English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ja bih volio da Liverpool uzme jer ne podnosim City kao klub a Emir i Bodi su mi ga dodatno zgadili.
Sto se Trenta tice necemo se pretvarati da je elita u odbrani jer nije.
Napadacki strasan bek ali ima lapsusa defanzivno.
Sreca Liverpool igra presing i ima gospodina Van dijka iza sebe. Medjutim cim ih neko napadne cim se dodje u neke opasne situacije nije bas prestabilan.
Nije ovo prvi put da neko Trenta pravi budalom 1 na 1. Sa druge strane neko predribla Van dijka vrti se tri dana jer se desava svake prestupne godine.
Arsenal bas ima potencijala sa ovom djecom. White mi nije neki igrac ali ovo ostalo je top treba jos dosta ulaganja ali ova djeca sto su ih izbacili su strasni.
Saka Martinelli ESR uz dovodjenje Norvezana strasan posao.
Treba im jos dosta na sredini mozda napadac itd mislim da su jos stepenicu ispod Citya Celzija i Liverpoola ali ide se u pravom pravcu.
PS ovi sto se nasladuju za situaciju u Celziju zelim da se isto desi vasem klubu.
Druga stvar vjerovatno neko jaci od Romana preuzima klub tako da ne sikirajte se.
Sto se Trenta tice necemo se pretvarati da je elita u odbrani jer nije.
Napadacki strasan bek ali ima lapsusa defanzivno.
Sreca Liverpool igra presing i ima gospodina Van dijka iza sebe. Medjutim cim ih neko napadne cim se dodje u neke opasne situacije nije bas prestabilan.
Nije ovo prvi put da neko Trenta pravi budalom 1 na 1. Sa druge strane neko predribla Van dijka vrti se tri dana jer se desava svake prestupne godine.
Arsenal bas ima potencijala sa ovom djecom. White mi nije neki igrac ali ovo ostalo je top treba jos dosta ulaganja ali ova djeca sto su ih izbacili su strasni.
Saka Martinelli ESR uz dovodjenje Norvezana strasan posao.
Treba im jos dosta na sredini mozda napadac itd mislim da su jos stepenicu ispod Citya Celzija i Liverpoola ali ide se u pravom pravcu.
PS ovi sto se nasladuju za situaciju u Celziju zelim da se isto desi vasem klubu.
Druga stvar vjerovatno neko jaci od Romana preuzima klub tako da ne sikirajte se.
Nije TAA toliko loš nazad koliko se to predstavlja, ali lošiji je tipa od Robertsona. I TAA kad odigra loše nazad spominje se po tri dana. Ali, eto sinoć je imao problema i nije izgledao svoj. Veliku ulogu i igra što dosta ekipe napadaju preko njega i onda kad - tad mora izletiti. Nekad i kasni jer ode visoko, pa tu desnu stranu krpi malo Henderson. Negdje dobiješ - negdje se izgubi.
Što se tiče borbe za titulu, City je prvi, ima lakši raspored i ogroman je favorit da i 38. kolo završi na prvom mjestu. Po meni, nekih 93% - 7% u korist Cityja.
Što se tiče borbe za titulu, City je prvi, ima lakši raspored i ogroman je favorit da i 38. kolo završi na prvom mjestu. Po meni, nekih 93% - 7% u korist Cityja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
TAA je bolji u odbrani od Jamesa a o napadu da ne govorimo. Jedan igri u formaciji sa dva stopera a drugi u formaciji sa 3 stopera i otprilike jos 7 defanzivnih igraca.
James je strasno limitiran igrac, ima ispodprosjecan pregled igre, dosta losiji centarsut. Jedino je brzi od Trenta. Takodjer nije ni spremniji, obzirom da je svako malo ozlijedjen.
Doduse, sjetimo se Poligona i ostatka druzine kad su govorili da je AWB tu negdje sa Trentom, iako ne postoji aspekt igre u kojem je bolji, cak ni ta famozna defanziva AWB, lik je glup ko qrac. Ne zna osnove postavljanja i zalijece se ko sivonja.
Za Shawa su takodjer govorili da je bolji od Robertsona iako najgora sezona Robertsona u Liverpoolu je valjda duplo bolja od Shawove najbolje.
James je strasno limitiran igrac, ima ispodprosjecan pregled igre, dosta losiji centarsut. Jedino je brzi od Trenta. Takodjer nije ni spremniji, obzirom da je svako malo ozlijedjen.
Doduse, sjetimo se Poligona i ostatka druzine kad su govorili da je AWB tu negdje sa Trentom, iako ne postoji aspekt igre u kojem je bolji, cak ni ta famozna defanziva AWB, lik je glup ko qrac. Ne zna osnove postavljanja i zalijece se ko sivonja.
Za Shawa su takodjer govorili da je bolji od Robertsona iako najgora sezona Robertsona u Liverpoolu je valjda duplo bolja od Shawove najbolje.
- wadethegreat
- Kontakt:
@ragme ti ocito ne pratis Celzi.
Vecu gomilu gluposti odavno nisam procitao.
James je u dzep stavio skoro svako krilo protiv koje je igrao.
Celzi dva mjeseca ne igra sa 3 nazad odnosno to nije vise glavna formacija mijenja skoro svaku tekmu Tuchel izmedju 3 i 4 nazad.
James ima vise golova u 9 manje utakmica a trent vise asista. Ne vidim da je razlika toliko ogromna.
To da je limitiran mi samo govori da ne pratis Celzi bacas divlje komentare.
Napad Celzija sa Jamesom i bez njega su dva svijeta razlicita.
Istina Liverpool puno vise voli loptu kod trenta jer on nekako ulazi i u sredinu i da ima vise oruzja naprijed ali nije da je razlika tolika.
Sa druge strane defanzivno James ce staviti krilo u Dzep dok Trent ne znam.
Vecu gomilu gluposti odavno nisam procitao.
James je u dzep stavio skoro svako krilo protiv koje je igrao.
Celzi dva mjeseca ne igra sa 3 nazad odnosno to nije vise glavna formacija mijenja skoro svaku tekmu Tuchel izmedju 3 i 4 nazad.
James ima vise golova u 9 manje utakmica a trent vise asista. Ne vidim da je razlika toliko ogromna.
To da je limitiran mi samo govori da ne pratis Celzi bacas divlje komentare.
Napad Celzija sa Jamesom i bez njega su dva svijeta razlicita.
Istina Liverpool puno vise voli loptu kod trenta jer on nekako ulazi i u sredinu i da ima vise oruzja naprijed ali nije da je razlika tolika.
Sa druge strane defanzivno James ce staviti krilo u Dzep dok Trent ne znam.
Naravno da je limitiran, prodje po strani divljacki na silu i centrira pa sta bude. Arnolda je poezija gledati, najbolji bek u historiji lige, a nema ni 24 godine.
Ovo je Jamesu prva dobra sezona dok Trent ima 4 takve, cak i bolje a samo je godinu mladji James.
Ovo je Jamesu prva dobra sezona dok Trent ima 4 takve, cak i bolje a samo je godinu mladji James.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prva dobra prosle Sterlinga stavio u Dzep osvojio LP imao odlicnu sezonu.
James nema uopste toliko dobru sezonu i opet su brojke tu negdje.
Covjek ima veliki problema sa misicnim povredama to bi mogla biti razlika gdje ode karijera Trenta i njega.
Ne prolazi na silu opet ti kazem ne pratis.
Celzi voli uvuci protivnika i izbaciti Jamesa desno u prostor a covjek ima fenomenalan centarsut ne znam o cemu pricas.
Trent jeste pojam za neke stvari ali brate pretjerujete.
James nema uopste toliko dobru sezonu i opet su brojke tu negdje.
Covjek ima veliki problema sa misicnim povredama to bi mogla biti razlika gdje ode karijera Trenta i njega.
Ne prolazi na silu opet ti kazem ne pratis.
Celzi voli uvuci protivnika i izbaciti Jamesa desno u prostor a covjek ima fenomenalan centarsut ne znam o cemu pricas.
Trent jeste pojam za neke stvari ali brate pretjerujete.
Takodjer vidim pisu se mitovi za Scholesa. Danas u ligi imas bar 20 veznjaka koji su klasa za njega. Hendo, Thiago, Fabinho, Bernardo, KdB, Kante itd da ne idem dalje. Bukvalno Fred je taj njegov nivo samo sto nije imao srece da igra u jacoj ekipi od Scholesa. Taj lik nikad nije bio u nekom timu sezone, a sad ga se stavlja u raznorazne timove. Najprecjenjeniji igrac ikada
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci trolas ipak....
@otelo ne kazem brate da je Maguire ali eto samo kazem da recimo igra u nekoj ekipi koja se puno vise brani vidjeli bi se ti nedostatci.
Ovako je vlazni san Kloppa i svakog trenera koji voli visoki presing i ofanzivne bekove. U tom segmentu jeste najbolji bek ikada.
@otelo ne kazem brate da je Maguire ali eto samo kazem da recimo igra u nekoj ekipi koja se puno vise brani vidjeli bi se ti nedostatci.
Ovako je vlazni san Kloppa i svakog trenera koji voli visoki presing i ofanzivne bekove. U tom segmentu jeste najbolji bek ikada.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 17 mar 2022, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
Fred nivo Scholesa. Kupi mi majko top.
Ni najmanje.
James nije na nivou Trenta, vidljivo je da nikad nece biti. Za Scholesa takodjer nije trolanje, prosjecan igrac u top ekipi. Nesto poput Sterlinga u Cityu
Jel ovo Curry haha
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- wadethegreat
- Kontakt:
Al najjace sto upadnu ovako sa bas ekstremnim misljenjima sto nema baze u stvarnosti.
Bas ocito trolanje.
Bas ocito trolanje.
Pretjera ga baš, realnost je 60%-40% za City.Otelo je napisao/la: ↑17 mar 2022, 13:54Nije TAA toliko loš nazad koliko se to predstavlja, ali lošiji je tipa od Robertsona. I TAA kad odigra loše nazad spominje se po tri dana. Ali, eto sinoć je imao problema i nije izgledao svoj. Veliku ulogu i igra što dosta ekipe napadaju preko njega i onda kad - tad mora izletiti. Nekad i kasni jer ode visoko, pa tu desnu stranu krpi malo Henderson. Negdje dobiješ - negdje se izgubi.

Druže zaista ne pratiš Jamesa dovoljno..i nemoj navijački..Trent je zaista dobar ali i James takodje.Šta ti znači to na silu..ima extra centaršut, takođe vrhunski šut,pregled igre odličan,što se tiče odbrambenih zadataka puno bolji od Threnta, kakva bolan poezija pa neće piruetu izvoditi ako je jači i brži od protivnika.Mana mu je taj problem sa mišićnim povredama...i mislim da su obojica vrhunski igrači.Ragme je napisao/la: ↑17 mar 2022, 14:18Naravno da je limitiran, prodje po strani divljacki na silu i centrira pa sta bude. Arnolda je poezija gledati, najbolji bek u historiji lige, a nema ni 24 godine.
Trent kroz karijeru je 2x bolji a i u ovom trenutku za 1 stepenicu ispred 
Trentova najgora sezona > od najbolje jamesove u eplu

Trentova najgora sezona > od najbolje jamesove u eplu

Zamisli imas samo 23 godine, a vec 3 sezone se pozicija beka mjeri po tebi.
Velik si Trente.
THrent.
Velik si Trente.
THrent.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Znaci ako ova slabija arapska verzija preuzme Chelsea, mozemo i zvanicno staviti da ih Newcastle prestize.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
James je u odbrani propuh, gori od Trenta duplo a ima 3 igraca iza sebe i jos 3 zadnja vezna da ga stite.aqarius je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:15Druže zaista ne pratiš Jamesa dovoljno..i nemoj navijački..Trent je zaista dobar ali i James takodje.Šta ti znači to na silu..ima extra centaršut, takođe vrhunski šut,pregled igre odličan,što se tiče odbrambenih zadataka puno bolji od Threnta, kakva bolan poezija pa neće piruetu izvoditi ako je jači i brži od protivnika.Mana mu je taj problem sa mišićnim povredama...i mislim da su obojica vrhunski igrači.Ragme je napisao/la: ↑17 mar 2022, 14:18Naravno da je limitiran, prodje po strani divljacki na silu i centrira pa sta bude. Arnolda je poezija gledati, najbolji bek u historiji lige, a nema ni 24 godine.
Uporedjivali su Trenta sa AWB(propao), sa Trippierom(propao), sa Walkerom(propao). Naredni je James
E ybg, ne znam jel pokusavas jinxati ovako ili sta al si napisao kao da imaju 11b prednosti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
80 % Liverpool 20 % City
Ne vidim način da City parira Liverpoolu u međusobnom, na svim pozicijama je Liverpool trenutno jača ekipa, čak imaju i jaču klupu od Citya što se nije desilo godinama. Jedini način da City ovo osvoji je da pobjede sve utakmice poslije međusobnog, a da Liverpool kiksa.
Ne vidim način da City parira Liverpoolu u međusobnom, na svim pozicijama je Liverpool trenutno jača ekipa, čak imaju i jaču klupu od Citya što se nije desilo godinama. Jedini način da City ovo osvoji je da pobjede sve utakmice poslije međusobnog, a da Liverpool kiksa.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 4 gosta.