fks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28Sarajevo-Borac
Igman-Velez
Kad je izvlacenje zna li neko?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28Sarajevo-Borac
Igman-Velez
A prije 5 dana isti taj Borac ubili i mogli ih ispratiti sa petardom u mreži, da smo imali iole normalne napadac taj dan.spezial je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:37Borac je odlicna ekipa od koje mi uopste nismo bolji, ne znam mozemo li ih procu i ako se savez ne bude mijesaofks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28
Sarajevo-Borac
Igman-Velez
Borac ce Evropu osigurati kroz prvenstvo i nema potrebe da im stimaju Igmana i da se dize dodatna prasinafks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28Sarajevo-Borac
Igman-Velez
Pusti, to ti je takav mentalitet. Rutinski određena utakmica, na onakvom terenu nismo mogli ništa bolje. Malo me Suljic nervira sa stembiljanjem lopte i zbog čega, kada mu je lopta upućena, većinom čeka da ona dodje do njega umjesto da krene na nju. Zbog takvog čekanja jednom su Slobodini igraci napravili kontru... Ostali svi su odigrali odlično, drago mi je i da je Lazic pokazao da se ozbiljno moze računati na njega. Mislim da mi previse kritikujemo Varešanovića, mali zna lopte i treba ga istrpiti. Pidro, Saban, Dzoka odlični... Zana li se sta je sa Kerimom?Kockoglavi je napisao/la: ↑16 mar 2022, 17:06Jbt prodjes u polufinale rutinski po kretenskom terenu i opet kuknjava i pljuvacina. Fuj jbt
ja koliko znam, prelaz na nasoj ligi nigdje ne mozes igrati ...
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, Djulboni, Inspiracija, misstianopenaldo, r3m1, Zeko87 i 129 gostiju.