dobio ban opetRobust je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:33gdje je onaj arena bot da njega nisu napokon zaposlili jer ovo je sramota samo takva jbt na istoku grbavice i koseva ima elokventnijih osoba![]()
![]()
![]()

dobio ban opetRobust je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:33gdje je onaj arena bot da njega nisu napokon zaposlili jer ovo je sramota samo takva jbt na istoku grbavice i koseva ima elokventnijih osoba![]()
![]()
![]()
Robust je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:33gdje je onaj arena bot da njega nisu napokon zaposlili jer ovo je sramota samo takva jbt na istoku grbavice i koseva ima elokventnijih osoba![]()
![]()
![]()
Ode care ti nadaleko , vjerovatno živiš u dijaspori pa ne znaš ko vodi policiju u Mostaru . Sam da riješiš pitanje sigurnosti na stadionu , a grad nam siguran kao Kijev kad se bombarduje , teško je razgovarati sa ljudima koji ne žive u Mostaru . Kakvi bolan tenderi , po priči vidim da nisi upoznat , uglavnom javi se pa da te sprovedem da vidiš da HP ne radi tribinu . Kad se završi teren u maju i radovi , biće ebena kategorija samo polako nema žurbe .Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:31Da vozio bi auto , al bi riješio SAM da mi bude siguran za voziti .opalaopala je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:26Hahahah smjesan si momak , svaki put bi trebalo biti ratno stanje da se osigura sigurno odigravanje utakmice , pogotovo poznavajući ko vodi policiju u Mostaru . Nemoj biti smjesan , samo sam ti rekao dat ću ti auto bez kočnica , pa ti vozi ako misliš da je sigurno . Mi pili kaHvu i napravili stadion , a neko pio kaVu pa nije osigurao još tri kante jupola ili renovirao wc.ove koji su stari 40 godina gdje je voda misaona imenica , da ne govorim o tribinama .Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:12
Osigurajte utakmicu i igrajte , ali se naviklo da svi drugi rade a se ćući i pije kaHva .
Ja te javno pozivam da dođeš s mnom 13.05. i gledaš utakmicu na Zapadu ( tribini ) .
Sreća pa HP ( SDA ) dobio tendere i salio betona u tribine .
Nego koja je kategorija stadion ?
nema ga jer kad je htio kamenovati zrinje ipak je samog sebe jer ovo sto prikazuje sloboda je da udaras glavom od zid
Opušteno ko na šlaufu
Po priči bi rekao da si ti negdje jako daleko , kad pričaš o sigurnosti u gradu ? 2022 je momčino , nema vise Videorekordera .opalaopala je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:44Ode care ti nadaleko , vjerovatno živiš u dijaspori pa ne znaš ko vodi policiju u Mostaru . Sam da riješiš pitanje sigurnosti na stadionu , a grad nam siguran kao Kijev kad se bombarduje , teško je razgovarati sa ljudima koji ne žive u Mostaru . Kakvi bolan tenderi , po priči vidim da nisi upoznat , uglavnom javi se pa da te sprovedem da vidiš da HP ne radi tribinu . Kad se završi teren u maju i radovi , biće ebena kategorija samo polako nema žurbe .Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:31Da vozio bi auto , al bi riješio SAM da mi bude siguran za voziti .opalaopala je napisao/la: ↑16 mar 2022, 14:26
Hahahah smjesan si momak , svaki put bi trebalo biti ratno stanje da se osigura sigurno odigravanje utakmice , pogotovo poznavajući ko vodi policiju u Mostaru . Nemoj biti smjesan , samo sam ti rekao dat ću ti auto bez kočnica , pa ti vozi ako misliš da je sigurno . Mi pili kaHvu i napravili stadion , a neko pio kaVu pa nije osigurao još tri kante jupola ili renovirao wc.ove koji su stari 40 godina gdje je voda misaona imenica , da ne govorim o tribinama .
Sreća pa HP ( SDA ) dobio tendere i salio betona u tribine .
Nego koja je kategorija stadion ?
Smješka se on, boli ga krc
Trenutno korisnika/ca: Orvel, tutankamon1905 i 21 gost.