Za_raju je napisao/la:A majko moja ja koliko klasa Zec bjezi svima ovima to je nevjerovatno,Zeko dragi pa ti mozes igrati gdje hoces koji te djavo odvede u Tursku
Nebitno za ovaj gol i za asistenciju corav vidi da kad on dirne loptu kao da je Messi za ove ostale igrace.
Mislim da Ibisevic,Muslimovic,Avdic itd nemaju sta traziti pored ovakvog Zeke i u formi Dzeke...
hahhah ukrao si mi post,,,Zeko je legenda,,,,nece se on dugo zadrzati a i ovice dobro zaraditi na njemu,,
harishp je napisao/la:Ljepsi autogol nego Zekin. koja je ono ohrdina iz zuto crnih.Covjek bi rekao Fenerbahce.
Mescini da je to onaj Susicev pulen kojeg je htio nama u repku dovesti
Opet ti se kao i obicno ne da samo slabo cini,vec pricinjava.
Isto kao da si uporedio Eru Ojdanica i tog na avataru.
p.s cuj sta ga je to prizvalo u Tursku.Pa plata mu je ko i Vahi haman godisnja,eto sta ga prizvalo.
Moras ti na guz*u ako nemozes na usta prokomentarisati
E tvoj Susic je htio dovesti onu klasu stopera koji se zblesira i zapuca sebi euro-gol
Boga mi trebo je Zeko u jacu ligu nije ono za njeg preslabo je a i pare su mu sigurno bolje u ligama Z Evrope...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
ahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovora
Ja vjerujem da hoce,poznavajuci mogucnosti njegove,uz naporan radi i sve ostalo sta ide uz to uvjeren sam da ce doci do vrhunca ..
Turska liga je dobra,jedna dobra utakmica protiv Fenera,Besiktasa ili Galate i tu je ,s nama..
Nase je da pratimo i bodrimo i ko zna,mozda i repka uskoro . . .
Ma jok cuj moj @za raju moj je Bob Marley sa cigarom u zvaljama
inace tako malehan a muljas .Mozda je jedino tog stopera brko htio dovesti, ko zna.Pa pomjesao
Nego sad ce zeko u Fenerbahce ili Galatu pa onda ko' Baljic u Real.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 feb 2011, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ahmic je napisao/la:Sve vise nasih igraca u Tr,nakon Zeca,Misketa,i Salibasic od skora...
Nadam se da će uspjeti u nastavku karijere, valjda neće samo grijati klupu i tribine do kraja ugovora
Ja vjerujem da hoce,poznavajuci mogucnosti njegove,uz naporan radi i sve ostalo sta ide uz to uvjeren sam da ce doci do vrhunca ..
Turska liga je dobra,jedna dobra utakmica protiv Fenera,Besiktasa ili Galate i tu je ,s nama..
Nase je da pratimo i bodrimo i ko zna,mozda i repka uskoro . . .
harishp je napisao/la:Ma jok cuj moj @za raju moj je Bob Marley sa cigarom u zvaljama
inace tako malehan a muljas .Mozda je jedino tog stopera brko htio dovesti, ko zna.Pa pomjesao
Evo vidi ko je veceras zeki bio na megdanu neki Deniz...
A bog te cuo za za takvo predvidzanje karijere a ako covjek nastavi igrati onim tempom vrlo je moguce...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
To je onaj Ediz Bahtiyaroglu aka Edis Bahtijarevic, ex-mladi igraci turske reprezentacije, za koga je Susic razmisljao da ga dovede u reprezentaciju, no ovaj je nekako oslabio i nije se nametnuo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
harishp je napisao/la:Ma jok cuj moj @za raju moj je Bob Marley sa cigarom u zvaljama
Evo vidi ko je veceras zeki bio na megdanu neki Deniz...
A bog te cuo za za takvo predvidzanje karijere a ako covjek nastavi igrati onim tempom vrlo je moguce...
Marley ako kontas na Edisa Bahtijeravica ili Bahtirouglooooouuuuuualalalaa.Jeste u tom je timu na posudbi.
Ali niti je Deniz ,niti strelac prekrasnog autogola Colgecen lav. Malo falilo da se nije poceo radovati kad ga zabi,koliko se uzivio. :mrgreen:Ubio se za brke.
Zec da nije bio u onom Sibeniku,nego makar kod Mamica.sad bi se vec zaebavao po ligama petice.
Ovako mora okolo a ne precicom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad kad Dzeke definitivno nece biti u Atlanti i ako uzmemo u obzir da ni Muslimovic nije 100 posto spreman imamo fakticki samo jednog napadaca (Ibisevic). Mislim da bi Zec trebo da dobije poziv pa makar i neodigro nista protiv Meksika.
torrenteS je napisao/la:aham. a ovaj video iznad, jel´ zeko igrao od pocetka il´ je uveden u drugom poluvremenu?
od prve do zadnje igrao i to odlicno kao i do prije povrede
Zavisi odakle brojis prvu.Ako je od 46 minute ''prva'' onda je od prve Igrao je samo drugo poluvrijeme.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 feb 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu