Ovo nikako nije utakmica istog karaktera. Protiv Belupa je to jedna u nizu koje igramo dan za danom i gdje je cilj da se radi na kondiciji igrača, ovo je tek prva faza priprema. Uvijek je lijepo pobjediti, a loše izgubiti s 3:0 ali vjeruj mi da rezultat ovdje nema nikakav značaj.tm-ovac iz mase je napisao/la:Dok smo pobjeđivali pripremne, prica je bila ... Dobro je sto pobjeđujemo, Bajro se vraća u formu, Višća nezaustavljiv... Sad kad gubimo priča je ma nema veze, prijateljske su to, gubili smo i protiv Famosa pa smo bili prvaci... Ajmo bit realni i reć kako smo se osjećali poslije prijateljske sa Cibalijom na Grbavici ... Bila je priča... Željo da igra u HNL bi se borio rame uz rame sa Dinamom, Hajdukom, Rijekom... A danas kad nas Slaven Belupo uzima glatko na utakmici istog karaktera... kažemo da nije bitno i da to ne znači ništa...Samo realnije stvari sagledat i prave stvari nazivati pravim imenom ...Pa makar to značilo ići i protiv voljenog kluba !
U drugoj fazi priprema se više pažnje posvećuje taktičkim finesama i uigravanju akcija, a to će biti u Međugorju mislim..
Protiv Cibalije je bila zadnja utakmica pred kvalifikacije LP i početak prvenstva, znači nakon obavljenih priprema i to je bila konačna provjera je li se šta uigralo ili nije. Dakle, mnogo ozbiljnija utakmica od ove s Belupom..

obavjestite i Zuju i Amara, pa i Ivicu da se raspadamo, da dignu ruke od svega... rekli strucnjaci...
 obavjestite i Zuju i Amara, pa i Ivicu da se raspadamo, da dignu ruke od svega... rekli strucnjaci...  

svi znaju sta se treba i kako i kad se treba raditi. Izgubili pa sta nismo Barca da razvaljujemo svaku spustite se malo na zemlju instant navijaci, koji vam je k. urac. Nek ih lomi sef ostalo ce nadoci polako. **** tekme ovo je vise pro forme radi da se odigra a ne zbog rezultata, sta vam je ba. Ocete Krunice, Hotice i ostale pa da razvaljujemo po 4:0 svaku ekipu na pripremama ili da igraju izmedju sebe pa ko pobjedi jer sve je to Zeljo, svima drago. Nije ni meni drago kad vidim da je Zeljo izgubio, ali su pripreme, **** ga.
  svi znaju sta se treba i kako i kad se treba raditi. Izgubili pa sta nismo Barca da razvaljujemo svaku spustite se malo na zemlju instant navijaci, koji vam je k. urac. Nek ih lomi sef ostalo ce nadoci polako. **** tekme ovo je vise pro forme radi da se odigra a ne zbog rezultata, sta vam je ba. Ocete Krunice, Hotice i ostale pa da razvaljujemo po 4:0 svaku ekipu na pripremama ili da igraju izmedju sebe pa ko pobjedi jer sve je to Zeljo, svima drago. Nije ni meni drago kad vidim da je Zeljo izgubio, ali su pripreme, **** ga.