategabri
- Kontakt:
Zaboravilo se to kao i onih 7 musketira u Širokom na gostovanju.
Sad im je sve hajp i ibret, za treću ligu i jest realno.
Opet još jedna sezona dvije stepenice od najvišeg ranga.
Znači sve da naredne sezone uđu u Federalku, nema ih bar do 2025. u PL.
Koševo Zapad
- LutakSutko
- Kontakt:
" Moram vam priznati da mi je danas malo teško."
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Znači bošnje se mogu čakijati na terenu bitno je samo da srbe ne diraju? Kakve kazne sve ti ne yebem, pa zapalit treba onu zgradu!!! 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Štilić upitan za utakmicu jer je otišao da primi nagradu u Poljskoj.
Joooooooj hahahahahahahahahahahahaha.Štilić upitan za utakmicu jer je otišao da primi nagradu u Poljskoj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:

Hahahahahhahaha

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koji je slijedeći naslov?
Ševkiji Resiću se otelila krava, upitan za slijedeće kolo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
s obzirom da je iz tuzle, ne bi toliko cudilo
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
O ti, sela oko Tuzle vrsni poznavaoče, kako ne znade da je on iz sela Repuh kod Živinica?
Razočaran sam.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
"Mi imamo samo jedan stadion, ali stadion nema nas. Svi vole Sarajevo, a malo ko ga podrži ili dođe na utakmicu. Ja neću investirati u prazan stadion"
"Kada Sarajevo igra ide se na Koševo. Dođite, podržite nas. Izgovora nema, ili si s nama ili protiv nas"
Hajmo kone nase drage
Duge gace i u bordo se oboji
Idemooooo
P.S.
Bolje bit kokuz
Pa rahat otic na utakmicu
Nego da te investitor uslovljava i goni na utakmicu
E sta nam dozivise komsije
Pa jel ovo realno
GOLEM SI ZELJO
"Kada Sarajevo igra ide se na Koševo. Dođite, podržite nas. Izgovora nema, ili si s nama ili protiv nas"

Hajmo kone nase drage
Duge gace i u bordo se oboji
Idemooooo
P.S.
Bolje bit kokuz
Pa rahat otic na utakmicu
Nego da te investitor uslovljava i goni na utakmicu
E sta nam dozivise komsije
Pa jel ovo realno
GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Ma nece ovaj Mirvic dugo,upravu je on sto se tice posjete sve je to okej,samo nas narod ne trpi kad mu neko soli pamet i postavlja uvjete pa da je milion i jedan posto upravu,do kraja godine predviđam rat protiv njega.
-
- Kontakt:
Mozda rat sjevera protiv njega (mislim da su dovoljno pametni da shvate da to nista dobro nece donijeti).GradKamena2 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 11:08Ma nece ovaj Mirvic dugo,upravu je on sto se tice posjete sve je to okej,samo nas narod ne trpi kad mu neko soli pamet i postavlja uvjete pa da je milion i jedan posto upravu,do kraja godine predviđam rat protiv njega.
Od ostalih ima punu podrsku jer je i nama preko glave paljenja baklji i izbijanja love klubu po dnevnom terminu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.