FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli kmecis na tv stanicama/postajama jer si dobio otkaz ?! Zamisli izgubis svlacionicu, ni sa kim nisi dobar i ti kmecis opet ?! Zamisli "volis klub vise od zivota" a nisi u stanju kupiti clansku kartu tog kluba ?!
usro je obican uhljup, i yeb'o bi se za pare. Toliko !!!
usro je obican uhljup, i yeb'o bi se za pare. Toliko !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SedrenikHz
- Kontakt:
Upravu si drug, niko sa Husrefom.Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:23Možeš ti bolje. Za početak navedi jednu osobu koja nije ispljuvana, a bila je na nekoj funkciji u klubu? Treneri, pa iznad.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:14Ne vjerujem, sta pročitah..Torino je napisao/la: ↑16 mar 2022, 19:35Zamisli dođeš u Sarajevo iz neke Janje i najtrofejniji si i najsposobniji trener tog kluba ikad. Jedini tvoj grijeh je što su te rasisti sa neke tribine prozvali kešoljubom i ublehom i što te neka lezba ponizila, a i njoj su se sjetili najmilijih neke psihopate. Ispljuvali bi oni i Vahidina da je slučajno preuzeo nekad njihov klub, Hasetu bi psovali ćevape i pljuvali bi svakog Ferhatovića.
Imam druga advokata, koji mi govori da bi dušu uzeo Sarajevu u odbrani klijenata, a sutra bi opet na istok regularno dao podršku klubu za koji navija od malena. Uzeo čovjek svoje pare. Sad nas kara sa drugim klubom i strijepimo da ga ne izvučemo u polufinalu. Selam.
Putine vakat je
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Dajte ba yebo ga husref je li dosta te glupe rasprave po milioniti put
Naime, u duelu su bili Nedim Hadžić i Kerim Palić, a ovaj drugi je nezgodno pao i izgubio svijest na trenutak.
Pridigao se i na svojim nogama je napustio teren, ali utakmicu nije mogao nastaviti pa je Darko Lazić ušao umjesto njeg.
Nakon toga kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a kako saznajemo urađen mu je CT glave i pred njim je nekoliko dana mirovanja.
Palić je već doputovao u Sarajevo i upitan je za utakmicu s Posušjem koju Sarajevo igra u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Pridigao se i na svojim nogama je napustio teren, ali utakmicu nije mogao nastaviti pa je Darko Lazić ušao umjesto njeg.
Nakon toga kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a kako saznajemo urađen mu je CT glave i pred njim je nekoliko dana mirovanja.
Palić je već doputovao u Sarajevo i upitan je za utakmicu s Posušjem koju Sarajevo igra u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Pa valjda ima Palić kartone, svakako ga ne bi bilo protiv Posušja?Zukanovic je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:46Naime, u duelu su bili Nedim Hadžić i Kerim Palić, a ovaj drugi je nezgodno pao i izgubio svijest na trenutak.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tko prenosi Sarajevo-Posušje
-
- Kontakt:
MY TV
Neka bolji pobjedi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.
I onda shvatim da su to tipovi koji nabiju brze naocale, sal preko usta i glave i zapale baklju zamisljajuci se da su huligani i vatreni navijaci..
I onda shvatim da su to tipovi koji nabiju brze naocale, sal preko usta i glave i zapale baklju zamisljajuci se da su huligani i vatreni navijaci..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kralju moj, kakve dresove, pola ih ne zna deset igrača pobrojati kamoli šta više.JavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:57Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sretno Borojevicu!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nešto sam slično imao u glavi, naime da nakon svake domaće utakmice oni koji su došli na stadion popune bon i ubace u kutiju te bi se na kraju mjeseca slučajnim odabirom birao neko te bi taj dobio dres gratis.JavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:57Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Plemenita ideja, ali nas covjek razumije samo kandziju, tako da sumnjam da bi bilo neke reakcije na nagrade i poticaje. S druge strane da se bacanje baklji rigorozno sankcionise bilo bi sigurno rezultata. Kad su ih mogli englezi, koji su doslovno izmislili fudbale i navijanje, prestat koristit, mozemo vala i mi...JavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:57Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.
Sada moze i TM Profil dobiti. 

- napoleon72
- Kontakt:
Magi Tacer heroj, a ne zlocinacspezial je napisao/la: ↑16 mar 2022, 21:24Plemenita ideja, ali nas covjek razumije samo kandziju, tako da sumnjam da bi bilo neke reakcije na nagrade i poticaje. S druge strane da se bacanje baklji rigorozno sankcionise bilo bi sigurno rezultata. Kad su ih mogli englezi, koji su doslovno izmislili fudbale i navijanje, prestat koristit, mozemo vala i mi...JavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:57Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Protiv Borca nije bilo baklji a kolko znam prije te utakmice je Mirvic bio ispred sjevera prije tekme i nesto govorio oko toga sa navijacima,pa eto ocito se moze(bar za tu tekmu necemo kaznu dobitJavierBosnia je napisao/la: ↑16 mar 2022, 20:57Jedno vrijeme sam u nekom svom univerzumu zamisljao da se odradi akcija, svojevrsni apel navijacima da ne koriste baklje i tipa svaka utakmica bez baklji navijacima se podijeli 5 dresova na kraju utakmice. Umjesto da se zbog par baklji placaju kazne od par hiljada KM, ovako u par stotina obradujes i navijace i smanjis pirotehniku.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dzaba bila je neka ozbiljna pedarda sa sjevera mislim, ne znam jel to ulazi u delegatov zapisnik

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne svidja mi se ovo, ja sam protiv srbadije u klubu.