FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li negdje zvanično objavljeno koju smo kaznu dobili zbog derbija?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- kontrasviju
- Kontakt:
U 16h danasMauricio87 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 22:43Moze li mi neki reci jel sutra igramo sa pofalickim i ako igramo u koliko sati je, htio bi svratiti da pogledam
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
U okviru obilježavanja Dana reintegracije Grbavice, Željezničar je savladao Pofalićki sa 9:0. Dva gola postigli su Zec i Križevac, a po jedan Vučenović, Šehić, Duraković, Gasal i Osmanović. 

Jelo ovaj Krizevac sto je dao 2 gola.
Rodjeni su pitarske picke!
Odma u vatru ubacivat.Nema cekanja.
Jel Cerimagic igrao?
-
- Kontakt:
Jelic sudija
Jug je suspendovan protiv veleza...navijanje ce bit na istoku prvi put.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Tacna je informacija, Manijaci ce biti smjesteni na jugoistoku, tacnije slovo A
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- kontrasviju
- Kontakt:
I ja sam čuo nešto slično, ali moguće da je šuplja jer tri dana je do utakmice, a nikakvog obavještenja.Mahalac1987 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:58Tacna je informacija, Manijaci ce biti smjesteni na jugoistoku, tacnije slovo A
1921
- manijacikonjic87
- Kontakt:
i mene cudi da 3 dana do utakmice niko ne izbacuje zvanicno da je jug suspendovan.. a sve i da bude tako mogao bi biti bolji efekat kad grmi ispod krova 90minkontrasviju je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:05I ja sam čuo nešto slično, ali moguće da je šuplja jer tri dana je do utakmice, a nikakvog obavještenja.Mahalac1987 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:58Tacna je informacija, Manijaci ce biti smjesteni na jugoistoku, tacnije slovo A

Mi smo Željini, Željo je naš !
- dubioza144
- Kontakt:
Tino Šušić slobodan mogli smo ga zaganjat 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Daj ne pricaj gluposti..
Nije suplja, tacna je informacija karta za taj sektor je 10 KM i ubuduce kada se desi da nam je jug suspendovan bit ce u tom sektoru A prema jugukontrasviju je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:05I ja sam čuo nešto slično, ali moguće da je šuplja jer tri dana je do utakmice, a nikakvog obavještenja.Mahalac1987 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 15:58Tacna je informacija, Manijaci ce biti smjesteni na jugoistoku, tacnije slovo A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.