Kako god ti sada gledao poslijeratno stanje titula i svega nam govori da je zrinjski tim u egalu sa nama pricam sa strane uspjeha a ne globalno velicina kluba. Za njih je u posljednih 10 godina ne izlazak u europu kriminalan rezultat isto ko i kod nas. Jakirovic isto preuzeo klub kao i Vasoski na zimu kada je klub imao vec ocajnu polusezonu. Vasoski ako ne izbori europu ide mu noga glat, ljudi su prepoznali dole da jakirovic dobro radi i dali mu podrsku zato sada bjeze drugom pratiocu skoro 20 bodova. Covjek fino procijenio kakva mu pojacanja trebaju, gdje skripi jer je vec dosao da izvuce ekipu iz g bas kao vasoski. Sada ljudi gaze itekako dobro. Ja sam potencirao na to. A to da Sarajevo ne izbori europu jbg nalete takvi periodi i liverpoolu, milanu, manchesteru, arsenalu itd. Pogotovo nasa liga gdje utice mnogo faktora na sami ishod rezultata i tabele.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:27Zavisi kako gledaš na to. Imaš stranu koja kaže da nikad nismo ušli u grupnu fazu bilo kojeg europskog takmičenja a 27 godina je prošlo od rata. Ne treba spominjati brukanje po prvim pretkolima protiv još slabijih klubova koji dolaze iz isto tako slabijih liga. Nismo bili najjači u bivšoj državi ali smo bili respektabilan klub u 100 puta jačoj ligi. Da ne izboriš europu u bosanskoj ligi a da se zoveš Sarajevo? To nije za otkaza već za zatvora, zločin.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu historija, ne živi se od toga. Bili bi oni u egalu da nemaju samo jedan kup osvojen ali razumijem poentu, jesu najbliži tome. Jeste kriminalan rezultat ali oni to lakše podnesu jer je budžet manji u odnosu na Sarajevo, manji je neuspjeh. Nalete periodi tim klubovima pa onda osvoje ligu prvaka, urade nešto. Ne zaboravi da oni sada imaju klubove koji investiraju više od njih dok to kod nas nije slučaj, mi smo i dalje prvi po budžetu iako je isti skresan ove godine. Ako tako porediš onda spomeni klubove sa najvećim budžetom iz tih liga a to bi bili PSG, Manchester City, Bayern itd. hajde trofej ali da europu ne izbore? Za to baš moraš biti debil. Naravno da je kod nas razlika manja u novcu i da jeste tehnički lakše izgubiti trofej/europu ali ti si Sarajevo, nisi Brotnjo. Teško je bilo šta porediti sa najvećim klubovima ali evo ti Dinamo ili Zvezda iz regiona. Pa Dinamo samo jednom nije bio prvak od 2005. godine. ali i prije toga su osvajali skoro uvijek, to ti donosi dobar rad uz najveći budžet. Kažem opet, mi smo klub sa najvećim budžetom u ligi, nismo četvrti ili peti pa da se eto kao borimo protiv nekog boljeg.keli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:34Kako god ti sada gledao poslijeratno stanje titula i svega nam govori da je zrinjski tim u egalu sa nama pricam sa strane uspjeha a ne globalno velicina kluba. Za njih je u posljednih 10 godina ne izlazak u europu kriminalan rezultat isto ko i kod nas. Jakirovic isto preuzeo klub kao i Vasoski na zimu kada je klub imao vec ocajnu polusezonu. Vasoski ako ne izbori europu ide mu noga glat, ljudi su prepoznali dole da jakirovic dobro radi i dali mu podrsku zato sada bjeze drugom pratiocu skoro 20 bodova. Covjek fino procijenio kakva mu pojacanja trebaju, gdje skripi jer je vec dosao da izvuce ekipu iz g bas kao vasoski. Sada ljudi gaze itekako dobro. Ja sam potencirao na to. A to da Sarajevo ne izbori europu jbg nalete takvi periodi i liverpoolu, milanu, manchesteru, arsenalu itd. Pogotovo nasa liga gdje utice mnogo faktora na sami ishod rezultata i tabele.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:27Zavisi kako gledaš na to. Imaš stranu koja kaže da nikad nismo ušli u grupnu fazu bilo kojeg europskog takmičenja a 27 godina je prošlo od rata. Ne treba spominjati brukanje po prvim pretkolima protiv još slabijih klubova koji dolaze iz isto tako slabijih liga. Nismo bili najjači u bivšoj državi ali smo bili respektabilan klub u 100 puta jačoj ligi. Da ne izboriš europu u bosanskoj ligi a da se zoveš Sarajevo? To nije za otkaza već za zatvora, zločin.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa to i jest tuga trositi najvise na plate a igraci ti kvalitetom za peto mjesto. Konstanti odlasci/dolasci igraca, mijenjanje trenera dovodi do toga da ti se svega nakupi u ekipi i da je ekipa lose selektirana uz to preplacena. Porediti nas i dinamo/zvezdu je suludo prvo jer je dinamo imao zdravu strukturu u klubu, uredjenija drzava a samim time i manje kriminalna liga. Nema nacionalnih kljuceva i da gura svako svoje da pokopa ostale. Zvezda je drzavni projekat do guse, u dugovima koje rijesava drzava jos ih guraju u ligi ko kod nas borac. Sve u svemu ja u Vasoskom vidim trenera sa slifom kojem treba dati vremena da sve fino poslozi jer je i u vardaru i pandevu bio poprilicno dugo na klupi i pokazao je fine rezultate sa oba kluba.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:49Na stranu historija, ne živi se od toga. Bili bi oni u egalu da nemaju samo jedan kup osvojen ali razumijem poentu, jesu najbliži tome. Jeste kriminalan rezultat ali oni to lakše podnesu jer je budžet manji u odnosu na Sarajevo, manji je neuspjeh. Nalete periodi tim klubovima pa onda osvoje ligu prvaka, urade nešto. Ne zaboravi da oni sada imaju klubove koji investiraju više od njih dok to kod nas nije slučaj, mi smo i dalje prvi po budžetu iako je isti skresan ove godine. Ako tako porediš onda spomeni klubove sa najvećim budžetom iz tih liga a to bi bili PSG, Manchester City, Bayern itd. hajde trofej ali da europu ne izbore? Za to baš moraš biti debil. Naravno da je kod nas razlika manja u novcu i da jeste tehnički lakše izgubiti trofej/europu ali ti si Sarajevo, nisi Brotnjo. Teško je bilo šta porediti sa najvećim klubovima ali evo ti Dinamo ili Zvezda iz regiona. Pa Dinamo samo jednom nije bio prvak od 2005. godine. ali i prije toga su osvajali skoro uvijek, to ti donosi dobar rad uz najveći budžet. Kažem opet, mi smo klub sa najvećim budžetom u ligi, nismo četvrti ili peti pa da se eto kao borimo protiv nekog boljeg.keli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:34Kako god ti sada gledao poslijeratno stanje titula i svega nam govori da je zrinjski tim u egalu sa nama pricam sa strane uspjeha a ne globalno velicina kluba. Za njih je u posljednih 10 godina ne izlazak u europu kriminalan rezultat isto ko i kod nas. Jakirovic isto preuzeo klub kao i Vasoski na zimu kada je klub imao vec ocajnu polusezonu. Vasoski ako ne izbori europu ide mu noga glat, ljudi su prepoznali dole da jakirovic dobro radi i dali mu podrsku zato sada bjeze drugom pratiocu skoro 20 bodova. Covjek fino procijenio kakva mu pojacanja trebaju, gdje skripi jer je vec dosao da izvuce ekipu iz g bas kao vasoski. Sada ljudi gaze itekako dobro. Ja sam potencirao na to. A to da Sarajevo ne izbori europu jbg nalete takvi periodi i liverpoolu, milanu, manchesteru, arsenalu itd. Pogotovo nasa liga gdje utice mnogo faktora na sami ishod rezultata i tabele.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:27
Zavisi kako gledaš na to. Imaš stranu koja kaže da nikad nismo ušli u grupnu fazu bilo kojeg europskog takmičenja a 27 godina je prošlo od rata. Ne treba spominjati brukanje po prvim pretkolima protiv još slabijih klubova koji dolaze iz isto tako slabijih liga. Nismo bili najjači u bivšoj državi ali smo bili respektabilan klub u 100 puta jačoj ligi. Da ne izboriš europu u bosanskoj ligi a da se zoveš Sarajevo? To nije za otkaza već za zatvora, zločin.
Catakovic
Suljic Bodul Avramovski
je SEX
Suljic Bodul Avramovski
je SEX
Nedo Bog ako nas Sloboda sutra izbaci, kakav bi rusvaj ovdje bio. 

- napoleon72
- Kontakt:
Jbg kume, neko bi rekao da je Messi-Neymar-Mbappe zivi sex, a nista... Valja to na terenu uvezat, da imena igraju, mi bismo svake godine bili prvaci.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Zrinjski ima sistem, stabilnost i mir kod njih nema ništa preko koljena. Rade u miru i znaju sta hoce, istrpe se treneri, igraci i to im donosi rezultat. Svi fudbaleri koji dole igraju i koji su igrali reci ce vam da im je bilo lijepo u Zrinjskom, dobre i redovne plate, nema velikog pritiska, jednostavno imaju zdravu atmosferu. To je njihova prednost u odnosu na nas.keli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:34Kako god ti sada gledao poslijeratno stanje titula i svega nam govori da je zrinjski tim u egalu sa nama pricam sa strane uspjeha a ne globalno velicina kluba. Za njih je u posljednih 10 godina ne izlazak u europu kriminalan rezultat isto ko i kod nas. Jakirovic isto preuzeo klub kao i Vasoski na zimu kada je klub imao vec ocajnu polusezonu. Vasoski ako ne izbori europu ide mu noga glat, ljudi su prepoznali dole da jakirovic dobro radi i dali mu podrsku zato sada bjeze drugom pratiocu skoro 20 bodova. Covjek fino procijenio kakva mu pojacanja trebaju, gdje skripi jer je vec dosao da izvuce ekipu iz g bas kao vasoski. Sada ljudi gaze itekako dobro. Ja sam potencirao na to. A to da Sarajevo ne izbori europu jbg nalete takvi periodi i liverpoolu, milanu, manchesteru, arsenalu itd. Pogotovo nasa liga gdje utice mnogo faktora na sami ishod rezultata i tabele.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:27Zavisi kako gledaš na to. Imaš stranu koja kaže da nikad nismo ušli u grupnu fazu bilo kojeg europskog takmičenja a 27 godina je prošlo od rata. Ne treba spominjati brukanje po prvim pretkolima protiv još slabijih klubova koji dolaze iz isto tako slabijih liga. Nismo bili najjači u bivšoj državi ali smo bili respektabilan klub u 100 puta jačoj ligi. Da ne izboriš europu u bosanskoj ligi a da se zoveš Sarajevo? To nije za otkaza već za zatvora, zločin.
Zrinjski je raj za domaće igrače. Momci nikakav pritisak nemaju, zato imaju rezultate. Ko god je igrao dole reći će vam da su najbolji uslovi. Opet kažem nikakav pritisak.
🇵🇸
Ubjedjen sam da FK SARAJEVO moze bit prvak svake godine, i da bi trener imao najlaksi poso (zaradjenu lovu ) u evropi mozda u svijetu, 4 mjeseca pauza itd, vecinom imas 7 dana da pripremis utakmicu 70% ekipa pobjedjujes tako reci brz treninga jer su ekipe ispod amaterskig nivoa..
Treba ti
BUDZET OD 5 m€ godisnje
Trebati trener za kojeg znas da zna i da igraci znaju da ce uprava stati iza njega taman kad bi im se kurvo sa majkama i zenam u sredbjela dana na sted koseva
Da imas dobre trenere u akademi
DA NAVIJACI SIMPATIZERI MOGU SAMO KUPIT ULAZNICU CLANSKU DRES, pogledat utakmicu, sve preko ovog dozivotni banovi
Skraceno da vlasnik ili generalni direktor presjednik se ponasa ko ZDRAVKO MAMIC..
Da ne **** ni navijace ni policiju ni mahalu i radi samo u korist svoju i korist kluba
Treba ti
BUDZET OD 5 m€ godisnje
Trebati trener za kojeg znas da zna i da igraci znaju da ce uprava stati iza njega taman kad bi im se kurvo sa majkama i zenam u sredbjela dana na sted koseva
Da imas dobre trenere u akademi
DA NAVIJACI SIMPATIZERI MOGU SAMO KUPIT ULAZNICU CLANSKU DRES, pogledat utakmicu, sve preko ovog dozivotni banovi
Skraceno da vlasnik ili generalni direktor presjednik se ponasa ko ZDRAVKO MAMIC..
Da ne **** ni navijace ni policiju ni mahalu i radi samo u korist svoju i korist kluba
-
- Kontakt:
Lech i Pogon kiksali.Rakow to iskoristio i danasnjom pobjedom skocio na 1.mjesto.Ostalo je jos 9 kola do kraja,u najgorem slucaju igrat ce Evropu sigurno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ali su zato dzemica i ekipica zavrsili u evropskim velikanima, sto kao igraci, sto kao treneri !Riveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
E moj historicaru...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Džemica završio u gepeku kamatara.NazorUso je napisao/la: ↑14 mar 2022, 22:17Ali su zato dzemica i ekipica zavrsili u evropskim velikanima, sto kao igraci, sto kao treneri !Riveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
E moj historicaru...

🇵🇸
Sto numan nije na klupi protiv manchester citya veceras?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Članak kod Sinana od prije dva dana, sad naletih. Jedan od komentara sa Facebooka ako nije izmislio.

Ma mrš u pm.“Ako nije problem gospodine Mirviću da objavite koliko ovi momci zarađuju. Dok s druge strane grada vidimo zalaganje bez novca, čak i određeni kvalitet, mi gledamo patnju, nezainterresovanost i bezobrazluk. Mislio sam postati član kluba jer stvarno volim ovaj klub, a sa ovakvim kadrom igrača i uprave, nemam namjeru, jer sav novac koji se potroši ide igračima koji ne vrijede ništa..”

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.