English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kako volim ovog čovjeka. Ključni igrač Klopp ere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad se mladim stoperima i golmanima bude pokazivalo kako ne treba, samo im pustiš ovu večerašnju partiju Whitea i Ramsdalea.
Amin da nas ne nabuše još, sviraj sudija.
Amin da nas ne nabuše još, sviraj sudija.
41:34
Najbolji igraci prodadose Arsenal i to na najeftiniji moguci nacin
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ništa od topnika 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo je sve samo ne lagano
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mah, ova utakmica je baš primjer onog "fine margins", za sada su detalji kreirali utakmicu. Mogao je i Arsenal vrlo lako biti u povoljnijoj situaciji da je Odegaard iskoristio ono.
Ima jos da se igra ovdje. Znao je Liverpool prosuti 2:0 ove sezone i to nekoliko puta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imam osjecaj da Arsenal ne bi stigao 0:2 Liverpoola ni da trojica crveni dobiju. Kad su ih zadnji put dobili u ligi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nekad 2020. u julu, nakon nastavka sezone kad je Liverpool bio mamuran.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nismo skoro bolje odigrali a opet cemo izgubit kao i kad nas melju cijelu tekmu 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jbt ovo nista bolji nisu bili
Puno ocekujemo sa nasom djecom protiv ekipe koja je godinama top 3 u svijetu sa sistemom uigranim do savrsenstva.
Nismo ni po jednom parametru zadnje 3 sezone bolji pa me ne cudi da cemo izgubit ali moglo se nesto napravit,ostaje žal
Nismo ni po jednom parametru zadnje 3 sezone bolji pa me ne cudi da cemo izgubit ali moglo se nesto napravit,ostaje žal
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 16 mar 2022, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal na Emiratima je uvijek bio težak za Liverpool. Totalna suprotnost u odnosu na Anfield.
Liverpool sa ovom sirinom Mane, Salah, Firmino, Diaz, Jota ipak prejak za mladjahni Arsenal.
4-IN-A-ROW
Vala meni je ovo izgledalo kao cupanje starijeg lava na iskustvo. Arsenal je u vrtoglavom usponu i uz jednog igraca umjesto Lacazetta s malo iskustva ovako mlada ekipa ima sjajnu buducnost pred sobom. Atmosfera na nivou, ne pamtim ovakvu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ah.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.