Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Saka u pizdu materinu. Mater vam yebem glupu.
Lik krilo i ko sivonja zabio glavu u pod i ne gleda gdje nabija loptu da bi namjestio zicer Liverpoolu. Kakav debil u pm
Lik krilo i ko sivonja zabio glavu u pod i ne gleda gdje nabija loptu da bi namjestio zicer Liverpoolu. Kakav debil u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj Ben White je teška ka.rina od odbrambenog igrača.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A jbga,igrali smi dobro a opet cemo fasovat 3 gola
I Ramsdale od golmana, šta je ovo vako lošeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:34Ovaj Ben White je teška ka.rina od odbrambenog igrača.

Drugi gol nesretan, ne serite previse.
White uz Lokongu najlosije pojacanje.
White uz Lokongu najlosije pojacanje.
Tek toliko da vidiš kako se koncentracija mora držati svih 90 minuta. Ne znam šta je gore, to što Saka proda ovakvu loptu ili što nema muda trenutno da igra 1 na 1 protiv Dajka.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Martineli jedini izgleda koji ima muda da nešto pokaže u ovakvim utakmicama, daj izmjenu neku u vidu Kite i Pepea da se malo razdrmamo, nema od ovih 11 ništa više
Govoris drugima da ne seru, a onda to kazes za Whitea.
Ili ne pratite Arsenal ili serete bez potrebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lakazet je historija što se tiče mjesta napadača. Treba nam jedan puno brži igrač, a drugi puno jači napadač u skok igri. Ovo što radi Lakazet je ni tamo ni ovamo.
Ne gledam, ovo mi je prva utakmica
A White trash je uistinu smijesan igrac, tehnicki potkovanija verzija Holdinga.
A White trash je uistinu smijesan igrac, tehnicki potkovanija verzija Holdinga.
Zadnja izmjena: Sarsfield, dana/u 16 mar 2022, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je ovo faul sunce mu poljubim njegovo sudijsko????
Lakazet je razlog sto mi znamo da necemo nista dobiti iz ove utakmice. Nemamo tog napadaca koji je svjetska klasa, koji ce sam uzeti utakmicu pod svoje, a bez toga nemamo sta trazitu u nekim ozbiljnim pricama.
Doci cemo 100 put do Liverpoolovog sesnaesterca, ali dzaba, nema te klase u napadu
Hajde vadi Saku yebote, raspao se
Saka i Ode su prodali utakmicu. Znam da mogu vise i ponudili su qurcinu
-
- Kontakt:
Bolji su ljudi jbg, jos kad ne iskoristis poklon naravno da ces ga primiti
Jedva se dočekalo da se počne sa pljuvanjem. **** mlada ekipa biće ovakvih stvari koliko hoćeš
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ona situacija sa Edegorom je to najbolje pokazala. One stvari napadač sam završava, kakve asistencije, nisi Ezil.Brokula je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:43Lakazet je razlog sto mi znamo da necemo nista dobiti iz ove utakmice. Nemamo tog napadaca koji je svjetska klasa, koji ce sam uzeti utakmicu pod svoje, a bez toga nemamo sta trazitu u nekim ozbiljnim pricama.
Doci cemo 100 put do Liverpoolovog sesnaesterca, ali dzaba, nema te klase u napadu
Prerano su ovi nasi pognuli glave, al bas prerano
Edit: daj ubaci Kiticu, yebo ga Lakazet
Edit: daj ubaci Kiticu, yebo ga Lakazet
Bili su servirani u prvih deset minuta drugog poluvremena, mogli smo komotno sve okrenuti na svoj mlin. Ovakve ekipe ti ne dozvoljavaju taj luksuz da se možeš izvući nekažnjeno. Zato su oni tu gdje jesu, a od ove ekipe se naredne godine mogu očekivati prave stvari, uz adekvatna pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.