Velesila

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidiš, dođeš s informacijom s portala Prijedor24 i Alo i objasnjavaš nam da je moc propagande čudo.
Pa njima to na tim Prijedor24, Alo, Kuririma, Informerima nije propaganda.admin je napisao/la: ↑15 mar 2022, 08:11Vidiš, dođeš s informacijom s portala Prijedor24 i Alo i objasnjavaš nam da je moc propagande čudo.
I još kazes "podcjenjivanje inteligencije"![]()
OK, ima propagande sa svih strana, naravno. I mi smo neinteligentni pa nas eto prevesla BBC i to tako da ga ne mozemo nikako provaliti, možemo nagađati jel nas preveslao ili nije... Ali ti si toliko inteligentan da te prevesla Prijedor24 i to mozes otkriti sa tri klika a ne uspiješ.
Zapitaj se druze, oko te moći propagande, svoje inteligencije i oko drugih stvari koje si čitao na Prijedor24 pa na tome temeljio svoje mišljenje.
Rat je u toku i propaganda je sastavni dio ratnog folklora.Tristan je napisao/la: ↑14 mar 2022, 22:47Sta sam relatizovao?
Odavno sam prestao komentarisati sve u vezi sa ratnim dejstvima, zlocinima, opravdavanjem bilo koga za bilo sta.
Okacim tu i tamo neku vijest sa izvorom i to je to, kao sto sam i sad okacio ovaj snimak koji je star 18 dana, a prikazan kao da je od sinoc ili preksinoc. Zar nije svima u cilju istina? Ne znam kako sam time nesto relatizovao, jos mi to odgovori pa da se odjavim sa teme.
Svaka drzava, clanica NATO saveza, u mirnodopskom periodu ponaosob cuva te kontrolise svoju teritoriju.RollingPaper je napisao/la: ↑15 mar 2022, 08:52Kakav dron ko još vjeruje u tu priču.
Ako mislite da je drugi put slučajnost da "dron", drugi put pada na NATO teritoriju, onda ne znam.
Sutra da izvrše agresiju na nas opet, bili bi prepušteni sami sebi, bili bi nova Palestina. NATO je **** obicna u svakom smislu, niko nas ne bi branio, ostavili bi nas kao i svakog svog "saveznika". Nažalost.
Upravo tako…
Nevjerovatno da ondje još niko nije popio otkaz. Vrlo blizu pada se nalazi najveći studentski dom u Hrvatskoj.RollingPaper je napisao/la: ↑15 mar 2022, 08:52Kakav dron ko još vjeruje u tu priču.
U Hrvatskoj je sletila raketa dužine 15 metara, težine 6 tona, domet 1000 kilometara, brzina 700km/h i stara je čak 50 godina. Kako to može biti dron haha, da je makar malo manje pa da kazes dron.
Političari prosipaju to "dron" da se lakše operu, a većina njih i sama ne zna šta se dešava (Kao Milanović, izjavljuje lik da ce slat zahtjev sekretaru nato-a da mu objasni sto je pala letjelica), a i narod to lakše sažvaće ako mu kažeš dron, kao ajde nije to ništa. Ispaljuju neke igračke na nas
![]()
Rusi imaju protiv odbrambeni sistem gdje blokiraju signale detektovanja raketa u vazdušnom prostoru, i ovo je njihova cista demonstracija sile svom protivniku.
Ako mislite da je drugi put slučajnost da "dron", drugi put pada na NATO teritoriju, onda ne znam.
Sutra da izvrše agresiju na nas opet, bili bi prepušteni sami sebi, bili bi nova Palestina. NATO je **** obicna u svakom smislu, niko nas ne bi branio, ostavili bi nas kao i svakog svog "saveznika". Nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.