FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Uzas igra.. mada mislim da je bio penal nad hadzicem, nisu to puno ni reprizirali, al na onom jednom ponovljenom vijdelo se da ga je kleipo po listu
-
- Kontakt:
Ne odudaramo od naseg prosjeka
Nemamo mi šta govoriti ovim u državnoj administraciji . I fudbalere mi plaćamo, a ne rade svoj posao
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
**** li ti Fedor sve tvoje Zizovicu
-
- Kontakt:
I sta kazu pokusat ce uraditi nesto sto niko u istoriji Slobode nije? Jesu li mislili na broj utakmica bez pobjede ili bez suta u okvir gola?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
U 71 minuti prvi nas sut na utakmici

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo sto upali tv vidim dodavanje Civica i sve mi je bilo jasno kako igraju 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Cuj ss.ba 

Mogu do ponoći igrati, Sloboda neće dati gol. Tako se čini po svemu što smo do sada vidjeli
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Oj Abida ljudi dragi, sta je ovo
To su ta djeca koja ce se prodati za milionce i spasiti klub iz dubioze, majku li vam nesposobnu j.e.b.e.m !!!
Zamislite čovjeka koji ne zna držati olovku, a stalno se žali kako ga ne plaćaju dovoljno i kako je loš radni sto uzrok njegovom lošem radu. Otprilike i Slobodini igrači ne znaju osnove igre, poput vođenja lopte, čuvanja, dodavanja itd
Samo je Sloboda iz Tuzle
Kako igraju jedino sto bi imao dao mjesecno je topli obrok,a platu bi sanjali mjesecima kako igraju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bruka i sramota.
-
- Kontakt:
Ja zaista ne mogu da skontam sta se njima u glavi mota, od trenera, pa do igraca. Mi ofanzivno uopste nismo bili lose jeseni dio prvenstva. Stvarale su se prilike, imalo je na momente nekog smisla, ovo sad ko da si 11 stranaca na ulici pokupio. Sve totalno nepovezano. I odbrana sto nam je bila glavni adut prvi dio sezone je sad za qrca. Svaki prekid prilika za protivnika.
Jedino sto se namece kao problem je da je Zizovic izgubio autoritet i da nema nacin da motivise ekipu i makar nesto popravi u igri. A ostavku ocigledno ne planira da podnese.
Jedino sto se namece kao problem je da je Zizovic izgubio autoritet i da nema nacin da motivise ekipu i makar nesto popravi u igri. A ostavku ocigledno ne planira da podnese.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovog Zizovica treba poslati u Hag, da mu se sudi za fudbalski zlocin , genocid i masakr pocinjen protiv fudbalske igre.....fudbalski zlocinac 

🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam sta da kazem, dobro kazu oni momci iz Banja Luke na podkastu, ovi se sprdaju sa imenom Slobode
nazalost i narod to vidi, nije nas bilo 3500 na tri utakmice i to kakve tri utakmice.
jest bio bar jedan penal, i crveni za Pidru, ali sramota bi me bilo trazit poslije svega. Pa vise fudbala se igralo 2012.kad smo ispadali iz lige
nazalost i narod to vidi, nije nas bilo 3500 na tri utakmice i to kakve tri utakmice.
jest bio bar jedan penal, i crveni za Pidru, ali sramota bi me bilo trazit poslije svega. Pa vise fudbala se igralo 2012.kad smo ispadali iz lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pomalo sam gledao, kad u 69oj rece prvi sut na gol sve je jasno. Ne bi ja puno djeci srao, njih treba da vuku stariji, eventualno jedan talenat u 5-10godina da ce mlad biti najbolji u ekipi i medju najboljim igračima lige.
Opcenito in treba sasipat sve redom zajedno sa nestrucnim štabom. Ovo je sramota sta pružaju.
Opcenito in treba sasipat sve redom zajedno sa nestrucnim štabom. Ovo je sramota sta pružaju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jesam li pogodio Over 2.5 suta na gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.