Jeste li dobili kaznu za ono sto ste skandirali ime Slobodana?Cesc44 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 18:45Niko nije spomenuo velez, nego prozivaju opalu jer je panglu decko i jer je pojeo vlastiti izmet. Mojne mi to izvlacenja rijeci iz konteksta, sad ce ispast da je i moj post vezan za klub iz vrapcica.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 18:39Ko o kome, zrin(j)evci o svojoj prvoj ljubavi#mosalezVe
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
oho ti se feniks prebice te ovajSky9 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:56feniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:32Pa sta ces zvat 10ak drugova da pokazes kako si opasan. De ne se ri momak. Sta cu ja kad mrzite sve sto ima veze sa FKS pa se utakmica ne moze normalno pogledati![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Da budalo.dejavu je napisao/la: ↑15 mar 2022, 19:00oho ti se feniks prebice te ovajSky9 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:56feniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:32
Pa sta ces zvat 10ak drugova da pokazes kako si opasan. De ne se ri momak. Sta cu ja kad mrzite sve sto ima veze sa FKS pa se utakmica ne moze normalno pogledati![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Golemo kakvo radovanje kad igrac koji nigdje nije mogao dalje potpise produženje ugovora , s tim da mu je ovo max . Mogu mislit kakvo će radovanje biti kad se plati porez , a tek struja . A da ne govorimo o kakvom radovanju bi govorili kada bi uradili mokre snove o terenu , pomicanju terena , “ novoj ” tribini . Zanimljivo kako ih male stvari usreće kad prosječni igrac potpise produženje .
Polako momci , šta ste navrli . Platite porez i struju , pa onda se radujte produzenjima ugovora .
Polako momci , šta ste navrli . Platite porez i struju , pa onda se radujte produzenjima ugovora .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-60746909
Fin članak za ove sto navijaju za novokomponovani klub iz Medjugorja .Naravno taj klub nije želio da govori na ovu temu , dokaz kolko su šuplji .

Stadionu pod Bijelim brijegom HVO je odmah pronašao novu namenu.
Umesto da bude okupljalište sportista, postao je „sabirni centar" za Bošnjake različite dobi koji su živeli zapadno od Neretve, odakle su potom odvođeni u logor Heliodrom ili proterivani u istočni deo grada.
Fin članak za ove sto navijaju za novokomponovani klub iz Medjugorja .Naravno taj klub nije želio da govori na ovu temu , dokaz kolko su šuplji .

Stadionu pod Bijelim brijegom HVO je odmah pronašao novu namenu.
Umesto da bude okupljalište sportista, postao je „sabirni centar" za Bošnjake različite dobi koji su živeli zapadno od Neretve, odakle su potom odvođeni u logor Heliodrom ili proterivani u istočni deo grada.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kažu da je želja Hasića mjesto u upravi Zrinjskog. Ima logike tamo gdje je bio vrhunac prošao. Samo ne treba nam.....
-
- Kontakt:
Sto bi rekao vas predsjednik Zoki Milanović prvo porez i struja , pa onda parfem

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pa vidi se zadnjih 30 godina da ste još uvijek na sapunuopalaopala je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:05Sto bi rekao vas predsjednik Zoki Milanović prvo porez i struja , pa onda parfem![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Prvo porez i struja , pa možda nekad budete mogli sanjati da imate nešto svoje . A ponesite sauna jer kad gledate onaj umjetni klub na onom ruševnom stadionu koji je pun bolescine , kad dodjes kući dobro se saperi i operi dole .miki651 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:10Pa vidi se zadnjih 30 godina da ste još uvijek na sapunuopalaopala je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:05Sto bi rekao vas predsjednik Zoki Milanović prvo porez i struja , pa onda parfem![]()
![]()
![]()
![]()
Do parfema ohoho nikad nećete stići. Aj sad na kupanje..

Bas me čudi sto ovaj umjetni klub koji nema historiju , neće da priča o prošlosti . A daaa , pa nisu ni postojali dok nisu postali vojni projekat paradržavne formacije .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Na rtv herceg bosne Sergej Jakirovic gost emisije Kompas pa koga zanima nek baci pogled.Ukljucit ce se i sveti Nemanja.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:17Na rtv herceg bosne Sergej Jakirovic gost emisije Kompas pa koga zanima nek baci pogled.Ukljucit ce se i sveti Nemanja.

- Antipolitika3
- Kontakt:
U cemu je problem kolega?bosvastarigrad je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:50Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 20:17Na rtv herceg bosne Sergej Jakirovic gost emisije Kompas pa koga zanima nek baci pogled.Ukljucit ce se i sveti Nemanja.![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sky sa burazerimaSky9 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:56feniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2022, 17:32Pa sta ces zvat 10ak drugova da pokazes kako si opasan. De ne se ri momak. Sta cu ja kad mrzite sve sto ima veze sa FKS pa se utakmica ne moze normalno pogledati![]()
al ne mislim da je Mufid
-
- Kontakt:
Sa igračima Veleža u avionu iz Beograda, a potom i autobusu do Nevesinja, bio je i Jadranko Prlić, tada vršilac dužnosti predsednika Izvršnog veća Socijalističke Republike BiH, a kasnije premijer Hrvatske Republike (prethodno zajednice) Herceg-Bosne sa sedištem u Mostaru.
Hrvatska Republika Herceg-Bosna bila je samoproglašena i međunarodno nepriznata paradržava koju je osnovao hrvatski politički i vojni vrh u Bosni i Hercegovini - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH i Hrvatsko veće obrane (HVO), njeno oružano krilo koje je srušilo Stari most.
Prlić je u postupku pred Haškim tribunalom 2017. osuđen na 25 godina zatvora zbog ratnih zločina počinjenih nad Bošnjacima u BiH.
Tada su na dugogodišnje kazne zatvora osuđena još petorica visokih zvaničnika HR HB i HVO, među njima i general Slobodan Praljak, koji je tokom izricanja presude popio otrov i preminuo istog dana.
Samo jedan dio iz zanimljivog članka https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-60746909 , i onda pitaju šta je problem , i pozivaju da gledamo neke emisije na tom kanalu
Hrvatska Republika Herceg-Bosna bila je samoproglašena i međunarodno nepriznata paradržava koju je osnovao hrvatski politički i vojni vrh u Bosni i Hercegovini - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH i Hrvatsko veće obrane (HVO), njeno oružano krilo koje je srušilo Stari most.
Prlić je u postupku pred Haškim tribunalom 2017. osuđen na 25 godina zatvora zbog ratnih zločina počinjenih nad Bošnjacima u BiH.
Tada su na dugogodišnje kazne zatvora osuđena još petorica visokih zvaničnika HR HB i HVO, među njima i general Slobodan Praljak, koji je tokom izricanja presude popio otrov i preminuo istog dana.
Samo jedan dio iz zanimljivog članka https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-60746909 , i onda pitaju šta je problem , i pozivaju da gledamo neke emisije na tom kanalu

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
1KM molim lijepoAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 21:26
Pa TV postaja se tako zove,valjda bi je netko u BiH ugasio da nije legalna TV.![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Otisli smo van teme,samo sam vam napisao gdje da poslusate najboljeg trenera u BiH.
Nemojte se zamarati nacionalizmom i mrznjom jedni prema drugima,molit cu ljepo samo ljubav.
Nemojte se zamarati nacionalizmom i mrznjom jedni prema drugima,molit cu ljepo samo ljubav.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 21:26
Pa TV postaja se tako zove,valjda bi je netko u BiH ugasio da nije legalna TV.![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 jan 2022, 19:55Ufatio sam sebe neki dan u naletu bijesa kad sam vas nazvao tur...a vas osnovali sr... pa ne zelim se vise u takvoj situaciji nalazit i misljenja sam da blokiranjem vas dvojice debila (troll i idiot)ova tema ce opet dobiti onaj stari sjaj u oku.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Stavio sam nove Slike za Zrinjski na TM.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Paromlinac, ultrazonfa i 26 gostiju.