Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Molls stoji kao zadnji igrac cijelo vrijeme, i imaju smecari obraza svi kolektivno dizati ruku i traziti ofsajd.
pa svirni ofsajd sta ima veze, kako je to naviklo da ima sudije na svojoj strani
pa svirni ofsajd sta ima veze, kako je to naviklo da ima sudije na svojoj strani
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Žižović: Nikako nismo uspjeli da probijemo barijeru Sarajeva koje je očigledno došlo da se brani

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Žiža ostani, da nas ima ko uveseljavati!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 17:39Žižović: Nikako nismo uspjeli da probijemo barijeru Sarajeva koje je očigledno došlo da se brani![]()

Mora da je nakon koševskih 2:0, očekivao ekplozivan napadački fudbal na onoj njivi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kako sam napisao i na onoj temi koliko mi je drago zbog prolaza toliko mi je draže kad Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke.

- svrakino1921
- Kontakt:
CestitamPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:36Kako sam napisao i na onoj temi koliko mi je drago zbog prolaza toliko mi je draže kad Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke.
![]()
![]()
Uzmite kup
Igrajte Europu na Grbavicu
A mi cemo se potrudit da budemo 4

-
- Kontakt:
Hvala puno. Ali čekaj korak po korak. Prvo da izbacimo Igman u polufinalusvrakino1921 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:41CestitamPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:36Kako sam napisao i na onoj temi koliko mi je drago zbog prolaza toliko mi je draže kad Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke.
![]()
![]()
Uzmite kup
![]()
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:47Hvala puno. Ali čekaj korak po korak. Prvo da izbacimo Igman u polufinalusvrakino1921 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:41CestitamPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:36Kako sam napisao i na onoj temi koliko mi je drago zbog prolaza toliko mi je draže kad Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke.
![]()
![]()
Uzmite kup
![]()
![]()
![]()
![]()

Velež osvaja kup 
A sve Mamba ne zna..

A sve Mamba ne zna..
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 19 maj 2022, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Strance kakvi su Nsue i Doffo nema ni Maribor.
- svrakino1921
- Kontakt:

Evo naseg kolege sa foruma @Ponosnog

ŽELE TROFEJ OVE SEZONE
Euforični navijači Tuzla Cityja dočekali igrače nakon izbacivanja Borca iz Kupa BiH
Grupa najvatrenijih navijača Tuzla Cityja dočekala je večeras igrače ovog premijerligaša nakon velikog uspjeha i plasmana u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.
Navijači su organizovali bakljadu i tako iznenadili izabranike Husrefa Musemića koji su danas savladali Borac u Banjoj Luci, a potom izbacili ga boljim izvođenjem penala.
"Kup, kup, kup je naš", skandirali su navijači tom prilikom i jasno poručili šta očekuju od svojih ljubimaca do kraja sezone.
Tuzla City nakon spektakularnog preokreta i penala izbacio Borac iz Kupa BiH
Podsjetimo, Banjalučani su u prvom meču u Tuzli pobijedili sa 1:0, ali je Tuzla City danas uspjela da dođe do pobjede od 2:1 čime je anulirala zaostatak i izborila penale. U izvođenju jedanaesteraca, Tuzlaci su slavili sa 4:3.
Tuzla City se tako pridružio Sarajevu, Igmanu i Veležu u polufinalu najmasovnijeg bh. klupskog nogometnog takmičenja.
E moj @Beduine
Kad ces ti docekat ovako

-
- Kontakt:
Kad ovako prenoći bude još ljepši osjećaj.
Kako Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke dok to nijemo i u šoku posmatraju štovaoci haškog osuđenika Mladića.

Kako Migi pade na sedždu u sred šeher Banja Luke dok to nijemo i u šoku posmatraju štovaoci haškog osuđenika Mladića.

-
- Kontakt:
Nisam bio nažalost, slavio sam na jednom drugom dijelu grada.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 08:04
Evo naseg kolege sa foruma @Ponosnog
![]()
ŽELE TROFEJ OVE SEZONE
Euforični navijači Tuzla Cityja dočekali igrače nakon izbacivanja Borca iz Kupa BiH
Grupa najvatrenijih navijača Tuzla Cityja dočekala je večeras igrače ovog premijerligaša nakon velikog uspjeha i plasmana u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.
Navijači su organizovali bakljadu i tako iznenadili izabranike Husrefa Musemića koji su danas savladali Borac u Banjoj Luci, a potom izbacili ga boljim izvođenjem penala.
"Kup, kup, kup je naš", skandirali su navijači tom prilikom i jasno poručili šta očekuju od svojih ljubimaca do kraja sezone.
Tuzla City nakon spektakularnog preokreta i penala izbacio Borac iz Kupa BiH
Podsjetimo, Banjalučani su u prvom meču u Tuzli pobijedili sa 1:0, ali je Tuzla City danas uspjela da dođe do pobjede od 2:1 čime je anulirala zaostatak i izborila penale. U izvođenju jedanaesteraca, Tuzlaci su slavili sa 4:3.
Tuzla City se tako pridružio Sarajevu, Igmanu i Veležu u polufinalu najmasovnijeg bh. klupskog nogometnog takmičenja.
E moj @Beduine
Kad ces ti docekat ovako
![]()
Ali svaka čast momcima kako su se brzo organizovali.
Kažu da je više ljudi dočekalo bus TC nego sto je bilo domaćih navijača na Tušnju protiv Sarajeva.
Sad možda nije ni istina, ali o tome prica grad evo uz jutarnje kafice.
ponosni, lafo iz grada soli,
crveno crni ku.rac voli,
o da li
voli da ga u čmar turi
pa da se sa njim šepuri
o da li
crveno crni ku.rac voli,
o da li

voli da ga u čmar turi
pa da se sa njim šepuri
o da li

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ajde spomeni jos koji put tu proslavu gola da ti kompleksi jos vise dodju do izrazaja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 mar 2022, 08:14Kad ovako prenoći bude još ljepši osjećaj.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako se u tvojoj zabiti gdje god ona bila ljudi sokiraju kada se Pravoslavac prekrsti i zbog toga bude na udaru primitivaca to u predivnoj seher Banjaluci neces nikada vidjeti kada se Musliman moli svom Bogu.
Primjera imas koliko hoces od Avdukica,Rascica,Begica,Jakupovica,Handzica.........ni jedan problem nisi imali ne samo kada su se molili Bogu na pocetku utakmice vec dok su zivjeli u gradu.
To su stvari na koje normalni ljudi ne obracaju paznju a samo neko ko ima problem ce to potencirati pokusavajuci da isprovocira.
-
- Kontakt:
Ne obraćam ja pažnju na to sta sportisti rade, u sta vjeruju i kako to ispoljavaju. Akcenat je na divljacima na tribinama, na anticivilizacijskim vrijednostima i ponašanju.worchester je napisao/la: ↑17 mar 2022, 09:49Ajde spomeni jos koji put tu proslavu gola da ti kompleksi jos vise dodju do izrazaja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 mar 2022, 08:14Kad ovako prenoći bude još ljepši osjećaj.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako se u tvojoj zabiti gdje god ona bila ljudi sokiraju kada se Pravoslavac prekrsti i zbog toga bude na udaru primitivaca to u predivnoj seher Banjaluci neces nikada vidjeti kada se Musliman moli svom Bogu.
Primjera imas koliko hoces od Avdukica,Rascica,Begica,Jakupovica,Handzica.........ni jedan problem nisi imali ne samo kada su se molili Bogu na pocetku utakmice vec dok su zivjeli u gradu.
To su stvari na koje normalni ljudi ne obracaju paznju a samo neko ko ima problem ce to potencirati pokusavajuci da isprovocira.
- SedrenikHz
- Kontakt:
U nedelju kuću na Željkana, Frano neće birati sredstva, domaćinski pravi sudija.
Naravno ako jos odigra željo kao u Trebinju, dovoljan će biti jedan penal i crveni za pobjedu.
Sjetimo se 100 godina gospodina i kakav penal za Luku
Budi lud pa propusti akciju
Naravno ako jos odigra željo kao u Trebinju, dovoljan će biti jedan penal i crveni za pobjedu.
Sjetimo se 100 godina gospodina i kakav penal za Luku

Budi lud pa propusti akciju
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Vjerovatno nisi nikad krocio u najljepsi grad u bih pa laprdas ovako. I hajde kako su odreagovali na te stvari ljudi u BL? Jel momak juce strijeljan,razapet ili sta vec?
Ti zivis u zabludi tj imas ozbiljan problem sa glavom jer si jedan od rijetkih koji non stop plasira lazi i pise nebuloze. Prozivas nekoga da je divljak i nevaspitan a to si u stvari sve ti.
Na kraju krajeva,sa pticijim mozgovima ne vrijedi ulaziti u diskusiju.
Zavrsavam na ovu temu pogotovo s tobom jer nemam vremena da ti crtam. Klubu iz tvog sela sam cestitao na pobjedi i prolasku dalje,ali to i dalje ne mijenja da ste provincijski klub samo sto imate puno para a to cete biti dok god osobe sa PP se predstavljaju kao navijaci istog (cast izuzecima).
Ti zivis u zabludi tj imas ozbiljan problem sa glavom jer si jedan od rijetkih koji non stop plasira lazi i pise nebuloze. Prozivas nekoga da je divljak i nevaspitan a to si u stvari sve ti.
Na kraju krajeva,sa pticijim mozgovima ne vrijedi ulaziti u diskusiju.
Zavrsavam na ovu temu pogotovo s tobom jer nemam vremena da ti crtam. Klubu iz tvog sela sam cestitao na pobjedi i prolasku dalje,ali to i dalje ne mijenja da ste provincijski klub samo sto imate puno para a to cete biti dok god osobe sa PP se predstavljaju kao navijaci istog (cast izuzecima).
Ono kad neko iz SH i Kikaca prica o civilizacijiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 mar 2022, 10:52
Ne obraćam ja pažnju na to sta sportisti rade, u sta vjeruju i kako to ispoljavaju. Akcenat je na divljacima na tribinama, na anticivilizacijskim vrijednostima i ponašanju.

Ovamo hvali potez igraca pa onda napise da ne obraca paznju na to

Dogovori se sam sa sobom, paranoja lako predje u sizofreniju! Ti si ocigledno blizu da predjes tu granicu, prividjaju ti se cetnici na svakom koraku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.