FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 16 mar 2022, 20:32

Zamisli kmecis na tv stanicama/postajama jer si dobio otkaz ?! Zamisli izgubis svlacionicu, ni sa kim nisi dobar i ti kmecis opet ?! Zamisli "volis klub vise od zivota" a nisi u stanju kupiti clansku kartu tog kluba ?!

usro je obican uhljup, i yeb'o bi se za pare. Toliko !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 mar 2022, 20:38

Torino je napisao/la:
16 mar 2022, 20:23
SedrenikHz je napisao/la:
16 mar 2022, 20:14
Torino je napisao/la:
16 mar 2022, 19:35
Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
Imam druga advokata, koji mi govori da bi dušu uzeo Sarajevu u odbrani klijenata, a sutra bi opet na istok regularno dao podršku klubu za koji navija od malena. Uzeo čovjek svoje pare. Sad nas kara sa drugim klubom i strijepimo da ga ne izvučemo u polufinalu. Selam.
Ne vjerujem, sta pročitah..
Putine vakat je
Možeš ti bolje. Za početak navedi jednu osobu koja nije ispljuvana, a bila je na nekoj funkciji u klubu? Treneri, pa iznad.
Upravu si drug, niko sa Husrefom.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 mar 2022, 20:42

Dajte ba yebo ga husref je li dosta te glupe rasprave po milioniti put

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 mar 2022, 20:46

Naime, u duelu su bili Nedim Hadžić i Kerim Palić, a ovaj drugi je nezgodno pao i izgubio svijest na trenutak.

Pridigao se i na svojim nogama je napustio teren, ali utakmicu nije mogao nastaviti pa je Darko Lazić ušao umjesto njeg.

Nakon toga kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a kako saznajemo urađen mu je CT glave i pred njim je nekoliko dana mirovanja.

Palić je već doputovao u Sarajevo i upitan je za utakmicu s Posušjem koju Sarajevo igra u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 16 mar 2022, 20:49

Zukanovic je napisao/la:
16 mar 2022, 20:46
Naime, u duelu su bili Nedim Hadžić i Kerim Palić, a ovaj drugi je nezgodno pao i izgubio svijest na trenutak.

Pridigao se i na svojim nogama je napustio teren, ali utakmicu nije mogao nastaviti pa je Darko Lazić ušao umjesto njeg.

Nakon toga kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a kako saznajemo urađen mu je CT glave i pred njim je nekoliko dana mirovanja.

Palić je već doputovao u Sarajevo i upitan je za utakmicu s Posušjem koju Sarajevo igra u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Pa valjda ima Palić kartone, svakako ga ne bi bilo protiv Posušja?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 mar 2022, 20:51

spezial je napisao/la:
16 mar 2022, 20:42
Dajte ba yebo ga husref je li dosta te glupe rasprave po milioniti put
Opraše s tom pričom :crazy:

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 16 mar 2022, 20:51

Tko prenosi Sarajevo-Posušje

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 mar 2022, 20:53

MarkoMaterazzi je napisao/la:
16 mar 2022, 20:51
Tko prenosi Sarajevo-Posušje
MY TV
Neka bolji pobjedi :thumbup:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 mar 2022, 20:57

Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.

I onda shvatim da su to tipovi koji nabiju brze naocale, sal preko usta i glave i zapale baklju zamisljajuci se da su huligani i vatreni navijaci..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 mar 2022, 21:08

JavierBosnia je napisao/la:
16 mar 2022, 20:57
Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.

I onda shvatim da su to tipovi koji nabiju brze naocale, sal preko usta i glave i zapale baklju zamisljajuci se da su huligani i vatreni navijaci..
Kralju moj, kakve dresove, pola ih ne zna deset igrača pobrojati kamoli šta više.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 mar 2022, 21:09

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 mar 2022, 21:09

slika
Sarajevo ljubavi moja.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 mar 2022, 21:12

Sretno Borojevicu!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 mar 2022, 21:21

Nešto sam slično imao u glavi, naime da nakon svake domaće utakmice oni koji su došli na stadion popune bon i ubace u kutiju te bi se na kraju mjeseca slučajnim odabirom birao neko te bi taj dobio dres gratis.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 mar 2022, 21:24

Plemenita ideja, ali nas covjek razumije samo kandziju, tako da sumnjam da bi bilo neke reakcije na nagrade i poticaje. S druge strane da se bacanje baklji rigorozno sankcionise bilo bi sigurno rezultata. Kad su ih mogli englezi, koji su doslovno izmislili fudbale i navijanje, prestat koristit, mozemo vala i mi...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 mar 2022, 21:24

Sada moze i TM Profil dobiti. :kafa:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 mar 2022, 21:34

spezial je napisao/la:
16 mar 2022, 21:24

Plemenita ideja, ali nas covjek razumije samo kandziju, tako da sumnjam da bi bilo neke reakcije na nagrade i poticaje. S druge strane da se bacanje baklji rigorozno sankcionise bilo bi sigurno rezultata. Kad su ih mogli englezi, koji su doslovno izmislili fudbale i navijanje, prestat koristit, mozemo vala i mi...
Magi Tacer heroj, a ne zlocinac
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2022, 21:35

Protiv Borca nije bilo baklji a kolko znam prije te utakmice je Mirvic bio ispred sjevera prije tekme i nesto govorio oko toga sa navijacima,pa eto ocito se moze(bar za tu tekmu necemo kaznu dobit :) )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 mar 2022, 21:38

miky_hz je napisao/la:
16 mar 2022, 21:35

Protiv Borca nije bilo baklji a kolko znam prije te utakmice je Mirvic bio ispred sjevera prije tekme i nesto govorio oko toga sa navijacima,pa eto ocito se moze(bar za tu tekmu necemo kaznu dobit :) )
Dzaba bila je neka ozbiljna pedarda sa sjevera mislim, ne znam jel to ulazi u delegatov zapisnik :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 mar 2022, 21:38

Ne svidja mi se ovo, ja sam protiv srbadije u klubu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], epidemija, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.