NBA
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Komentator nema pojma sta se desava 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro si.
Ma onaj covid fudbal sam izbrisao iz memorije
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ubiše brašno u njima
Emery doktor nauka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Juventus se gubi ko mančester, iste simptome imaju, kamaraju igrače, traže trenere, igra nekad dobra, a kad je najbitnije nije
Zanimljiva liga prvaka, sva sreca pa se ima gledat arsenal liverpool
NEMA NAZAD
Emery je top za ove srednje ekipe, mogao bi United razmisliti o njemu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najjača liga na dunjaluku 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U četvrtfinalu nek se suprostave englezi protiv španaca a ostatak nek ostave sirotinji i da neko od njih (
) mlatne jednog u semiju a drugog u finalu.
Vom Jäger zum Gejagten
Steta za Vlahovica, sigurno bi bio 101% motiviran protiv ovih najjacih timova u LP al ybg, tanak Juve.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Gerard Moreno>Vlahovic
Pa ne znam šta se očekivalo, ljudi igrali bez napadača (Paco odavno out, Moreno se tek oporavio i vratio) i čim je Moreno ušao odmah je došao penal i goloviL-Train je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.
DeLigt zapliva kod drugog gola.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma LP je realno za igrače iz HR, a Srbi nek se drže repke
Junajted i Juventus - ponovni početak vol. 28
Bez zafrkancije, veće je čudo kad Italijani imaju tim u kvoteru, nego kad nemaju. Mimo Juventusa, samo su Atalanta i Roma igrali u kvoteru.
13/14, 15/16 takošer nisu imali tim u kvoteru.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nisam ni rekao da su trebali dominirati,s obzirom na nedostatak napadaca nije mi bilo cudno da su bili sterilni u situacijama kada su bili pred golom,ono sto je realno da ih je Juve uzeo na sredini fizicki i bili su daleko bolji rival,napadi Villareala su se konstantno svodili na vracanje golmanu,ja mislim da nikad nisam vidio da je jedan golman imao vise loptu u nogama od Rullia veceras,ali eto Juve nije iskoristio svoje prilike,Villareal ih je na kraju docekao,iskoristio i kraj price.let3 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:58Pa ne znam šta se očekivalo, ljudi igrali bez napadača (Paco odavno out, Moreno se tek oporavio i vratio) i čim je Moreno ušao odmah je došao penal i goloviL-Train je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Totalno nerealno,ali eto moze se reci da je Gerrard okrenuo utakmicu u korist Villareala.Sve do gola su gledali kako da umrtve utakmicu dok je Juve napadao.Ruku na srce i Juve je malo toga napravio u nastavku,ali su u prvom zasluzili voditi i dobili bi potpuno drugaciju utakmicu.![]()
DeLigt zapliva kod drugog gola.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.