Sta imam zamisljati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jel kritikovao ikoga kad je igrao svakih 15 dana?
Jel se ono tekma igra između dvomeča, gorilo bi
Ja bih sad potpisao da moze
4 sanse ukoliko racunamo onu za Lacu.STAT: Thiago's game by numbers against Arsenal:
• Most tackles made [5]
• Most interceptions [4]
• Most chances created [3]
Al fakat.Jurgen Klopp: "Trent [Alexander-Arnold] did exceptionally well against Gabriel Martinelli. If anybody tells me Trent can’t defend, I’ll knock them down. I don’t know what the boy has to do anymore."
gaston je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:354 sanse ukoliko racunamo onu za Lacu.STAT: Thiago's game by numbers against Arsenal:
• Most tackles made [5]
• Most interceptions [4]
Al fakat.Jurgen Klopp: "Trent [Alexander-Arnold] did exceptionally well against Gabriel Martinelli. If anybody tells me Trent can’t defend, I’ll knock them down. I don’t know what the boy has to do anymore."
Svaki 1v1 u drugom poluvremenu ga je Trent jeo.Brokula je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:37gaston je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:354 sanse ukoliko racunamo onu za Lacu.STAT: Thiago's game by numbers against Arsenal:
• Most tackles made [5]
• Most interceptions [4]
Dok Hendo nije poceo zatvarat ulaske u sredinu za Martinelija, Trent je bio na golom otoku
Cekaj jarane..jel ga martineli u drugom poluvremenu dva put bacio kad je hendi kroz noge provuko?gaston je napisao/la: ↑17 mar 2022, 00:53Svaki 1v1 u drugom poluvremenu ga je Trent jeo.
U prvom pol. je izvisio par puta s tim da je samo u jednoj situaciji Martinelli uspio poslat loptu u kazneni. Ugl. se uvlacio u sredinu ili vracao loptu nazad.
Ovo sto @nerko kaze.
Niko ga ne smatra Stamom u odbrani, al' ta prica o propuhu pozadi ne pije vode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.