Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Zavrsio God of war upravo. Solidna akciona avantura i nista vise. Po cemu je ovo masterpiece i na osnovu cega je pobijedila RDR2 u GOTY nagradi nije mi jasno...
Bezveze realno, malo bolje od assasins creed.
Cyberpunk triput bolji
Cyberpunk triput bolji
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- f0rest1946
- Kontakt:
previse ljudi seru po Cyberpunku kao da je sve lose, igra ima jako solidnu pricu i ko je igrao na PC izbjegao je dosta bugova koje su bile na konzolama i mogao je imati koliko toliko normalan gameplay
unistio ih je los PR (opravdano) zbog konzola i sad se stvorila prica kao da Cyberpunk ne treba igrati ni pod razno
igra nije opravdala hype ali da je ne treba igrati nikako je glupost epska
AC fransiza postaje predosadna, Odiseja je bila dobra ali Valhalla je samo re-skin iste napunjen sa jos vise besmislenih side questova, u nekom trenutku vise ne znas ni sta je side quest a sta glavna prica, ja sam dosao do nekih 60% i nikad je nisam zavrsio
sto se tice GoW slazem se sa Marvinom, igra je super, vrijedi odigrati itekako ali nema sanse da je GOTY ispred RDR2
unistio ih je los PR (opravdano) zbog konzola i sad se stvorila prica kao da Cyberpunk ne treba igrati ni pod razno
AC fransiza postaje predosadna, Odiseja je bila dobra ali Valhalla je samo re-skin iste napunjen sa jos vise besmislenih side questova, u nekom trenutku vise ne znas ni sta je side quest a sta glavna prica, ja sam dosao do nekih 60% i nikad je nisam zavrsio
sto se tice GoW slazem se sa Marvinom, igra je super, vrijedi odigrati itekako ali nema sanse da je GOTY ispred RDR2
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Izbacili su i za konzole novi update, potpuno besplatno, za razliku od Rockstara ****. Mislim na cyberpunk i na najnovije konzole. Ne znam kakva je situacija sa prošlom generacijom konzola, ali na ovim novim igra izgleda odlično. Logično, PC sa RTX 3080 ili 3090 će vazda biti bolji, a trebalo bi dolaziti još poboljšanja na konzole uz DLCove koji će biti besplatni naravno.
Ja sam igrao čim je izašla na PCu bezveznom, koji nije dorastao takvoj igri, i nisam imao skoro nikakvih problema sa bugovima.
Jedna od najzanimljivijih igara u posljednjih par godina, gdje skoro da nema ponavljanja side questova kao naprimjer u assasins creed serijalu.
Jedva cekam ponovo odigrati na novoj konzoli
Ja sam igrao čim je izašla na PCu bezveznom, koji nije dorastao takvoj igri, i nisam imao skoro nikakvih problema sa bugovima.
Jedna od najzanimljivijih igara u posljednjih par godina, gdje skoro da nema ponavljanja side questova kao naprimjer u assasins creed serijalu.
Jedva cekam ponovo odigrati na novoj konzoli
Remember, remember the 5th of November.
fulio sam ovaj video, fala k.urcu, i da se nastavi
miki_92 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 16:01previse ljudi seru po Cyberpunku kao da je sve lose, igra ima jako solidnu pricu i ko je igrao na PC izbjegao je dosta bugova koje su bile na konzolama i mogao je imati koliko toliko normalan gameplay

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Vrijedi li igrat Cyberpunk na PS4?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
eto taman jos 1.5-2 godine pa ce RTX 3000 serija biti blizu MSRP, dok ce tada aktuelna 4000 serija biti samo 2x MSRP

vrijedi, dosta stvari je ispravljeno kroz patcheve, FPS i dalje nije stabilnih 30, ima dropova u zahtjevnim situacijama ali nije nista game breaking, ne moze se ni ocekivati da hardware star 10 godina gura ovu igru bez problema
ovo trebao biti next gen i PC only naslov plus im je falila godina razvoja i peglanja bugova, samo sto to nikad nije moglo proci kod ulagaca
progres

Evropa mozda, BiH ne 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- f0rest1946
- Kontakt:
Cak i u Srbiji opale bas cijene, al nema vecih lopova od Bosanaca ono ce drzat cijene grafickih ja msm jos 2 godine kao i u svemu krenuvsi od Goriva, Hrane...
Fuj
Australija je uvijek bila jedno od najgorih trzista sto se tice cijena, tako da ne vidim razlog zasto i u EU ne bi doslo do ozbiljnijeg pada
Newegg je u SAD imao flash sale ASUS TUF RTX 3070 Ti po $700 sto je nezapamceno
situacija se poboljsava ali ima li smisla ganjati 3000 seriju kad je 4000 iza ugla, vec u septembru-oktobru se ocekuje da Lovelace bude na trzistu
Da ali po kojoj cijeni...
<leorey>
Kupit će ti Blejza, svakako je Cazin usput

</leorey>
Udjem maloprije na rockstar launcher gdje mi nudi da kupim GTA 5 i RDR2 iako sam to kupio, aktivirao i presao davno. O cemu se tu radi ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Moderator
- Kontakt:
Neki dan su izbacili za next gen konzole bolju grafiku i ugodnih 60fps.
Ko ima PS plus dobijes dzaba online za igranje.
10e Dobijas full story +free online( ako imas PS plus). Do 6 mjeseca haman, a onda naplacuju 30 dollara ili vise. Ja sam uzeo nek ima jos dobijes 4 milliona dollara za igranje online.
Za RDR2 ne znam.
Ma kod mene je PC, uredno kupljene igre. Svasta.GracanicaAA je napisao/la: ↑20 mar 2022, 00:09Neki dan su izbacili za next gen konzole bolju grafiku i ugodnih 60fps.
Ko ima PS plus dobijes dzaba online za igranje.
10e Dobijas full story +free online( ako imas PS plus). Do 6 mjeseca haman, a onda naplacuju 30 dollara ili vise. Ja sam uzeo nek ima jos dobijes 4 milliona dollara za igranje online.
Za RDR2 ne znam.
Call the coroner!

Paćenici kmeče jer ne mogu napraviti ništa što može parirati. FromSoft već sada komotno može pokupiti titulu GOATa industrije

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nisam ljubitelj Soullike igara ali 99% toga sta je fromsoftware izbacio od ps1 do sada je bolje vecine ubishit igara.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 91 gost.