Jedna ogromna ispravka, Carrol je rođen 06.01.1989. i tek je napunio 22 godine. Ne mogu da se sjetim ko je to napisao, ali on nije rođen u februaru nego u januaru.
Ja mislim da Carrol nije preplaćen.
35 miliona funti je velika cifra, ali njegove godine vrijede 5 miliona funti, to što je englez je dodatnih 5 miliona funti, njegovih 11 golova vrijedi barem 10 miliona funti. Njegov skok, igra glavom, građenje, stabilnost u duelima, visina vrijede dodatnih 5 miliona funti. To je tih njegovih 25 miliona funti. Eh sad, ako se uzme u obzir glad da je on dijete Newcastla i da nije želio otići iz Newcastla ( kako je on to sam izjavljivao ), te nejgov san da bude novi Shirer to se plaća dodatnih 5 miliona funti. Na kraju ne preostane mi nego da spomenem uvijek gladnog vlasnika koji je svoju glad zadovoljio sa dodatnih 5 miliona funti dobjemo ukupnu sumu od 35 miliona funti
No, krenula je jedna druga priča. Kladionice su počele primati velike količine uplate na specijalno klađenje, da će Carragher biti prvi igrač koji će faulirati Torresa

Dalje, biće neznatnih promjena u timu Carra i Suarez će u prvih 11 a Kyrgi i Aurelio idu na klupu, najvjerovatnije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...