Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Noga pacove ...mrshh
Daj te mu 3o mil ...malo mu je ovih 9 za ove rezultate
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bas surovost fudbala. Trebali proc, al izgubise 0:3RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:45Evo večeras smo svjedočili svoj surovosti fudbala,dva šuta dva gola,yebem ti i fudbal i onu okruglu loptu,eto ja nepamtim u zivotu da me neka ekioa iznervirala kao Vilareal veceras
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam shvatate li vi razmjere ove sramote? Jbt covjece Villareal 3 razlike u Torinu? Ovo je historijsko brukanje, sta covjek vise treba uraditinda bi dobio otkaz?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jos jedan dokaz idiotluka od ovog takmicenja. Godinama unazad napast od takmicenja gdje pobjedjuje onaj koji je sretan, a ne ko je najbolji. Titulu takmicenja brani ekipa koja prosle godine jedva zavrsi top 4 u svojoj ligi, a danas nece ni to izboriti. I kao "najbolja" ekipa.
Ljudi ti ne pridju golu kako treba, slucajno izbore penal preko nikakvog napada i zbog "propozicija" takmicenja ostajes bez svega.
Ljudi ti ne pridju golu kako treba, slucajno izbore penal preko nikakvog napada i zbog "propozicija" takmicenja ostajes bez svega.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 16 mar 2022, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Dobi ga Emery alegrievski. Izgleda da je izgubio ono što ga je krasilo, a to su izmjene na vrijeme, i koje donose prevagu. Nekad je znao ubaciti dva beka i preokrenuti utakmicu. Koja blamaža
- forza_juve
- Kontakt:
Bekove nemaš godinama, nemaš veznjaka godinama, vrati trenera, vrati raspale igrace i dobiješ blamažu na svom terenu.
Prvo poluvrijeme extra i onda ziheras nastupa, čuva dibalu za produzetke hebo mu on staru raspalu
Smrad jedan
Prvo poluvrijeme extra i onda ziheras nastupa, čuva dibalu za produzetke hebo mu on staru raspalu
Smrad jedan
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- BuffonGigi
- Kontakt:
I da, Kulusevski i Bentancur po asistenciju veceras, Romero gol. Nasem strucnjaku su bolji Rugani, Rabiot i Retardeski, covjek unistava klub.
Realno 3-0 i onda dodje epska kazna. Ima skarta u ekipi, treba ga se riješiti sto prije. Zakljucak,Igrali smo za raju sa foruma i dobili tri komada.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 16 mar 2022, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Jarane da pratiš koliko nepratiš znao bi da sam ja ovdje dan-noć pisao protiv Alegrija
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- tuzlak1987
- Kontakt:
Precjenio se Allegri. Mislio imam jacu ekipu de da prodjem. Kada misli da je losiji ne prelazi pola centra. Da je mislio da je losiji sada bi igrali produzetke, a onda i mozda prosli na penale.
- akisarajevo92
- Kontakt:
A u kojem to sportu i takmicenju sreca nije veliki faktor? I kako smo mi izborili plasman u LP prosle sezone?Italia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Jos jedan dokaz idiotluka od ovog takmicenja. Godinama unazad napast od takmicenja gdje pobjedjuje onaj koji je sretan, a ne ko je najbolji. Titulu takmicenja brani ekipa koja prosle godine jedva zavrsi top 4 u svojoj ligi, a danas nece ni to izboriti. I kao "najbolja" ekipa.
Don't believe the hype.
Ugasih nakon 0-1 kad imam sta vidjeti.
Doduse bilo je gotovo već. Ljudi imali 0 suteva u okvir gola i poveli. Pisao sam da oko 65 treba mijenjati i ništa.
Nije ovo iznenađenje za mene sto naravno svjedoče moji postovi, tekma u kojoj da smo imali cak i jednog Chalhanoglua bi se rutinski dobila.
Doduse bilo je gotovo već. Ljudi imali 0 suteva u okvir gola i poveli. Pisao sam da oko 65 treba mijenjati i ništa.
Nije ovo iznenađenje za mene sto naravno svjedoče moji postovi, tekma u kojoj da smo imali cak i jednog Chalhanoglua bi se rutinski dobila.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Yebe mister ruganijevu trebu zato ga je i vratio a otjerali turcina koji je Nesta za ovog mlakonju.
Ima tajnu vezu sa siljom pa mu ovaj igra non stop
Da ti je City uvalio tricu pa hajd ali Villareal heh
Ima tajnu vezu sa siljom pa mu ovaj igra non stop
Da ti je City uvalio tricu pa hajd ali Villareal heh
❤️1946❤️
Nadam se da ce onaj obrvas ostat dosljedan i pacovu uruciti otkaz na kraju sezone kao i Pirlu i Sarriu
Faktor srece u ligi prvaka je daleko veci nego i u kojem drugom sportu. Jedna losa noc, ili jedan los potez (kao veceras) i ispadas. Ili 10 sretnih poteza kao Vilarealu veceras i prolazis.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:56A u kojem to sportu i takmicenju sreca nije veliki faktor? I kako smo mi izborili plasman u LP prosle sezone?Italia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Jos jedan dokaz idiotluka od ovog takmicenja. Godinama unazad napast od takmicenja gdje pobjedjuje onaj koji je sretan, a ne ko je najbolji. Titulu takmicenja brani ekipa koja prosle godine jedva zavrsi top 4 u svojoj ligi, a danas nece ni to izboriti. I kao "najbolja" ekipa.
Chelsea osvaja LP, ekipa koja se citavu sezonu nije mogla sastaviti sa zivotom.
Liverpool osvaja LP, a u prvoj utakmici Barcelona se igrala sa njima 3:0 i mogla ih puniti dokle hoce.
..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovom mentolu kriv format takmicenja...
Ako je Sarri dobio otkaz
Ako je Pirlo dobio otkaz
Ne vidim apsolutno ni jedan razlog da ovaj lazov ne dobije otkaz.
Ps.@italia, nismo ispali zbog propozicija takmicenja nego zato sto smo prestali igrati fudbal u tridesetpetoj sekundi orve utakmice, a tamo mogli rijesiti sve.
Ako je Pirlo dobio otkaz
Ne vidim apsolutno ni jedan razlog da ovaj lazov ne dobije otkaz.
Ps.@italia, nismo ispali zbog propozicija takmicenja nego zato sto smo prestali igrati fudbal u tridesetpetoj sekundi orve utakmice, a tamo mogli rijesiti sve.
Jednostavno Emeri je veceras iskolovao Algeriju od prve minute je znao sta hoce, od mrtve igre, davanja posjeda Juventusu i zonske odbrane, jer mi smo procitani sa ovom glupom igrom, gdje ne znas ni sam gdje udaras to ozbiljan trener-takticar "nanjusi" .
Alegri ponovo nije imao muda da rizikuje i nezasluzeno je dobio po usima, ali on voli ovakve pobjede, pa neka vidi kako to ide.
Jedna od bolji utakmica sezone u prvom dijelu.
U drugom izmjene kasne, previse se uzdao u produzetke od 60 minute, a zna da ima nagazni mina u ekipi koliko hoces.
Alegri ponovo nije imao muda da rizikuje i nezasluzeno je dobio po usima, ali on voli ovakve pobjede, pa neka vidi kako to ide.
Jedna od bolji utakmica sezone u prvom dijelu.
U drugom izmjene kasne, previse se uzdao u produzetke od 60 minute, a zna da ima nagazni mina u ekipi koliko hoces.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dvije utakmice se igraju i njemu faktor srece kriv ...jbto te alegri u supak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.