Nije ni meni ovaj najsretnije rješenje. Ne vjerujem nikome ko se vrti po Kini i razvija mlade igrače, to je sredina gdje se još uvijek prvenstveno šuplja prodaje

Niko sretniji od mene da me demantuje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja to nisam izmislio, Vasoski je dao izjavu da je teško naći u ovom periodu dobrog igrača i da je zadovoljan sa ovim što ima.keli je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:03Ne znam sta baljezgas, normalno je da preporuka i kontakti u velikom procentu imaju ulogu u danasnjem fudbalu. Ti odmah znas ko je koga uvalio. A standardno pljujes sve isto ko sto si se svezao one izjave da nece vise niko dodji u zimskoj pauzi i ko papagaj ponavljao i dodjose dva igraca.
Standardna izjava svakog trenera. Ja nez gdje si vidio izjave da trener kaze pregovaramo sa tim i tim igracem, trazimo to i to. To je normalno da se nista ne iznosi u javnost. Bit ce zvanicno kada se igrac dovede i tjt.. imena mogu lupati portali i ljudi koji uspiju nesto izvuci, ali da neko iz kluba iznosi konkretna imena medijima to jos nisam vidio.fks74 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:56Ja to nisam izmislio, Vasoski je dao izjavu da je teško naći u ovom periodu dobrog igrača i da je zadovoljan sa ovim što ima.keli je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:03Ne znam sta baljezgas, normalno je da preporuka i kontakti u velikom procentu imaju ulogu u danasnjem fudbalu. Ti odmah znas ko je koga uvalio. A standardno pljujes sve isto ko sto si se svezao one izjave da nece vise niko dodji u zimskoj pauzi i ko papagaj ponavljao i dodjose dva igraca.
Nadimak mu je doda.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 mar 2022, 21:16E ljudi, danas vidjeh Dženanovog brata Ervina u gradu, pa zaboravih kako je ono njemu bio nadimak.
E to brate, hvala tiAdo_77 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 21:52Nadimak mu je doda.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 mar 2022, 21:16E ljudi, danas vidjeh Dženanovog brata Ervina u gradu, pa zaboravih kako je ono njemu bio nadimak.
Kanuric
Ova ekipa da sutra izađe, mi bi ispali iz kupa.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2022, 22:31Kanuric
Hebibovic Palic Lazic Pidro
Oremus Ramic
Varesanovic Velkoski Bagaric
Ahmetovic
Po pobjeduuu
Nemoj Avrama da nam ne bi nogu izvrno gore na onoj međiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2022, 23:05Dizdarevic
Sabanovic-Lazic-Mujakic-Pidro
Djokanovic-Kapic
Avramovski-Bodul-Suljic
Catakovic
0:3
Steta sto vjerovatno nece biti Secerovica...Ove sljedece 2 utakmice posebno ce dobro doci Bodulu.
Bez Hebe,Dala,Bagarica i kompanije u sastavu i pobjeda nece doci u pitanje sutra.
Dobro je pa si editovaoElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 23:04Ispali bi iz autobusa koliko je baksuza na jednom mjestu.
Čast Ahmi.
Svidja mi se izbor igraca, mada bih ja licno Mersu na krilo zbog prodornosti, a Dala rasnog strijelca na spica.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2022, 22:31Kanuric
Hebibovic Palic Lazic Pidro
Oremus Ramic
Varesanovic Velkoski Bagaric
Ahmetovic
Po pobjeduuu