Whataboutism or whataboutery (as in "what about…?") is a variant of the tu quoque logical fallacy, which attempts to discredit an opponent's position by charging hypocrisy without directly refuting or disproving the argument.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Whataboutism or whataboutery (as in "what about…?") is a variant of the tu quoque logical fallacy, which attempts to discredit an opponent's position by charging hypocrisy without directly refuting or disproving the argument.
Znaci da moze samo strana koju zvanicno podrzava Bosna i Hercegovina. A koja ce to biti, ne pitam se ja, o tome odlucuju nasi demokratski izabrani predstavnici.Minobacac je napisao/la: ↑17 mar 2022, 17:07Ja vjerujem da si ti zasluzio poziciju admina svojom inteligencijom i daleko od toga da si kompleksas koji nema zivota pa glumi serifa na forumu jer ga u stvarnosti ne *ebe niko ni 2%. Ali da li tvoj post znaci da informacije mogu doci i sa jedne i sa druge strane, da imamo izbor? Ne znam kako funkcionise to u forumaskoj diktaturi.admin je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:12Ne trolajte temu pričom o neutralnosti. Ovo je bh. forum, naša zemlja je osudila agresiju. Ne provlačite druge koncepte koji u našoj zemlji nisu prihvaćeni, time se tema trola i odvlači u pravcu koji za ovaj forum nije OK. Pogotovo se odnosi na goste iz drugih država koje možda imaju neku drugu vanjsku politiku i narativ, pa sad nama ovdje dolaze držati predavanja.
Svako ko smatra da su "zaraćene strane jednako krive" i ko misli da bi za svaku raketu koja pogodi nečiji stan "ipak trebalo uraditi forenziku, pa onda suditi ko je pucao", neka sebi nađe forum gdje je ta priča prihvaćena, možda neki politički forum gdje se raspravlja o raznim konceptima i nek oplete. Ova tema ovdje postoji isključivo radi informacija, ne radi razmjene stavova i to isključivo jer nemam snage da na deset drugih tema čistim istu priču. Čim ovo malo popusti i prestane biti neizbježna top tema svake kafe, biće ugašena.
Svakih par sati radi 3-4 ista forumaša brišem po pet strana oftopic postova. Puno mi je lakše obrisati tih par forumaša i završiti s tim. Ne vidim što bi neko imao želju s time da se pegla.
Boli me ****.huupmil je napisao/la: ↑17 mar 2022, 21:45obzirom da je admin dozvolio informativni sadrzaj ( a ovo je par exselans izvjestaj covjeka koji izucava dejstva), prenijecu nastavak cirilicnog teksta od juce koji datira od prije 5 dana i koji je naslovljen sa trenutna situacija....
time zavrsavam sa prenosenjem ovog autora cisto radi dosljednosti zadatku, a kada sam bolje iscitao FB ovog prethodno objavljenog britanca vidim da je ogroman broj nama prevedenih izvjestaja kopiranje njegovih informacija.
meni nista nije jasno ukoliko je ovo upucno meni ,
Ovo je konacno posten odgovor i stav, drago mi je da smo dosli do mogucnosti da komuniciramo pristojno.Brokula je napisao/la: ↑17 mar 2022, 22:38Ovi dan za danom pokusavaju neka omalozavanja na licnom nivou plasirajuci sebe u imaginarno superiorniji polozaj u raspravi koristeci lazna izjednacavanja stvari i relativizirajuci istinu na svoj rusko pristrasni naci, i svaki put im ne uspije, i svaki put ih raja prozove za licemjere, ali oni i dalje pokusavaju.
Niste pametni koliko mislite da jeste vjerujte nam. Ne ulazimo u vase objektivne rasprave jer vam rusofilija smrdi ja kilometar. Osjetimo taj agresorski zadah jako lako. Vjerujte nam, providni ste.
Ako ti se ne svidja odi na forum BL ili Prijedor tamo zbog nove BH zastave odma dobijes ban pa valjda mozes skontat koji je to level ovdje vam se previse pusta sto se mene tice sretan vam put svima znamo odlicno vasu idelogiju i lafo ovo hinjsko pisanje,mrzimo ruse kao i cijela evropa u kojoj zivimo da se ne zamaras i da beze ne trosis vrijeme i da nam kopiras postove od srpskih i ruskih bolesnikaMinobacac je napisao/la: ↑17 mar 2022, 17:07Ja vjerujem da si ti zasluzio poziciju admina svojom inteligencijom i daleko od toga da si kompleksas koji nema zivota pa glumi serifa na forumu jer ga u stvarnosti ne *ebe niko ni 2%. Ali da li tvoj post znaci da informacije mogu doci i sa jedne i sa druge strane, da imamo izbor? Ne znam kako funkcionise to u forumaskoj diktaturi.admin je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:12Ne trolajte temu pričom o neutralnosti. Ovo je bh. forum, naša zemlja je osudila agresiju. Ne provlačite druge koncepte koji u našoj zemlji nisu prihvaćeni, time se tema trola i odvlači u pravcu koji za ovaj forum nije OK. Pogotovo se odnosi na goste iz drugih država koje možda imaju neku drugu vanjsku politiku i narativ, pa sad nama ovdje dolaze držati predavanja.
Svako ko smatra da su "zaraćene strane jednako krive" i ko misli da bi za svaku raketu koja pogodi nečiji stan "ipak trebalo uraditi forenziku, pa onda suditi ko je pucao", neka sebi nađe forum gdje je ta priča prihvaćena, možda neki politički forum gdje se raspravlja o raznim konceptima i nek oplete. Ova tema ovdje postoji isključivo radi informacija, ne radi razmjene stavova i to isključivo jer nemam snage da na deset drugih tema čistim istu priču. Čim ovo malo popusti i prestane biti neizbježna top tema svake kafe, biće ugašena.
Svakih par sati radi 3-4 ista forumaša brišem po pet strana oftopic postova. Puno mi je lakše obrisati tih par forumaša i završiti s tim. Ne vidim što bi neko imao želju s time da se pegla.
Nisam gledao emisiju al znam na koga mislis.Javljao se prije par dana direktno iz Donbasa,cetalj od glave do pete.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VensanKasel i 23 gosta.