Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Serie A
Rukometaš je Tito... De nek svira kraj... Dosta 3
Voli udarit rukom loptu više nego hljeba se najest
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mislim da ne postoji igrač koji je više penala napravio igranjem rukom, a uz to je plaćen 85 miliona. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
na kraju i tezak poraz, golemo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad Allegri osjeća ono što njegovi protivnici osjećaju evo već 10ak mečeva unazad, gdje Juve dobije meč bez ikakve igre.
Bivši trener i nije za Juventus. Njegov stil igre je već par godina prošlost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
De light i ruke cudo nevidjeno 
Potopi ih zuta podmornica da valja, nije da mi nije drago al kakav samar za seria a, nemaju predstavnika u 1/4 strasno

Potopi ih zuta podmornica da valja, nije da mi nije drago al kakav samar za seria a, nemaju predstavnika u 1/4 strasno
- Romagnoli13
- Kontakt:
De Ligt nije napredovao niti 1% od dolaska u Juve. Težak promašaj od transfera, kad se uzme u obzir koliko je plaćen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ti momak ne gledas utakmice Juventusa i ne mozes tako da komentarises jednog od najboljih trenera ikadRomagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:52Sad Allegri osjeća ono što njegovi protivnici osjećaju evo već 10ak mečeva unazad, gdje Juve dobije meč bez ikakve igre.

- muha milanez
- Kontakt:
Nije da se nije naviklo na to, mora proći još dosta vremena da se situacija popravi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trener mora biti pravi, biti pravimeepo je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54Ti momak ne gledas utakmice Juventusa i ne mozes tako da komentarises jednog od najboljih trenera ikadRomagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:52Sad Allegri osjeća ono što njegovi protivnici osjećaju evo već 10ak mečeva unazad, gdje Juve dobije meč bez ikakve igre.
![]()

Tacno, covjek bi rekao niko ne gleda utakmice osim pojedinih. Ali neka im bude, nek se usrece sa Max-om

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Fenomenalan igrač koji igra sjajnu sezonu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54De Ligt nije napredovao niti 1% od dolaska u Juve. Težak promašaj od transfera, kad se uzme u obzir koliko je plaćen.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako divno vece.... 

A još mu ih je par oprošteno... stvarno ne kontam kako jedan stoper koji igra na tako visokom nivou nije sposoban ne igrati rukama. Hebemu mater ja bi ih držao svezane na treningu dok se ne naviknem sklanjati ruke iza leđa.
No na stranu to, taj penal ništa svakako nije promijenio. Strašno je kako je Serija A na niskim granama. Opet 0 predstavnika među 8 najboljih u LP.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Trenutno je on holandski Megvajer prijatelju. Igrač do 30ak miliona vrijednosti. Ni cent preko toga.Pogba je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:59Fenomenalan igrač koji igra sjajnu sezonu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54De Ligt nije napredovao niti 1% od dolaska u Juve. Težak promašaj od transfera, kad se uzme u obzir koliko je plaćen.
Iako mi je Milan draga ekipa ali kada vidis kakav je roster u vrhu lige bude jasan ovakav raspad seriaA u europi
Dan zalosti u Srbiji 

Cijenim da je ovo klasicni period nakon utakmica gdje ljudi bubaju sta stignu, jedni od sreće, a drugi jer mrze prosto.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 23:02Trenutno je on holandski Megvajer prijatelju. Igrač do 30ak miliona vrijednosti. Ni cent preko toga.Pogba je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:59Fenomenalan igrač koji igra sjajnu sezonu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:54De Ligt nije napredovao niti 1% od dolaska u Juve. Težak promašaj od transfera, kad se uzme u obzir koliko je plaćen.
Tako ću shvatiti i tvoje vidjenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
De Light je igrac koji je dosad najmanje predriblan (2x) u ligi. Odlican je on stoper , odlicna tehnika, brzina i visina. Sve ima , samo mu je mana ta rukaRomagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 23:02Trenutno je on holandski Megvajer prijatelju. Igrač do 30ak miliona vrijednosti. Ni cent preko toga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.