Upravo si opisao BogdanovicaOldFashioned je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:04Nerviraju me golmani koji su zakucani za svoj 1 - 1.5m ispred sebe.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- OldFashioned
- Kontakt:
Nadoknadi on to skidanjem zicera tu i tamo, ali brate mili svaki ubačaj u 16-erac strepim.MostarskiSin je napisao/la: ↑17 mar 2022, 01:22Upravo si opisao BogdanovicaOldFashioned je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:04Nerviraju me golmani koji su zakucani za svoj 1 - 1.5m ispred sebe.
Nemamo mi od Hadžije kompletnog golmana.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Najzalosnije je to što Bogdanović do Atine nije penala odbranio bola,ja sam mislio ispadamo k'o fišek kad je došlo do penala.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 mar 2022, 23:56Hakaju momka a meni bolji od Bogdanovica. Kad se sjetim onih pasova Bogdanovica iz Banja Luke slabo mi, pomracenje dobijem. Ima kikseva zadnjih godinu dana koliko hoces nego ga svak stedi zbog penala u Grckoj
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Marko mi djeluje pouzdaniji od Bogdana pogotovo u degažiranju i hvatanju visokih lopti. Samo moje mišljenje, postoji trener, stručni štab ja sam samo navijač....
-
- Kontakt:
Opet mrtvi Jelic sudi na Grbavici
-
- Kontakt:
Već nam je jednom sudio i ubio nas.Bez prigovora i manje startova a tehnički dotjerano možemo do dobrog rezultata.Znam da je teško to odraditi kad gledaš nepravdu ali samo nas rastrčanost i želja za pobjedom može izvući.
Jest da je samo odigrao 180 minuta ali
Kao prvo peterac mora biti njegov, tu ni Tito ne smije nista uraditi. Kao drugo, ako ste gledali utakmicu, jest da je bio siguran ali bilo je gresaka, i to ona greska na kraju je mogla zavrsiti golom. On je bolji sa nogama od Slavise, jeste, ali u ovoj ligi nista ne znaci, sta ti to znaci na Tusnju, u Bijeljini itd...
Nek mu je sa srecom
Kao prvo peterac mora biti njegov, tu ni Tito ne smije nista uraditi. Kao drugo, ako ste gledali utakmicu, jest da je bio siguran ali bilo je gresaka, i to ona greska na kraju je mogla zavrsiti golom. On je bolji sa nogama od Slavise, jeste, ali u ovoj ligi nista ne znaci, sta ti to znaci na Tusnju, u Bijeljini itd...
Nek mu je sa srecom
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
znaci jos 4 meca nas dijeli od evrope, ako smo zreli i daleko vise zelje imamo od protivnika da se pnovo udje u evropsku avanturu na ljeto onda uzimamo kup.
nas jedino kup spasava ovu sezonu jer se halalila liga....a vala i 100 godisnjicu treba prolasviti sa jednim peharom.
nas jedino kup spasava ovu sezonu jer se halalila liga....a vala i 100 godisnjicu treba prolasviti sa jednim peharom.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Još 3 jer se finale igra jedna utakmica mislim.Ali nema veze,slažem se da nam je cjela sezona i godišnjica stala u ovu godinu. 

-
- Kontakt:
1/2 se igra dvije utakmice, finale jednaKonzerva je napisao/la: ↑17 mar 2022, 13:09znaci jos 4 meca nas dijeli od evrope, ako smo zreli i daleko vise zelje imamo od protivnika da se pnovo udje u evropsku avanturu na ljeto onda uzimamo kup.
nas jedino kup spasava ovu sezonu jer se halalila liga....a vala i 100 godisnjicu treba prolasviti sa jednim peharom.![]()
ovi drugi imaju sansu za evropu Sarajevo i Tuzla preko lige tako da njima sezona nije izgubljena u slucaju ispadanja, dok Velezu je biti ili ne biti po tom pitanju da se spasi sezona...i tu ako ne zapnu da uzmu ovo pa i ne zasluzujemo onda evropu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne zaslužujemo mi svakako EU, osvojili kup ili ne, osim ako nas uprava ne demantuje pa napokon malo zasuče rukave kada su prava pojačanja na nezgodnim pozicijama u pitanju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Sto neko bar ne slaže da ce dovesti jos neko pojacanja....
da se barem lazno nadamo,THOMASSHELBY je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:10Sto neko bar ne slaže da ce dovesti jos neko pojacanja....

i ja sam puno razocaran po tom pitanju da se cilja ba zadnjeg igraca u transfer sezoni i opet se nista ne dovede u toj liniji

Kazlagić 8.2 a pomoćnici 7.9....Baci je Putine bola šta čekaš .
Sta si drugo ocekivao

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bar 8.5

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tek sad vidim da nam je ovaj Jelic sudio na Grbavici prosli put i onaj penal svirao 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ni sad neće sudit ništa bolje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.