Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Lijepo reče Pape za Teveza i Slivu...jedan dio možete pročitati u mom potpisu 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
bas mi je zao dzeke,isto neko siroce ceka da mu tko doda loptu,,zalostan je onaj man.city kao ekipa
Neuspeh je samo prilika da se pocne ponovo na inteligentniji nacin.
vala ako je bude cekao, nece je nikad ni dobitishejtan je napisao/la:bas mi je zao dzeke,isto neko siroce ceka da mu tko doda loptu,,zalostan je onaj man.city kao ekipa
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Mancini nije dorastao da vodi ekipu punu placenih zvezda nema autoritet, kad on dozvoljava da se biju na treningu Ture i Adebajor, onda kakv je on tu faktor, znas kad bi se pobili kod Murinja,Fergija ili Vengera, igra sa tri zadnja vezna, tesko ce to da mu ide sta ce mu na terenu i De Jong i Bari , onaj Milner je papak klasican, po meni najbolji sastav Citija bi trebao da bude. Hart-Ricards,Ture,Leskot,Kolarov-- Ture, DeJong,Silva,-Baloteli,Tevez i Dzeko jedino tako mogli bi nesto da urade
Dzeko kralj jbes Silvu, Teveza i ostale karinase 

Mislim da je Dzekin uspjeh u Pl zagarantovan. Ne vrijedi on dzaba toliko.
Sretno Edine!
Sretno Edine!
YNWA!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dobro vodio je on i Inter u kojem je bilo puno zvijezda, nije ni do Mancinija neupravlja on mozgom jednog sebicnog Teveza, Balloteli se mnogo vise proqurcio, nego kad ga on uveo u 1 tim Intera
Prosli mijesec je bio menager mijeseca mislim PL
Dobar je mali Silva, tj. jedini koji zna sa loptom samo i on je bio van terena jedan period kao i Dzeko treba mu vremena dase vrati u formu.
Kriv je ovaj arapski tajkun sto kupuje sve stoje u modi tj.hit..nabaca ih kao u vrecu
Dzekin posao je da trpa u mrezu, to je kruh klasicne 9, ubrzo ako nezabije gol uzece ga novinari engleski, onda ce da vidi kako su vrlo spremni da ga ocrne

Dobar je mali Silva, tj. jedini koji zna sa loptom samo i on je bio van terena jedan period kao i Dzeko treba mu vremena dase vrati u formu.
Kriv je ovaj arapski tajkun sto kupuje sve stoje u modi tj.hit..nabaca ih kao u vrecu

Dzekin posao je da trpa u mrezu, to je kruh klasicne 9, ubrzo ako nezabije gol uzece ga novinari engleski, onda ce da vidi kako su vrlo spremni da ga ocrne

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dzeko ocekivano ne igra protiv Meksika, sto je ja mislim opravdano. Treba mu vremena da se uklopi u ekipu, i dobro je sto ga je postedio Pape.
B0SANAC je napisao/la:Dzeko ocekivano ne igra protiv Meksika, sto je ja mislim opravdano. Treba mu vremena da se uklopi u ekipu, i dobro je sto ga je postedio Pape.
on sto je igro za repku igro je, ne mislim zato sto je glumac ili nesto ali tempo engleskog fudbala ne dozvoljava da igras kako treba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Slazem se! iako je Dzeko htio da igra,ali neke druge stavri su to sprijecile! svaka cast Edinu,ponio se kao pravi profesionalac! Kad igraci Citya shvate da je fudbal kolektivna igra i da nema gusenja lopte onda ce vidjeti kako Dzeko dere protivnicke mreze! Mancini je sada na ispitu,on mora definitivno bolje posloziti ekipu i objasniti im da je Dzeko prvi napadac i da ga moraju hraniti loptama! sve ce to doci na svoje,aBd!B0SANAC je napisao/la:Dzeko ocekivano ne igra protiv Meksika, sto je ja mislim opravdano. Treba mu vremena da se uklopi u ekipu, i dobro je sto ga je postedio Pape.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jedno je jasno , Dzeko je najeb'o u Cityu !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da ce Dzeko kako vrijeme bude odmicalo sve vise uzimati sam loptu i kreirati prilike kako je trebao od dolaska raditi,jer jedino ce tako postizati golove odnosno u Engleskoj se tako i stice neki autoritet,poslije ce mu biti lakse,neka radi kako Tevez radi i bice golova a poslije ce mu i drugi vise dodavati...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pape,odlična izjava.
Uprkos Silvinom sinoćnjem prodoru,odigrao je lošu utakmicu uz dosta grešaka,a nekoliko puta sam primijetio kako Tevez neće da doda loptu Džeki.
Uprkos Silvinom sinoćnjem prodoru,odigrao je lošu utakmicu uz dosta grešaka,a nekoliko puta sam primijetio kako Tevez neće da doda loptu Džeki.

You'll never walk alone.
Dzeko treba da zna da mu za vratom dise Balotteli, prvo manchini je talijan, a Balotteli udarni napadac Azzura koji mora biti u formi za tekme Azzura, ne znam glupo bi bilo da DZeko zavrsina klupi i sramota za fudbal, ali i to se moze destiti...onda treba Redzepagica ubiti sto je imao svoje prste da ode u City **** li ga placenici :S cccc koji tim kad imas pored sebe Vieru, Berria, Toure 1, Toure2, Kompani jaooo :S
HZ_ilidzaa je napisao/la:Jedno je jasno , Dzeko je najeb'o u Cityu !
Eeee, ovdje da si to rek'o onaj dan kad je pres'o, bio bi lincovan na licu mjesta. Nekima je to bilo jasno, dok je drugima jedino bilo bitno da ode negdje da bi mogli napisati 1345678888888 postova. Al' sad je malo kasno, posle njanja nema kajanja. Sad SUTI I TRPI. Mogao je da bira gdje da ode, samo da je sacekao ljeto.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Samo da vam napomenem da nije u Engleskoj takav mentalitet da takvo ponasanje raja prihvataju. Kad postane ocito da Dzeko dodaje lopte svima i trudi se da pomogne svima a ostali to ne rade njemu - bice svima kristalno jasno ko ne pripada u timu - jer tim je vazan, Tevez nije.cala je napisao/la:tevez ga ne **** ni 5%biskitt je napisao/la:Samo da prenesem sa jednog MC foruma.Silva - 42 successful passes - 2 to Dzeko
Tevez - 33 successful passes - 0 to Dzeko
Dzeko - 17 successful passes - 4 to Tevez, 3 to Silva
So, nearly half of Dzeko's passes went to Silva and Tevez.
3% of Silva/Tevez passes went to Dzeko (which partly explains why he had less touches).
I ne govorim da je Dzeko bolji od Teveza - ni slucajno. Samo Dzeko jeste timski igrac a Tevez nije - i da je zlatan, nece tako dugo u timu.
Lako je zabit gol u svakoj utakmici kad ti svaka lopta dodje i ti nikom ne dajes loptu - u takvim situacijama igrac profitira ali tim gubi - to je slucaj sa Tevezom i Man Citijem.
Tevez ce ili postati dio tima ili nece igrati u njemu nikako - popamtite sta cu vam reci - a vrijeme ce pokazati. Samo sto Dzeko jos nije 100% spreman - ali cim to postane, Tevez ce dobiti izbor, jer u Engleza se zna red malo vise nego u Argentini ili kod nas.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
da budemo precizniji, zajedno ga je.bu 3%cala je napisao/la:tevez ga ne **** ni 5%biskitt je napisao/la:Samo da prenesem sa jednog MC foruma.Silva - 42 successful passes - 2 to Dzeko
Tevez - 33 successful passes - 0 to Dzeko
Dzeko - 17 successful passes - 4 to Tevez, 3 to Silva
So, nearly half of Dzeko's passes went to Silva and Tevez.
3% of Silva/Tevez passes went to Dzeko (which partly explains why he had less touches).

Skandalozan podatak. Dzeko bi trebao javno progovorit na tu temu.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ono sto je meni licno drago, je da i povrh svega na njihovoj glavnoj stranici preovladava izrazito pozitivan stav po pitanju samog Dzeke, izuzev par likova... Svima je jasno da je Dzeko kvalitet, ali da se isto tako ne moze trenutno pronaci u onoj ekipi... Mislim da je on tu kao pridoslica ipak neka vrsta "uljeza", i bice potrebno odredjeno vrijeme da se uklopi. Tu je sigurno izrazito bitno i da privatni odnosi izmedju njega i najblizih suigraca (Silva, Tevez) bude dobar, jer se ce taj pozitivan odnos prenijeti i na teren. Svako je on nas nekada dozivio da bude negdje "novi", ja to recimo trenutno dozivljavam u privatnom zivotu i to nikada nije jednostavno, pogotovo ako si prepusten sam sebi...
Tevez i Silva, ako nista, pricaju istim jezikom i to je za njih velika stvar, dolaze iz zemalja sa slicnom kulturom, drugim rijecima: razumiju se! Dzeki je potrebno da se tu nekako nametne, a to nece sigurno biti tako lako...
Znam ja, svi misle da su to profesionalci i da tu nema osjecaja, ali nije tako. Iako je veliki novac u igri, to su ljudi od krvi i mesa, emotivci, egoisti, ponekad i sujetni i bezobrazni itd itd.
Trenutno ne izgleda bajno, ali nije ni katastrofa... Recimo da je imao nekakav solidan i ocekivan start, i da ce polako sada trebati da se uklopi u igru.
Pitanje je samo hoce li Mancini praviti kojekakve korekcije, jer ako ne bude, onda sumnjam da ce se stvari pretjerano u pozitivnom smislu mjenjati. Dzeko treba lopte u prostor, iz polukontri, ili sa krila (kao ona Richardsova), a ne nekakve lopte na 40 metara od gola ili kada je u poziciji da mu ne preostaje nista drugo nego igrati neku povratnu. Uglavnom je ledjima okrenut protivnickom golu, i to je jako lose.. Jedan od razloga je sto Man City ima dosta sporu tranziciju igre, barem lose prenose loptu u ove zadnje tri tekme. U onoj protiv WOlvesa je to bilo mnogo bolje, ali im ocigledno fali A.Johnson, a vec od prije i Balotelli. Dzeko je poprilicno neupotrebljiv kada protivnik vec stoji sa 8 igraca u 30 metara od svog gola, jer on nije igrac za kratkih pasova. Tada ga mozes samo kakvim dobrim centarsutom usluziti, a to je trenutno u Cityju, blago receno, katastrofa. Niti prate njegova utrcavanja, niti ga generalno (namjerno ili slucajno) ne gadjaju kada centriraju... Jednostavno, Dzeko je po meni pokazao ono sto je mogao.. Naravno, u par navrata je mogao reagovati bolje, ali isto je to mogao i Tevez, i svi ostali. Znaci, svako grijesi. Ali ne mozemo reci da je Dzekina greska to sto mu drugi ne dodaju loptu, jer on kako god da se otvara, igrac s loptom ga ili ne prati ili ne razumije... To je nesto sto nije samo u njegovom domenu, dakle nesto sto prvenstveno treba onaj smoto Mancini usijanim glavama da objasni...
Tevez i Silva, ako nista, pricaju istim jezikom i to je za njih velika stvar, dolaze iz zemalja sa slicnom kulturom, drugim rijecima: razumiju se! Dzeki je potrebno da se tu nekako nametne, a to nece sigurno biti tako lako...
Znam ja, svi misle da su to profesionalci i da tu nema osjecaja, ali nije tako. Iako je veliki novac u igri, to su ljudi od krvi i mesa, emotivci, egoisti, ponekad i sujetni i bezobrazni itd itd.
Trenutno ne izgleda bajno, ali nije ni katastrofa... Recimo da je imao nekakav solidan i ocekivan start, i da ce polako sada trebati da se uklopi u igru.
Pitanje je samo hoce li Mancini praviti kojekakve korekcije, jer ako ne bude, onda sumnjam da ce se stvari pretjerano u pozitivnom smislu mjenjati. Dzeko treba lopte u prostor, iz polukontri, ili sa krila (kao ona Richardsova), a ne nekakve lopte na 40 metara od gola ili kada je u poziciji da mu ne preostaje nista drugo nego igrati neku povratnu. Uglavnom je ledjima okrenut protivnickom golu, i to je jako lose.. Jedan od razloga je sto Man City ima dosta sporu tranziciju igre, barem lose prenose loptu u ove zadnje tri tekme. U onoj protiv WOlvesa je to bilo mnogo bolje, ali im ocigledno fali A.Johnson, a vec od prije i Balotelli. Dzeko je poprilicno neupotrebljiv kada protivnik vec stoji sa 8 igraca u 30 metara od svog gola, jer on nije igrac za kratkih pasova. Tada ga mozes samo kakvim dobrim centarsutom usluziti, a to je trenutno u Cityju, blago receno, katastrofa. Niti prate njegova utrcavanja, niti ga generalno (namjerno ili slucajno) ne gadjaju kada centriraju... Jednostavno, Dzeko je po meni pokazao ono sto je mogao.. Naravno, u par navrata je mogao reagovati bolje, ali isto je to mogao i Tevez, i svi ostali. Znaci, svako grijesi. Ali ne mozemo reci da je Dzekina greska to sto mu drugi ne dodaju loptu, jer on kako god da se otvara, igrac s loptom ga ili ne prati ili ne razumije... To je nesto sto nije samo u njegovom domenu, dakle nesto sto prvenstveno treba onaj smoto Mancini usijanim glavama da objasni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Napokon da se složim sa Sušićem,Džeko im mora dati do znanja da nema zajebancije sa njim..."Trebaće mu vremena da se navikne. Međutim, meni nisu jasni pojedini njegovi saigrači, prije svih Carlos Tevez i David Silva. Džeko je igrač koji je u dvije sezone u Bundesligi postigao 50 golova i njegovi bi saigrači trebali više koristiti njegove golgeterske sposobnosti. Međutim, Silva i Tevez su previše sebični i arogantni na terenu i to nikad nije dobro za ekipu", zaključio je Sušić u razgovoru za naš portal.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.