Nisi u pravu druze. Ljiljan nije bio simbol krsta, nego su ga evropljani tj aristokracija pripojili sebi nakon velike influencije tada puno bogatije civilizacije - islamske. Ljiljani su se pojavljivali kao ukrasi na istoku prije nego u evropi. Posaljem ti historijske dokaze ukoliko zelis. A niko nam nije kriv sto mislimo da je kultura pocela i da zavrsava (samo) u evropiEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:09Opet pisete gluposti u ovoj nepotrebnoj digresiji.
Dinastija Nemanjic je koristila ljiljane u srednjem veku, kao i mnoge druge vladarske dinastije sirom Evrope. Na kraju, ljiljan je simbol krsta, hriscanstva, u srednjevekovnoj tradiciji.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ali karte su užasno skupe.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:08Imaš Beč - Sarajevo 12 puta sedmično , Austrian Airlines .jasmin10 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:36Još samo da se bolje povezu sa Austrijom.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:29Od 30 maja kreće avionska linija Sarajevo - Varšava , 5 puta sedmično !!!
Bravo za novu upravu na aerodromu , ljudi razvaljuju primjer za ostale![]()
![]()
![]()
![]()
Priča se i da će WizzAir krenuti sa linijom Beč - Sarajevo , za početak 4 puta sedmično .
Mislio sam vise tipa Wizzair. Navodno je prije korona bila linija Salzburg Sarajevo ili je trebala da bude. Ali zbog korone ništa od toga.
BREAKING: 7.3 magnitude earthquake off Japan’s Fukushima, triggering a tsunami advisory warning.
UPDATE: 2 quakes hit off the coast of central Japan, measuring 6.4 and 7.3, just 2 minutes apart - USGS
Tokyo Electric Power says nearly 2.1 million households without power after earthquake
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Dom naroda Parlamenta BiH nije razmatrao ukidanje akciza na gorivo."
Narod je stoka i treba ga j...t.
Narod je stoka i treba ga j...t.

Pa jucer Covic najavio da nece biti nista prije 24, sta se cudite?
srbi bili protiv
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Zato sam i pisao da je moguće da WizzAir pokrene tu liniju , to bilo odlično . Onda bi Austrian spustio cijene karata , koje nisu skupe nego preskupe .jasmin10 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:01Ali karte su užasno skupe.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:08Imaš Beč - Sarajevo 12 puta sedmično , Austrian Airlines .
Priča se i da će WizzAir krenuti sa linijom Beč - Sarajevo , za početak 4 puta sedmično .
Mislio sam vise tipa Wizzair. Navodno je prije korona bila linija Salzburg Sarajevo ili je trebala da bude. Ali zbog korone ništa od toga.
Mada čitavu zimu WizzAir reže linije , ne znam koji im je đavo , ove linije što lete za Sarajevo su većinom pune . Već su trebali imati treći bazni avion ..
Aerodrom je u pregovorima sa Ryanair-om , oni ako dođu milijardu posto bi pokrenuli Beč - Sarajevo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mislim da je valjda svima jasno zbog čega su Majkić, Špirić i ostali zločinci glasali protiv ovoga.
41:34
-
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno , možeš li mi objasniti molim te ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa Bakir danas nije ni došao.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:56Meni stvarno nije jasno , možeš li mi objasniti molim te ?
To je ko da nije ni glasao.
Koševo Zapad
Mogu ali ne želim jer će me banovati odmah.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:56Meni stvarno nije jasno , možeš li mi objasniti molim te ?
41:34
-
- Kontakt:
Pošteno je i to .BenWhite je napisao/la: ↑16 mar 2022, 17:19Mogu ali ne želim jer će me banovati odmah.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:56Meni stvarno nije jasno , možeš li mi objasniti molim te ?
Triler, horor, akcija, komedija...
Najsvestraniji glumac.
Najsvestraniji glumac.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam zaboravio na njegove spotove

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I haj ne glasaj za ovog lika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Mi smo vjerovatno zadnja nacija koja se treba smijat, jer glasamo za politicare koji ni 1% ove kolicine truda ne uloze za obmanjivanje i mitomaniju glasaca, a izborni rezultati su im cak i bolji.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako je najjači.
Glasanje kod nas je besmisleno jer imas 3 drzave u jednoj i nikada se sva 3 plemena nece usaglasiti i gledati u buducnost, koje god stranke pobjedjivale. A pobjedjivat ce aktuelne 3 dok god ima ovakvog koncepta drzave. Oni imaju svoj zagarantovan broj glasova svake izbore, ostali ce se razvodniti jer je 540 stranaka u drzavi. Receno hiljadu puta.AshburtonG je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:27Mi smo vjerovatno zadnja nacija koja se treba smijat, jer glasamo za politicare koji ni 1% ove kolicine truda ne uloze za obmanjivanje i mitomaniju glasaca, a izborni rezultati su im cak i bolji.
Jedino smisleno glasanje je ono lokalno, da ti je bar u zajednici dobro.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa i 28 gostiju.